Andy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Κοιμησμενοι γυρισαν οι δικοι μου!!!ξυπνατε!! Sent from my iPhone using Insomnia
patrickdrd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 ασε ρε τις παπαριες, βρηκες κ τα κανες την προηγουμενη βδομαδα που με βρηκαν τοσες ατυχιες μαζεμενες, ρε αν παρουν φορα οι δικοι μου θα σε λιωσουν ρε σαν οδοστρωτηρας, δεν θα παρεις χαμπαρι χριστό λεμε
Andy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 κατσε να παθει κανα τραβηγματακι ο χαρντεν και βλεπουμε!
patrickdrd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 καλα, καλα, σημερα θα δεις τι εχεις να παθεις απ'τον χαρντεν, τραβα αγορασε κανα τσιγγινο σωβρακακι καλου κακου κ αστα κολπα 1
patrickdrd Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 καλα ειπα εγω για το τσιγγινο, 46 δεν εβαλε; αλλα ξεσκιστηκες κ εσυ
Chrisxxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Aκούω προσφορές απο τους ενδιαφερομενους να μπουν π.ο. για να μην ξεκουράσω καποιους παιχτες τις επόμενες 4 μερες
patrickdrd Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 αχαχαχαχαχ, καλα, μας δουλευεις ρε; αμα ηταν ετσι εγω θα ειχα ξεκουρασει 2-3 βδομαδες πριν αλλα ξερεις τι ελεγα με τον andy στο πριβε; ψιλοαδιαφορος του λεω ειμαι, αλλα αν με κερδισεις να με κερδισεις με την αξια σου
Chrisxxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Eσυ εισαι γερος και σταθερος στις αξιες σου εγώ παλι τώρα φτιαχνω την καριερα μου και ειμαι ανοιχτος σε τέτοιου είδους προσφορές. 1
patrickdrd Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 ρε σεις, τι σκεφτομουνα; πως σας φαινεται να κανουμε την σειρα του ντραφτ του χρονου με βαση την τελικη θεση που θα παρουμε; δλδ ο 1ος διαλεγει τελευταιος κλπ
Anubis13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 ρε σεις, τι σκεφτομουνα; πως σας φαινεται να κανουμε την σειρα του ντραφτ του χρονου με βαση την τελικη θεση που θα παρουμε; δλδ ο 1ος διαλεγει τελευταιος κλπ Και ετσι θα κερδισω αν παιξω του χρονου ΥΓ: το οποιο βλεπω δυσκολο
nikos21aek Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 ρε σεις, τι σκεφτομουνα; πως σας φαινεται να κανουμε την σειρα του ντραφτ του χρονου με βαση την τελικη θεση που θα παρουμε; δλδ ο 1ος διαλεγει τελευταιος κλπ Δύσκολο. Αυτό όμως που είναι πιθανό να γίνει, είναι να μπουν στην κληρωτίδα για τα πρώτα πίκ οι νέοι και όσοι δεν μπήκαν πλέι οφ. Και μετά να κληρωθούν οι υπόλοιποι. Την κλήρωση με λίγα λόγια δεν την κόβουμε. 1
patrickdrd Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 για τους νεους δεν συμφωνω, τελευταιους θα τους εβαζα εγω αυτους, με καποιο τροπο πρεπει να αμειφθουμε κ εμεις που θα παιζουμε 3η χρονια για αυτους που δεν μπηκαν πλεϊ οφφ οκ, σαφως, να διαλεξουν πρωτοι πρωτοι
Chrisxxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Οτι θελετε, φετος προτελευταίος διαλεξα του χρόνου τελευταιος, σιγα το πραγμα.
patrickdrd Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 αχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ γ@μω τα παιδια ο χρησταρας, ωραια ανεκδοτα λεει
3c0r1z Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 εμένα δεν με νοιάζει κάντε ότι θέλετε. Το καλύτερο είναι να κάνουμε πάλι ντάφτ από την αρχή όσοι είναι να παίξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα