Andy Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 καλα ρε, δεν ασχοληθηκα τοσο πολυ, για το δευτερο σκελος εχεις δικιο, κ εγω το γραψα τις προαλλες θα τα περασουμε ωραια τωρα δυο βδομαδουλες τα δυο μας ασε..στην αρχη ειχα χαρει γιατι λεω θα παιξουμε 3 μερες παιζει να τον νικησω..τωρα σε τοσα ματς χλωμο.. σε νικησα μια φορα μου φτανει!
patrickdrd Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 με νικησατε εσυ κ ο νικος κ μου πηγε γουρι ρε, μετα απο σας εκανα 8 νικες στα 9 τελευταια, αμπαριζα λεμε ολοι ενταξει ρε, δεν ειναι κ τπτ σιγουρο, θα δειξει guys guess what: μου εστειλε προταση για trade ο andy καλα, εχει κρατησει αυτος καναν παικτη απο την αρχη της σεζον; 1
patrickdrd Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 οχι ρε, δεν εισαι flexible, κατεστρεψες την εννοια του draft εσυ, ειδες τι εγραψε ο νικος; το draft ειναι το μισο παιχνιδι ρε, κ εγω προτιμω την αποψη "θα ζησω κ θα πεθανω μ' αυτους που εχω", τον κορμο δλδ εννοω, παρα να παω να τους αλλαξω ολους, εσυ το μαμησες ρε φιλε
alexdelpiero Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Mπραβο στον Πατρικ για την νικη του, Ρε παιδια γιατι εγιναν 14 οι αλλαγες στα ροστερ?Εγω που εχω βρει ενα σταθερο κορμο με οποιον και να παιξω θα χανω. 1
patrickdrd Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 γιατι ειναι δυο βδομαδες η αγωνιστικη αυτη αλεξ (στην μεση ειναι το all star) 1
sentoner Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 παρεμπιπτωντως ο σεντονιας πηγε να μας πουλησει ροντο οταν τραυματιστηκε (μετα το ματς με την ατλαντα - το οποιο προφανως κ ειδε live κ καταλαβε τι παιχτηκε), εστω κι αν ηταν πριν την μαγνητικη, κ του στειλα πριβε με χικσον, παλι καλα που δεν του κανε ή δεν το δε Τον Rondo πηγα να τον δωσω γιατι εκεινες τις μερες συζητουσα ανταλλαγη Paul-Anthony και απλα χρειαζομουν αντιστοιχο παιχτη σε αλλη θεση.Ουτε ειχα δει το boston-atlanta ουτε ηξερα το μεγεθος του τραυματισμου του προφανως πριν ανακοινωθει. Το Hickson τον ειδα απλα δεν μου κανε σαν θεση.Και αλλες προτασεις ειχα και δεν δεχτηκα καμια.Λες ενω να τις απερριψα ολες ενω ηξερα τι εχει ο Rondo και οτι απο δω και περα θα κοσμει με την παρουσια του την λιστα των μακροχρονια τραυματιων; 1
Andy Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 οχι ρε, δεν εισαι flexible, κατεστρεψες την εννοια του draft εσυ, ειδες τι εγραψε ο νικος; το draft ειναι το μισο παιχνιδι ρε, κ εγω προτιμω την αποψη "θα ζησω κ θα πεθανω μ' αυτους που εχω", τον κορμο δλδ εννοω, παρα να παω να τους αλλαξω ολους, εσυ το μαμησες ρε φιλε πρωτη χρονια ειναι και ειχα κανει τραγικες επιλογες στο ντραφτ εκτος απο aldridge πεκ λιλλαρντ!!πιστευω εχω κανει αρκετα καλη ομαδα αν και ηταν η πρωτη μου χρονια 1
patrickdrd Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Τον Rondo πηγα να τον δωσω γιατι εκεινες τις μερες συζητουσα ανταλλαγη Paul-Anthony και απλα χρειαζομουν αντιστοιχο παιχτη σε αλλη θεση.Ουτε ειχα δει το boston-atlanta ουτε ηξερα το μεγεθος του τραυματισμου του προφανως πριν ανακοινωθει. Το Hickson τον ειδα απλα δεν μου κανε σαν θεση.Και αλλες προτασεις ειχα και δεν δεχτηκα καμια.Λες ενω να τις απερριψα ολες ενω ηξερα τι εχει ο Rondo και οτι απο δω και περα θα κοσμει με την παρουσια του την λιστα των μακροχρονια τραυματιων; οκ ρε, δεκτο, δεν εχω λογο να πιστεψω το αντιθετο, απλα αν μιλαγες λιγο παραπανω θα βοηθουσε πιστευω, π.χ. σου στειλα πριβε για χικσον, δεν εστειλες κουβεντα, απλα την αγνοησες, που να ξερω εγω τι ειχες στο μυαλο σου; κ χθες σου στειλα μεταξυ σοβαρου κ αστειου μπιλαπς για μπλεντσο κ εσυ πατησες ενα decline κ δεν εγραψες μια γραμμη, κατι πρωτη χρονια ειναι και ειχα κανει τραγικες επιλογες στο ντραφτ εκτος απο aldridge πεκ λιλλαρντ!!πιστευω εχω κανει αρκετα καλη ομαδα αν και ηταν η πρωτη μου χρονια μωρε, ελευθερο ειναι το παιχνιδι, κι ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει, απλα δεν πολυσυμφωνω με την προσεγγιση αυτη, σου ειπα την αποψη μου, αν επιτρεπεις βεβαια να "κρινω" τις κινησεις σου
Andy Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 οκ ρε, δεκτο, δεν εχω λογο να πιστεψω το αντιθετο, απλα αν μιλαγες λιγο παραπανω θα βοηθουσε πιστευω, π.χ. σου στειλα πριβε για χικσον, δεν εστειλες κουβεντα, απλα την αγνοησες, που να ξερω εγω τι ειχες στο μυαλο σου; κ χθες σου στειλα μεταξυ σοβαρου κ αστειου μπιλαπς για μπλεντσο κ εσυ πατησες ενα decline κ δεν εγραψες μια γραμμη, κατι αχου τον μωρε..τον πληγωσες τον πατρικαρο μωρε, ελευθερο ειναι το παιχνιδι, κι ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει, απλα δεν πολυσυμφωνω με την προσεγγιση αυτη, σου ειπα την αποψη μου, αν επιτρεπεις βεβαια να "κρινω" τις κινησεις σου κερδισε με και θα κερδισεις τον σεβασμο μου!! αλλα περα απο την πλακα ενταξει πονταρα και σε καποιους παιχτες που πιστευω οτι θα βγουν..π.χ wade horford irving 1
3c0r1z Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Για να μην ανυσηχείτε καρδιές μου έφτιαξα την ομάδα μέχρι το τέλος. 4
alexdelpiero Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Καλα ξεκινησα με τον φιλο τον anubis αλλα με τον Ντερον εξω δυο ματς θα γινω ευκολος αντιπαλος.Εκτος αμα ο Λιθουανος γιγαντας κανει τιποτα 25αρια αλλα δυσκολο.
Andy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Καλα ξεκινησα με τον φιλο τον anubis αλλα με τον Ντερον εξω δυο ματς θα γινω ευκολος αντιπαλος.Εκτος αμα ο Λιθουανος γιγαντας κανει τιποτα 25αρια αλλα δυσκολο. εχει ομαδαρα ρε!!τον λιθουανο θα τον επαιρνα το πρωι εγω αλλα μολις πηγα να τον παρω τσουπ..δεν ειχα αλλη θεση για C.. nikos21aek φτιαξε και το trade deadline απο τις ρυθμισεις για να μαστε και τυπικα κομπλε! 1
patrickdrd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Για να μην ανυσηχείτε καρδιές μου έφτιαξα την ομάδα μέχρι το τέλος. μεχρι κ αλλαγες εκανε ο παιχταρας 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα