Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι ρε, σωματικα, απλως τωρα ψαχνει τα πατηματα του και φυσικά πρέπει ψυχολογικά πλεον να ξεπερασει τον τραυματισμό του. Γνωμη μου ειναι ότι ακομα και αν παιξει μέχρι τα π.ο. δεν προκειται να μπει σε φουλ ρυθμούς, δεν εχει λόγο αλλωστε να το κανει.

Δημοσ.

Τι μια χαρά είναι; Δεν θα το έλεγα ότι είναι μια χαρά.

Αυτό είναι μια χαρά.

http://www.youtube.com/watch?v=7OrQUXDoVuc&feature=player_detailpage#t=96s

1:36-1:40

Βέβαια κάτι γράφαν για 18/25 τρίποντα στο ζέσταμα. Παίζει να έχει ρίξει πολύ σουτ τόσο καιρό και να χει βελτιωθεί εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

O Μπάινουμ να δείτε τι θα κάνει τώρα που γυρίζει 100 κιλά πιο βαρύς και με διαλυμένα τα πόδια. Τελευταία παιχνίδια της καριέρας του πριν κατηφορήσει για Ευρώπη. Πιστεύω θα τα δόσει όλα. :D

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα η αλήθεια είναι ότι και περπατητός ένα 30άρι τη φορά θα το πετάει. Αρκεί να παίξει. Και ο Χάουαρντ περπατώντας κάνει ένα 25-30άρι τη φορά. Όταν έλεγα ότι προτιμώ τον Νόα από τον Χάουαρντ...

Δημοσ.

Eκτος συγκλονιστικου απροοπτου τον πετυχα τον στοχο μου να μπω στα πλευ οφ με την πρωτη μου χρονια.

Ισως να εχω μπει και μαθηματικα αλλα δεν ξερω τι γινεται στις ισοβαθμιες.

Μαλλον με τον πατρικ θα παιξω η με τον κρις.

Με οποιον και να παιξω δυσκολα τα πραγματα και θα ειμαι το αουτσαιντερ.

Εχω αρχισει και φτιαχνω την ομαδα μου για τα πλει οφ ηδη.

Ελπιζω ο Θορντον να κρατησει τα νουμερα του και ο Νικολσον να ανεβει λιγο.

Δημοσ.

Τον Thornton τον ηθελα και γω αλλά τελικά επέλεξα τον Green. Λογικά με τον patrick θα παιξεις.

Η πλακα ειναι οτι ηθελα και τον Γκριν που ειναι φορμαρισμενος.ΑΛλα αφου μου τον προλαβες βολευτηκα μ ετον Νικολσον.Ποιος μου εφαγε τον Τομπιας Χαρις βρε παιδια?
Δημοσ.

Έχουν ψιλοκλειδώσει τα ματς των πλέι οφ:

anubis13-nikos21aek

Patrickdrd-alexdelpiero

chrisxxx-andy

και ο tilemaxx αναλώγως τι θα κάνει σε αυτή την αγωνιστική, αν κερδίσει παίζει με έναν εκ των Basilisc, nashgf, sentoner (ιδέα δεν έχω τι παίζει στην ισσοβαθμία αυτή) και αν χάσει παίζει με τον Basilisc.

• Like 1
Δημοσ.

μπηκαμε πλει οφ!!!γιουχου!!!!!!!!τωρα αρχιζουν τα δυσκολα..τραυματιστηκε ο πεκοβιτς και τον περιμενα να κανει οργια αυτη την βδομαδα...

το ιδιο και ο μπιλ..

το πιο πιθανο ειναι να χασω απο τον κρις αλλα η χρονια κρινεται απολυτα επιτυχημενη! :-D

edit:τωρα ειδα και το προγραμμα μας..θα χασω σιγουρα!

Δημοσ.

απο εκει που ειχα 9 διαθεσιμους για σημερα θα παιξουν 6!!!

στο καλο πλειοφφς!! :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...