alexdelpiero Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Τελικα θα την κανουμε κηπερς την λιγκα?Ωραια θα ειναι.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δυσκολο το βλέπω. Αν ναι πείτε να παρω Ροντο και Γκασολ 1
Tilemaxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Τι πάρτυ ήταν αυτό απόψε; Πίρς-Γκαρνέτ έκαναν το Λ.Α να μοιάζει με ομάδα παλαιμάχων. Πάλι καλά που έπαιζε μόνος του ο Κόμπι και μας πλήρωσε στο fantasy τουλάχιστον.
3c0r1z Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Αν γίνει keepers league κάποια άτομα θα χάσουν το ενδιαφέρον τους. Προφανώς ένας από αυτούς θα είμαι και εγώ. Παρόλο αυτό δεν με πολυνοιάζει γιατί ο βασικός κορμός είναι οκ απλά οι υπολοιποι αποδείχθηκαν σαπίδια . Ότι θέλετε από εμένα δεν έχει βέτο. Επίσης μην μου ζητάτε να συνεχίζω γιατί απλά χάθηκαν οι 4 θέσεις των πλευ οφ. Αυτάααααααα Πάω να κάνω καθίσματα να αποκτήσω μπουτάρες
patrickdrd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 οι ποιεςςςςςςςςςςςςς; ρε ραπαπα 8 ειναι οι θεσεις 1
Tilemaxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Aνταλλάσσεται ο Lowry με ασσοδύο ανάλογης αξίας.
nikos21aek Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ψήνομαι εγώ για keepers. Αν θέλετε να κρατήσουμε κανέναν παίχτη που πήραμε free agent φέτος και μας έκατσε, μέσα. Τώρα να κρατήσουμε ολόκληρη την ομάδα, 1ον χάνεται το πιο γαμάτο πράγμα του fantasy, το draft, και δεύτερον αυτό που λέτε θα είχε νόημα αν έπαιζαν και salary cap, το ντράφτ να ξεκινάει από τους τελευταίους κτλ κτλ. Δημοκρατία έχουμε βέβαια, ότι θέλουν οι πιο πολλοί κάνουμε, αλλά εγώ είμαι αρνητικός. Πάντως άμα θέλετε να το κάνουμε keepers πείτε από τώρα. Εγώ είμαι απλά μια αρνητική ψήφος. 1
patrickdrd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 ναι ρε, να ψηφισουμε, αλλα αυτο που λες για το salary cap εχεις τεραστιο δικιο, θα πρεπει οι ομαδες που θα οριστουν να εχουν ισο salary cap, ειναι νομιζω το κριτηριο μετρησης αλλωστε στα daily fantasy sites, αν ειναι ετσι, μεσα επειδη ομως μαλλον θα ειναι δυσκολο να πετυχουμε το ισο salary cap, θα πρεπει να βρουμε τροπο αυτος που υστερει στο salary cap να φτασει τους αλλους
Chrisxxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Αν ειναι ετσι μπορουμε το φαντασυ της επόμενης χρονιας να το αρχισουμε σαν keepers και με salary cap και με ότι θέλετε ώστε να ειναι όλοι ετοιμοι για keepers league.
3c0r1z Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 οι ποιεςςςςςςςςςςςςς; ρε ραπαπα 8 ειναι οι θεσεις dafuq i just read?
nikos21aek Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Και ποιός θα κάτσει να βγάλει salary; Και πόσο cap θα βάλουμε; Η πιο κακή ομάδα μας, θα ήταν dream team στο NBA. Επίσης ο Kobe πχ παίρνει 30 το χρόνο ο Lebron 16 επειδή τυχαίνει. Να χρησιμοποιήσουμε τους μισθούς του NBA δεν παίζει. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάρουμε τους μέσους όρους των παιχτών από το φετινό fantasy και να βγεί έτσι η αξία του παίχτη. Πχ ο Durant που έχει 36.5 να κοστίζει 36.5, αλλά και πάλι ο Μπάινουμ που είναι έξω όλη τη χρονιά πόσο θα κοστίζει; Ένα άλλο που παίζει είναι να ορίσουμε ένα cap, να γίνει δημοπρασία για τον κάθε παίχτη μέχρι κάποιο πίκ και από εκεί και πέρα να συνεχιστεί το ντράφτ κανονικά. Και αυτό περίπλοκο είναι. Επίσης. Εγώ παίζω του χρόνου και του παραχρόνου πνίγομαι από υποχρεώσεις και δεν μπορώ να παίξω. Τι γίνεται εκεί; Επίσης ένας θέλει να παίξει του παραχρόνου πρώτη φορά. Τι ομάδα θα πάρει; Ότι σαπίδι έχει ξεμείνει; Είναι πολύ δύσκολο αυτό που λέτε και δεν ξέρω κιόλας γιατί σας έχει μπεί αυτή η ιδέα. Μια χαρά δεν είμαστε και έτσι; Το φετινό fantasy το θεωρώ πολύ πετυχημένο. Και το draft και όλα. Να ρίξω τώρα και μια ιδέα. Το φαντασι τελειώνει πρίν ξεκινήσουν τα playoff του NBA. Ψήνεται κανείς να κάνουμε mini league, νοκ άουτ φάση, να ντραφτάρουμε 5 παίχτες ο καθένας έναν σε κάθε θέση, να κληρώσουμε ένα playoff δέντρο, και να παίξουμε με 2 βδομάδες το matchup, χωρίς αλλαγές και καθημερινή ασχολία. Ότι κάνουν αυτοί οι 5 που διάλλεξαμε μέχρι να τελειώσει το matchup;
patrickdrd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 dafuq i just read? ναι ρε, δες εδω: http://games.espn.go.com/fba/h2hplayoffs?leagueId=335282 ετσι θα ξεκινουσαν τα play offs αν αρχιζαν σημερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα