nikos21aek Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Κανόνισε να βγείς πρώτος και να γίνει κανένα λάθος να βγώ 8ος να παίξουμε πρώτο γύρο με Χάουαρντ και Μπάινουμ και θα σου κάνω κάνω και εσένα δώρο έναν πρόωρο αποκλεισμό. 1
patrickdrd Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Κανόνισε να βγείς πρώτος και να γίνει κανένα λάθος να βγώ 8ος να παίξουμε πρώτο γύρο με Χάουαρντ και Μπάινουμ και θα σου κάνω κάνω και εσένα δώρο έναν πρόωρο αποκλεισμό. αχαχααχ, οκ, μεσα
alexdelpiero Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Την πιο κρισιμη στιγμη πληγμα με Νοα η ομαδαρα μου.
patrickdrd Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 ποια κρισιμιμη στιγμη ρε αλεξ; ειναι μερες εκτος ο νοα, εχει προβλημα κ για να μην μεινει εξω για κανα 2μηνο διαβασα, τον φυλανε προσεκτικα 1
Andy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 σιγα ρε..το θεμα σου ειναι να παιξει πλειοφ!!και μενα λειπει πολ αλλα κλαιν!πλειοφ θα μπω επομενως τον περιμενω εκει!
Tilemaxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Κανονικά τα trades δεν πρέπει να απαγορευτούν λίγο πρίν τα playoffs; Γιατί άνετα αυτοί που έμειναν απέξω μπορούν να ξεφορτωθούν τους καλύτερους τους παίκτες και να τους δώσουν σε contenders κατ' όπιν συννενόησης, πράγμα άδικο. 2
Andy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 νομιζω καπου ειχε ποσταρει ο νικος μια ημερομηνια..αλλα δεν παιρνω και ορκο το βρηκα-->H περίοδος ανταλλαγών τελειώνει την ημέρα που τελειώνει και η regular season του φάντασυ (Mar 3 αν και δεν εχω θεμα να το κανουμε μεχρι τις 17 του φλεβαρη ας πουμε
Chrisxxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Νταξει αν δουμε καμια περιεργη μεταγραφη την ακυρώνουμε. 1
Tilemaxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 νομιζω καπου ειχε ποσταρει ο νικος μια ημερομηνια..αλλα δεν παιρνω και ορκο το βρηκα-->H περίοδος ανταλλαγών τελειώνει την ημέρα που τελειώνει και η regular season του φάντασυ (Mar 3 αν και δεν εχω θεμα να το κανουμε μεχρι τις 17 του φλεβαρη ας πουμε Δεν το είχα δεί, οκ τότε.
patrickdrd Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Κανονικά τα trades δεν πρέπει να απαγορευτούν λίγο πρίν τα playoffs; Γιατί άνετα αυτοί που έμειναν απέξω μπορούν να ξεφορτωθούν τους καλύτερους τους παίκτες και να τους δώσουν σε contenders κατ' όπιν συννενόησης, πράγμα άδικο. το ιδιο μπορουμε να πουμε κ για την ελλειψη ανταγωνισμου ή οπως λεγεται αυτο, π.χ. εγω εχασα απο τον κλαϊν την 2η αγωνιστικη, ο οποιος απο την προηγουμενη αγωνιστικη τα παρατησε κ τον περνανε ολοι τρενο, αυτο ειναι αδικο πιστευω γιατι θα μπορουσε να παιζεται καμια προκριση π.χ. τεσπα 2
patrickdrd Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 η ομαδαρα μου εχει αναγκη απο guard, εχω 3 ψηλολελεκες (jeff green, speights & jamison) που θα σκανε βροχη τα 20αρια απο εδω και περα, στανταρακι, παρεχω εγγυηση, ανταλλασω οποιον θελετε με 20αρη guard, αν δεν θελετε τους κραταω, δεν παει πουθενα κανεις τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα