Andy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Mε χαλασε το τρειντ.Μια χαρα σχηματακι ειχα στρωσει.Παει ο Εντ Ντειβις τωρα.Χαρα σε αυτον που εχει τον Μπαργιανι. τον κοβω να τον πουλευουνε και αυτον!!με gay bargnani θα θελουν 2 μπαλες!!ας δωσουν μπαρνιανι να παρουν γκασολ που ακουγοταν Sent from my iPhone using Insomnia 1
patrickdrd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 εντωμεταξυ τι παρατηρησα, τα πλεϊοφφ βγαινουν με βαση το rank; δλδ εγω ειμαι 3ος τωρα, παρολο που τον περναω τον τηλεμαχακο για μια νικη κ τον εχω κερδισει κ στο μεταξυ μας; τι μλκια ειναι αυτη; δλδ τσαμπα οι νικες στα ματσαπ; (θα επαιζα με τον andy που ειναι 6ος τωρα) 1
alexdelpiero Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδη Ζηση?Για ανελυσε το λιγο περισσοτερο?
patrickdrd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 στο standings νομιζω πηγα ρε κ μετα στο projected playoff bracket κ σου βγαζει τι θεση εχεις τωρα κ με ποιον θα επαιζες 1
Andy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 εντωμεταξυ τι παρατηρησα, τα πλεϊοφφ βγαινουν με βαση το rank; δλδ εγω ειμαι 3ος τωρα, παρολο που τον περναω τον τηλεμαχακο για μια νικη κ τον εχω κερδισει κ στο μεταξυ μας; τι μλκια ειναι αυτη; δλδ τσαμπα οι νικες στα ματσαπ; (θα επαιζα με τον andy που ειναι 6ος τωρα) Υπέρ σου είναι ρε!!!
patrickdrd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Κακακια καναμε, ε πατρικιε; οχι ρε, τι κακακια, απλα βλεπω οτι τσαμπα αγωνιζομαστε να παρουμε νικες, κ να χασεις, στα @@ σου ρε, αδιαφορος ειναι ο αντιπαλος στην τελικη κ το τι γινεται καθε μερα, μονο στην σελιδα του ρανκ πρεπει να πηγαινει ο καθενας να κοιταει, το τι εκανε η ομαδα του, εχασε, κερδισε, στα παπακια του ρε
Chrisxxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Βασικα ο 1ος ανατολής και δύσης μοιράζονται το 1-2, μετα παει αναλογα το ρανκ απο οτι καταλαβα. Δεν βρίσκω ιδιαιτερες διαφορές πέρα απο το οτι η δυση θα εχει λογικα 5 ομαδες στα π.ο. και όχι 4. Απλως αντι να κοιταμε τις διασταυρώσεις με βαση τους ομιλους τις κοιταμε με βαση το ρανκινγκ.
patrickdrd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 περιεργο παντως μου φαινεται κ πρωτη φορα το βλεπω, περσυ ειχαν βγει τα πλεϊ οφφ με βαση την βαθμολογια, ανεξαρτητως βεβαια ανατολης/δυσης, περνουσαν δλδ οι καλυτερες ομαδες κ παιζαν με βαση την βαθμολογια, τωρα αυτο καινουργιο κολπο πρεπει να ναι, μαλλον θα του ξεφυγε τπτ του νικου; διορθωσε το ρε νικ
Chrisxxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μα και παλι οι καλυτερες ομαδες βαση βαθμολογιες περνανε στα π.ο. απλως υπάρχει αυτο το θεματακι με τους 1ους..
patrickdrd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 ωπα, κατσε, σε ποια βαθμολογια αναφερεσαι; εγω αναφερομαι στο σκορ, στο 9-4, εσυ μιλας για το ρανκ; εγω δεν θυμαμαι να ηξερα καν τι ειναι το ρανκ περσυ εσυ που ησουνα κ περσυ πανω δεξια εχει ενα drop-down-list, επελεξε την περσυνη χρονια κ δες αν ειχε διαφορα στο πως σχηματιστηκαν τα ζευγαρια
Andy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 ελεος με τους πουθεναδες τους χιτ...τους μπηδαει ο david ο west
nikos21aek Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μάλλον ισχύει αυτό που ισχύει και στο NBA που ο πρώτος της περιφέρειας καβαλάει τους άλλους και ας έχει χειρότερο ρεκόρ. 1-2 θα είναι οι δύο πρώτοι των περιφερειών και οι υπόλοιπες ομάδες πάνε βάση ρεκόρ και στις ισσοβαθμίες πάει έτσι: If Head-to-Head Record is selected, Total Points For, Intra Division Record (if your league has multiple divisions), and Total Points Against will be used as further tie breakers (in that order). Α coin flip will resolve any teams that are tied after all other tiebreakers are used. Note that the League Manager can override any automatically generated playoff matchups, if desired, using LM Tools. 1
Tilemaxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ανταλλάσσεται ο Dwight Howard.Edit: Ευχαριστούμε τον GM των Fostiras για την γρήγορη ανταλλαγή Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2013 από Tilemaxx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα