Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαχα έβαλε και αβαταρ το βραβείο ο άλλος.:P

Patric,tilemaxx,taroutatsou μένουν μόνο..

Μέχρι το επόμενο :-D Ελπίζω να τα πάω το ίδιο καλά, άσχετα αν δεν έκανα και τπτ χαχαχα.

Δημοσ.

ετοιμος κι εγω; για δες

οι starters μετρανε μονο;

κι απ'αυτους μετρανε ολοι;

δλδ αυτο που εχουμε να κανουμε ειναι να βαλουμε αυτους που εχουν ματς σημερα στους starters;

Δημοσ.

Σε εμένα ακόμη ο Πατρίκ δεν έχει φτιάξει ομάδα.Ήμουν σινεμά.Τώρα γύρισα.Αν δεν έχω και τις 10 ομάδες δεν μπορώ να περάσω παίχτες γιατί κλειδώνουν τα πάντα όταν ξεκινάω να βαζω παίχτες.Μόλις μπεί ο Πατρίκ να φτιάξει ομάδα θα τις φτιάξω.

Άμα μπεί και φτιάξει ομάδα εγώ σε ένα μισαωράκι θα έχω τελειώσει.

Δημοσ.

Έλα σε κανένα μισάωρο άμα κάνει και ο Πατρικ ομάδα θα τα έχω τελειώσει.Πείτε λίγο τι να κάνω με τον McGee μόνο.

Λοιπόν ξεκινάμε με κομπλέ το πρόγραμμα.Κάποιους τους έφτιαξε το sim κάποιους τους έφτυσε.:-D

Έχουμε ακόμη 9 αγωνιστικές.Φτιάχτε τις ομάδες σας.

Δημοσ.

Βαλε Ryan Anderson από μενα ή Cousins αν συμφωνεί και ο Πατρικ να τελειωνουμε με τους παιχτες.

Επομένως από αυριο ξεκιναμε αν πανε ολα καλα.

Αν προσπαθειτε να μπειτε απο μπουκμαρκ με την παλια ομαδα θα σας οδηγει στην παλια που ειναι cancelled και όχι σβησμένη. Ξανακαντε τη διαδικασια από την αρχή πατώντας το λινκ στο email.

* Επειδη μεχρι και πεμπτη βραδυ δεν βλέπω να έχω χρονο για freeagents θα στειλω μια λίστα στον niko να επιλέξει αυτός για μενα οταν αποφασιστει η διαδικασια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...