Andy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 ντραφτ απο την αρχη ρε λεω εγω!!αν ειναι ψηφιζουμε
3c0r1z Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Τι γίνεται βρε παιδιά;;;; Δεν βλέπω να έχει κίνηση τώρα τελαυταία το μαγαζί και ανησυχώ... Δεν πιστεύω να τα παρατήσατε εεε :mrgreen: :mrgreen: Υ.Γ Πάμε ομαδάραααααααα :P
Andy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 κανουμε προσευχες να μεινει κατω απο 30 ο χαρντεν και να παρουμε το γαμωματς!
patrickdrd Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 ασε ρε, το πηρες (κ θα το γραφα κ πριν τα χθεσινα ματς) ανετα, η 1η βδομαδα (αλλα κ τα χθεσινα ματσαπ - 4 εναντιων 8) αποδειχτηκαν καταστροφικα για την ομαδα μας 2
alexdelpiero Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 εγω για πρωτη φορα στεναχωριεμαι απο ηττα μου. κανω το δευτερο καλυτερο ρεκορ στην εβδομαδα και σπαει ο διαολος το ποδαρι του και παιζω με αυτον που εχει το καλυτερο ρεκορ.κριμα.
patrickdrd Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 νικ γιατι τον αφησες τον τζο ρε; ψοφσε; εντωμεταξυ τρελη μλκια αυτο με το προγραμμα/ματσαπς, παλι με τρωει λαχανο ο νικ, επρεπε να ειχε οριο, δλδ παιρνουμε το μινιμουμ απο τους δυο συμμετεχοντες, ποσους παικτες μπορει να βαλει ο μινιμουμ στο μαξ; 35; τοσους πρεπει να επιτρεπεται να βαλει και ο αλλος π.χ.
nikos21aek Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 νικ γιατι τον αφησες τον τζο ρε; ψοφσε; εντωμεταξυ τρελη μλκια αυτο με το προγραμμα/ματσαπς, παλι με τρωει λαχανο ο νικ, επρεπε να ειχε οριο, δλδ παιρνουμε το μινιμουμ απο τους δυο συμμετεχοντες, ποσους παικτες μπορει να βαλει ο μινιμουμ στο μαξ; 35; τοσους πρεπει να επιτρεπεται να βαλει και ο αλλος π.χ. Δεν με παίρνει να αφήνω τραυματίες με μέτρια σκόρ στο ρόστερ. Θέλω νίκη όπωσδήποτε για να μπω πλέιοφ. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αφήσω και καλύτερο παίχτη έξω αν χρειαστεί. Έχει αλλάξει 10 χέρια ο Johnson από τότε που θυμάσαι. Και εγώ την προηγούμενη βδομάδα τον πήρα. Κατά τα άλλα. H 17η αγωνιστική είναι τελείως λότο. Παίζουμε ο καθένας με κάποιον από τον άλλο όμιλο τυχαία τελείως. Και όλως τυχαίος οι 3 που κηνυγάμε πλέι οφ, παίζουμε με τους 3 πρώτους. Και εγώ πέτυχα τον πιο καβλωμένο. Τελευταία αγωνιστική και κάθεται και μετράει τα ματσαπς άμα έχω 2 αγώνες παραπάνω. Δεν μας .. λέω εγώ ρε Νταλάρα; Σιγά τα παραπάνω παιχνίδια που έχω που σε τρώω και λάχανο. 2
patrickdrd Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 αχχααχαχαχ, καλα ρε, μην βαρας, απλα ειπα να γκρινιαξω λιγο, αφου την βρισκω να γκρινιαζω 2
Chrisxxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δέχομαι πμ Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2013 από Chrisxxx
nikos21aek Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Παλιόμα... Μπάινουμ. 100 κιλά έχει πάρει παραπανίσια στην αποθεραπία το ζώο. Έχουν επιστρέψει όλοι, μέχρι και ο Rose λέγεται ότι θα παίξει την Πέμπτη και κατά 99% γυρίζει την άλλη βδομάδα και ο Μπάινουμ το χαβά του.
Chrisxxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αν παιξει ο Ροουζ θα φαει πολλες καταρες. Την τυχη του Jay Williams θα εχει. Δεχομαι προσφορες για SG. 1
nikos21aek Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Εσύ να φας κατάρες. Πας και τον παίρνεις για τα πλέι οφ και τον αφήνεις μετά. Περίμενε τουλάχιστον μέχρι την τελευταία μέρα. Αφού στα πλέι οφ θα σουν σίγουρα. http://www.youtube.com/watch?v=7OrQUXDoVuc 1
Chrisxxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ας μην έβγαινε να κάνει δηλώσεις για 110% ετοιμότητα κλπ.. Δεν βλέπω ακόμα προσφορές για sg!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα