Andy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 υπο αλλες συνθηκες θα χαιρομουν..αλλα βλεπω το προγραμμα και τραβαω τα βυζια μου!!μονο με τρομερη κολοφαρδια σε εχω..
patrickdrd Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 andy andy andyyyyyyyyyyyyyyyy go andy go παιχταρα μου, φατοναααααααααααααααα 1
Andy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 χχααχχα..δες προγραμμα ρε μλκα!!!το βλεπω και αηδιαζω!!χαχαχα
patrickdrd Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 δεν πειραζει ρε, andy εισαι λεμε πλακα πλακα ετσι την πατησα κ εγω ρε με σενα κ με τον νικο τις τελευταιες αγωνιστικες κ ειχα κ τον κρις να λεει ειναι πεσμενη η ομαδα μου, οξω ρε, πως να μην ειναι αφου ειχα 15 παικτες μια μερα κ την αλλη κανεναν 1
Andy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 και θα ειχα προγραμματαρα στο τελος ρε γαμωτο!!ολοι μου οι παικτες εχουν τρομερο προγραμμα στο τελος!αλλα μλκιες!σημερα παιζω με 0 παιχτες να ουμε!00000000000000 και ο κρις με 5 ατιμη ζωη!
Chrisxxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 δεν πειραζει ρε, andy εισαι λεμε πλακα πλακα ετσι την πατησα κ εγω ρε με σενα κ με τον νικο τις τελευταιες αγωνιστικες κ ειχα κ τον κρις να λεει ειναι πεσμενη η ομαδα μου, οξω ρε, πως να μην ειναι αφου ειχα 15 παικτες μια μερα κ την αλλη κανεναν Ελα, δικαιολογιες. Πες ότι κατέρρευσες απο την πιεση λίγο πριν τα π.ο. και θα ειχα προγραμματαρα στο τελος ρε γαμωτο!!ολοι μου οι παικτες εχουν τρομερο προγραμμα στο τελος!αλλα μλκιες!σημερα παιζω με 0 παιχτες να ουμε!00000000000000 και ο κρις με 5 ατιμη ζωη! Ο σωστός μανατζερ δεν στεκεται σε τετοιου ειδους δικαιολογιες 2
patrickdrd Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 θα τον κανονισω εγω τον τυπο ρε, τον κανονισα περσυ στο μικρο τελικο, φετο θα τον κανονισω στον μεγαλο 1
Andy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 απογοητευτηκα ρε!!θα το παλεψω παντως!και με 200 ποντους να χασω δεν θα τα παρατησω
Chrisxxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Σημασία έχει η πρωτιά, μικροι τελικοι κλπ ειναι για τους αποτυχημένους μανατζερ απογοητευτηκα ρε!!θα το παλεψω παντως!και με 200 ποντους να χασω δεν θα τα παρατησωΑυτος ειναι ενας εφικτός στοχος, να χάσεις με λιγότερο απο 200 ποντους! 1
patrickdrd Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Σημασία έχει η πρωτιά, μικροι τελικοι κλπ ειναι για τους αποτυχημένους μανατζερ αρα λες τον εαυτο σου αποτυχημενο ε; γιατι κ εσυ εκει ησουνα
Chrisxxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ήμουν αλλα δεν ασχοληθηκα. Δεν ηξερα καν ότι υπηρχε μικρος τελικος!
patrickdrd Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ας προσεξες, εμεινες εκτος .. μεταλιων ωραιο πραμα η... νεκροφιλια 1
Anubis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 θα τον κανονισω εγω τον τυπο ρε, τον κανονισα περσυ στο μικρο τελικο, φετο θα τον κανονισω στον μεγαλο Εμενα θα βρεις στον μεγαλο οποτε κανε τα κουμαντα σου... 1
patrickdrd Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 O Μπάινουμ να δείτε τι θα κάνει τώρα που γυρίζει 100 κιλά πιο βαρύς και με διαλυμένα τα πόδια. Τελευταία παιχνίδια της καριέρας του πριν κατηφορήσει για Ευρώπη. Πιστεύω θα τα δόσει όλα. Now that Andrew Bynum has degenerative knees, he should now be able to park in handicapped spots legally. No more tickets! :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα