Andy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 τι εκανε ρε; δερνει; δερνει; ειναι ενεργος!μεταγραφες κτλπ!
patrickdrd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 αντε ρε, χααχχααχ, ραπαπας ειναι εγω του τα πα, αμα δεν χαζευε μπορει κ να περναγε 1
alexdelpiero Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μονο εγω δεν μπορω να κανω τις αλλαγες στο ροστερ μου?Μηπως μπορειτε κυριε κομισαριε να μου τις κανετε εσεις αν συνεχισω να εχω προβληματα?
alexdelpiero Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Τι αλλαγές;Σε ευχαριστω.Τελικα τις εκανα μονος μου αλλα και μια αλλη φορα μου κολλαγε.
patrickdrd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 μας δουλευουν ψιλο γαζι με τον ροουζ, διαβασε ο αλλος μια μλκια κ πηγε κ τον πηρε, ελεος παντως chris αν παιξει, καλυτερα ετοιμασε σχοινι 1
Chrisxxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Λογικά αν παιξει θα παιζει λίγο, εφόσον έχουν εξασφαλίσει τα; π.ο. θα αρχισει να παιζει σε φουλ ρυθμούς όταν αυτά αρχίσουν, δεν εχει νοημα να παιζει 40λεπτα στην κανονικη περιοδο με κίνδυνο υποτροπής. Εγω τον είχα στην ομάδα γιατι πιστευα ότι ειναι πιο έτοιμος. Η βλακεια ειναι ότι έχασα σίγουρα 2 παιχνίδια με το να τον έχω στην ομαδα και να πιανει μια θεση εκτός IR ενώ έκανα και αλλαγές με τη λογική ότι θα εχω και Ροουζ στη δωδεκάδα, τεσπα αδικα εχασα τη 2η θεση στην κανονικη περιοδο αν και οι διαφορές των ομαδων ειναι μικρες. Στηριζω πλεον τα πάντα στο ατι απο τη Μογγολία, τον νέο Αττίλα που σαρώνει τα παντα στο πέρασμα του μετά τη φυγή του Σκαιλς!
patrickdrd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 δυο ατια εχεις εσυ εκει, βαλε κ ερσαν, αλλα νταξει μωρε, μην αγχωνεσαι, με οποιον κ να παιξεις, αμα δεν παιξουν οι παικτες σου δεν περνας, το ιδιο ισχυει για ολους μας φυσικα, η κανονικη περιοδος πανω κατω για τα σκυλια ειναι, για να περναει η ωρα, οχι οτι δεν περναμε μια χαρα φυσικα (εγραψα κ ξυπνησα κ ειδα το πρωι την μεγαλειωδη εμφανιση του jeff green μες στο ντενβερ, παιχτουρα ο δικος μου, εγραφε απο παντου, lay up, 3ποντα, ταπιδια, αντε γεια), αλλα τωρα κρινονται ολα, το θεμα ειναι σε τι μερα θα βρεθουν οι παικτες του καθενος, εδω ρε επαιξε μπασκετ ο ζερμεν (ποιος; ακου δω τωρα, αυτος που τον ειχαν για πολλες κλωτσιες στην βοστωνη, πηγε κ τον πηρε καποιος γιατι ειναι ηλιθιος ο προπονητης του φοινικα κ του δωσε λεπτα κ κονομησε fantasy points απο τον αμπαλο του κερατα που παει κ τρωει λεπτα απο τον gortat, αν ειναι δυνατον ρε, ρε σεις δεν παμε να γινουμε προπονητες στο nba; απο αυτους τους μλκες που εχουν καλυτερα θα τα παμε σιγουρα)
Chrisxxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Aυτός ηταν και ο λόγος που εδωσα Γκορτατ και Σκολα.. Γενικά στο Φινιξ φετος κανουν πειράματα και εκει που ανετα θα ειχαν και οι 2 23+ ρανκινγκ τη μια επαιζαν και την αλλη όχι, περιμενα καποια στιγμή να σταματησουν τα πειράματα αλλά μπαααα, εδω βαζουν τον Τακερ και παιζει 30 λεπτά! ΦΙλότιμος παιχτης δεν λεω αλλά δεν ειναι για 30' στο ΝΒΑ. Παντως εγω παρατηρησει ότι πέρα απο τη φορμα, τη μια αγωνιστική εχω αρκετους αγώνες σε σχέση με τον αντιπαλο και την αλλη λιγότερους, δηλαδη παίρνω ενα ματς ανετα και το αλλο ή το χανω ή ειναι ντερμπι. 1
patrickdrd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 ναι σωστος, παιζει ρολο κ ποσους παικτες εχεις να παιζουν σε καθε ματσαπ σε σχεση με τον αντιπαλο οσο για τον gortat π.χ. εγω δεν θελω πολλους, ενα 17αρι μεσο ορο να μου κανει μου φτανει, εχω τους παικτες να τραβηξουν πιο ψηλα το σκορ (δεν ειναι τυχαιο το 11-4 εχω; ) συγχαρητηρια insomnia, τσαμπα γραφουμε 1
patrickdrd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 τι εβαλες κρις; δεν το δειχνει @#%#@%@$%%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα