patrickdrd Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 αντε παλι, ο αλλος εχασε kyrie ρε, ποιοι ειναι αυτοι οι κυριοι που γραφεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Εγώ τι να πω που τραυματίστηκε ο Gortat, έχω τον Oneil να κάνει κανένα 40άρι τώρα που λείπει ο άλλος, και έκανε εγχείρηση η κόρη του και δεν παίζει; Για σοβαρευτείτε λίγο. Τι kyrie marie koukounarie μας λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 για μενα κ εσυ κι ο αλλος λαλακιζεστε με beal & o neal, καταρχην o oneal ειχε μαθευτει οτι θα χασει τουλ 3 ματς απο την αρχη της προηγουμενης εβδομαδας για την εγχειρηση της κορης του κ πριν τραυματιστει ο γκορτατ, παιζεις do or die ματς για την προκριση στην επομενη φαση, εισαι και τρελο outsider κ κρατας τον oneal; ε, οχι, λαθος, κατα την γνωμη μου, αυτες οι λεπτομερειες μετρανε, επρεπε να τον αφησεις, ξερεις τι ειναι οι ποντοι ενος παικτη τοσα ματς; τα ιδια κ ο αλλος με τον beal, εβλεπα το ματς live κ εφυγε υποβασταζομενος σαν τον παρκερ, πολυ ασχημα επεσε, ε, επρεπε να τον αφησει, εχασε τοσα ματς τοσους ποντους, τεσπα, κρατηστε τους εκει για να τους εχετε για την μαχη στις θεσεις 5-8, τι να σας πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Εξω και ο ιρβινκ!!δεν ειμαι στην βαση μου ρε και εχω χασει επαφη την τελευταια βδομαδα!! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 παλι γκομενιζεις ρε; αντε, θα σου κατσει γλυκα ο αποκλεισμος ενω εμεις που χωρισαμε, να παιξουμε ημιτελικα τουλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Αυτα ειναι, ετσι προσπαθει να σας κλέψει τους παιχτες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 κι εσενα τι σε νοιαζει ρε; αφου ο beal δεν ειναι παικτης ειπες πλακα πλακα και περσυ σε τετοιο σημειο τραυματιστηκε ο ιρβινγκ κ τον αφησα εγω, θελει κοτσια ρε για να παρεις κουπα τον πηρε ο aw μετα κ μαλιστα τον ειχε στην ημιτελικο που παιζαμε μαζι, αλλα σιγα μην επαιξε εφαγε ενα shut down τελικα κ ησυχασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 για μενα κ εσυ κι ο αλλος λαλακιζεστε με beal & o neal, καταρχην o oneal ειχε μαθευτει οτι θα χασει τουλ 3 ματς απο την αρχη της προηγουμενης εβδομαδας για την εγχειρηση της κορης του κ πριν τραυματιστει ο γκορτατ, παιζεις do or die ματς για την προκριση στην επομενη φαση, εισαι και τρελο outsider κ κρατας τον oneal; ε, οχι, λαθος, κατα την γνωμη μου, αυτες οι λεπτομερειες μετρανε, επρεπε να τον αφησεις, ξερεις τι ειναι οι ποντοι ενος παικτη τοσα ματς; τα ιδια κ ο αλλος με τον beal, εβλεπα το ματς live κ εφυγε υποβασταζομενος σαν τον παρκερ, πολυ ασχημα επεσε, ε, επρεπε να τον αφησει, εχασε τοσα ματς τοσους ποντους, τεσπα, κρατηστε τους εκει για να τους εχετε για την μαχη στις θεσεις 5-8, τι να σας πω Are you fucking serious? Τον έχω πολύ καιρό τον Oneil. 8 αλλαγές έχω κάνει. Άμα είχα κάνει κιάλλες θα είχα χάσει ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Γ μενα στοχος ηταν τ πλειοφ!απο τν στιγμη π μπηκα κλαιν!του χρονου τωρα που ξερουμε και τα κατατωπια παμε για παραπανω θεση απο αυτη που θα τερματισω φετος! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μας γκίνιασε ο πατρικ πάλι... Ονίλ ήταν στην αποστολή κανονικά...αλλά δεν έπαιξε. Μια αλλαγή που έκανα, τραυματίστηκε πριν τον αγώνα δεν έπαιξε. JR Smith έπαιξε, αλλά τον έπαιξε. 0 πόντους 3 μηδενικά. Γαμώ. Και ο άλλος 40άρι με Κουφό. Πάντως καλά έλεγε ο Πατρίκ ότι έπρεπε να κάνω αλλαγή τον Ονίλ. Όλες οι αλλαγές μου αν όταν τους πάρω εγώ αν κάνουν πάνω από 5 είμαστε καλά. Δεν μου κάθετε ρε γαμώτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) ρε μλκ νικο, εσενα αν εκανε εγχειρηση τοσο σοβαρη η κορη σου, το μυαλο στο φαντασυ του ινσομνια θα το χες; ή στο μπασκετ γενικοτερα; κ ποσο μαλλον οταν οι σανς δεν πανε για τπτ, ετσι; γιατι να μην του πουν αραξε με την κορακλα σου μεχρι το τελος της σεζον, δεν τρεχει μια; Δεν μου κάθετε ρε γαμώτο. σαμπως εμενα μου καθεται; ενα σκασμο μλκες εχω μαζεψει τοσες μερες, μονο ο τομπαϊας κατι λεει, οι αλλοι ολα σερι σκανε τα μονοψηφια, ενα 2ψηφιο ρε π@υστη να παρω απο εναν παικτη που πηρα απ'τα αζητητα κ ας πεθανω Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2013 από patrickdrd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Καταρχήν δεν θα είχα κόρη. Κατά δεύτερον πληρώνεται. Κατά τρίτον, δεν είπα τίποτα. Απλά περίμενα να παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 νταξει, γινονται αυτα... bradley + terry + jeff green = 29 κ στον παγκο γιατι η βοστωνη εγινε ... blown out, ελληνιστη.. τον ηπιε, henderson = 34 σημερα βρηκες ρε @ του κερατα να κανεις το παιχνιδι της ζωης σου; αει στα διαλα απο δω να πουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Πέντε παίκτες μου εκτός, αντίο playoffs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα