patrickdrd Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 αχαχαχα, δικιο εχει ρε ο κρις, επεσε τρελη μλκια με την περιπτωση του, την μια ελεγαν οτι παει, μαλλον χανει την χρονια κ την αλλη τσουπ ετοιμος λεει παιζει 5-5, ρε αντε πηδηχτειτε ρε μλκες αμερικανοι αλλα ενταξει, οτι εκανε μλκια, εκανε στανταρ, εγω ειπα, για πηδο απο παραθυρο ειναι ο τυπος τεσπα, τι sg ρε; τι εχεις;
Chrisxxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ολοι ανταλλασονται με καταλληλο ανταλλαγμα φυσικα. Θελω SG. Εχω και galinari φρεσκο.
patrickdrd Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 πηρες κ τον μπιλαπς ειδα ε; σε καλη μερια ρε μονο που ο μπιλαπς δεν ειναι ροουζ μεγαλε, για κανα 20λεπτο ειναι κ πολυ του ειναι, τα φαγε τα ψωμακια του, ρε αντε πηδα απο κανα παραθυρο που θες κ γκαρντ
Chrisxxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μια χαρα ειναι ο Μπιλαπς, μολις γινει απολυτως καλα 15ρανκινγκ το εχει ανετα.
patrickdrd Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 α, μολις γινει απολυτως καλα ε; μηπως θα επρεπε να ειχε γινει ηδη; τοσο καιρο καθεται... χλωμο το βλεπω να γινεται αυτο αφου δεν εγινε ηδη, τουλ εγω βαρεθηκα να περιμενω
Chrisxxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Τον προετοιμαζουν για τα π.ο. λογικα θα παρει καποια στιγμη λίγο χρόνο για να βρει ρυθμό, το ιδιο πιθανοτατα θα γινει και με τον Ροουζ.
patrickdrd Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 ναι, ναι, στους τελικους των δικων μας πλεϊ οφφς μπορει να του δωσουν χρονο, αν φτασεις ομως ως εκει μ' αυτον γιατι οπως ειπε κι ο νικος ολες οι ομαδες ειναι τουμπανα, με τα ταληρακια του μπιλαπς δεν πας πουθενα
Chrisxxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ok καταλαβα, θελεις τον billups Πισω, τι δινεις;
patrickdrd Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 χχχααχαχχαχαχα, οχι ρε, δεν τον θελω, πιστευω να τα παει καλυτερα ο ραπαπας ο μπραντλεϊ, εγω για σενα το λεω, τεσπα, δεν μου λες, εσυ θες κανα sg δικο μου; κ αν θες τι δινεις;
Chrisxxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δεν θα με χαλουσε ο Μπατουμ αλλά ποιος ξερει τι θα ζητησεις ρε αγιογδύτη!
patrickdrd Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 συνεχιζουμε πριβε; μισο αν δεν προχωρησει η δουλεια με chrisxx, ανταλασσω batum με pg
Tilemaxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Άντε παίξε ρε Rose να αρχίσεις να μας πληρώνεις στο φάντασυ. Δεν έχεις ανάγκη, μια χαρά είσαι!
Tilemaxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέχρι να αρχίσουν τα φάντασυ πλειοφφς να υπογράψουμε όλοι petition για να ξαναπαίξει μέχρι τότε!
nikos21aek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=yyGNOcRy_AY Δεν τον βλέπω και καλά μπορώ να πω. Βέβαια τι να καταλάβεις από την προθέρμανση; Τι να κάνει εκεί πέρα; Να τρέξει σπρίντ ή να σπάσει την μπασκέτα με κάρφωμα. Αλλά σαν να μην μου φαίνεται εκρηκτικός. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα