Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε αλεξ ανοιξε ρε να σου στειλω μηνυμα:

Το μέλος alexdelpiero έχει επιλέξει να μην δέχεται άλλα μηνύματα από εσάς

:devil:

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι παιδια στα τρειντ...Ο Γκαλιναρι τον τελευταιο μηνα εχει 19,8 και ο Λαντρυ 16,2...ΕΙναι τεραστια διαφορα...

νομιζω χωρις να θελω να γινω σπαστικος οτι πρεπει να μπουν κανονες στα τρειντ και γιατι οχι ακομα και η δυνατοτητα του βετο.

αυτο λες μονο; τραυματιας ο λαντρυ εκτός, ενω γυρισε κι ο μπογκουτ, αντε γεια,

παει για 13 μεσο ορο στο μελλον κι αμα,

καθαρη κλοπη το συγκεκριμενο trade,

αστυνομια trade δεν υπαρχει; ρε νικο; που ψ@λαρμενιζεις ρε;

για βαλε μια ταξη γιατι τα καναν ταναπου οι νεοι ρε :lol:

Δημοσ.

αστυνομια trade δεν υπαρχει; ρε νικο; που ψ@λαρμενιζεις ρε;

για βαλε μια ταξη γιατι τα καναν ταναπου οι νεοι ρε :lol:

Διαβαζει για την εξεταστικη. Παντως το χθεσινο trade ειναι απεριγραπτο.

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ έλεγες στον άλλον να αφήσει ελεύθερο τον Γκαλινάρι. Τέτοιες μλκίες του έγραφες και πήγε και τον αντάλλαξε για τον Λάντρυ. Εγώ σου φταίω μετά; Όταν έγινε το trade μια χαρά αποδεκτό ήταν. 19 μέσο όρο ο ένας, 18  μέσο όρο ο άλλος. Τώρα το τι γίνεται μετά το trade δεν μπορούμε να μυρίσουμε τα νύχια μας. Όπως επίσης το γιατί ανταλλάζει κάποιος είναι δικό του θέμα. Από τη στιγμή που δεν είναι μεγάλη η διαφορά στο μέσο όρο, όλα νόμιμα είναι.

• Like 1
Δημοσ.

το αλλο το trade το ειδες; πως σου φανηκε;

25+25=50 για 25+20+20=65

ειναι το ιδιο το 65 με το 50;

αμα ειναι οκ, να σκισω τα πτυχια μου εγω που τα  χω παρει ηδη :lol:

Δημοσ.

25+25=50 για 25+20+20=65

Oχι ρε απλα θα σου δωσω ενα 15αρι μου για τον harden :P

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην χαλιέσται εγώ δεν θέλω τπτ. Τσάμπα δίνω λέμε ... Η πλάκα είναι ότι είχα στίλει πρόταση για ανταλλαγή κιριλένκο με ρόντο. Ο σεντονερ δεν την αποδέχτικε κα μετά από κανα 2 μέρες τραυματίστηκε ο ρόντο :devil:  :devil: :devil:  :devil:  :devil:  :devil:  . Τσάμπα λέμε δίνωωωωωωωωωω

Δημοσ.

25+25=50 για 25+20+20=65

Το ίδιο είναι γιατί ένα 12άρι μπορεί να πάρει ο άλλος από έναν free agent πολύ άνετα και μάλιστα βολεύει κιόλας να έχεις μια θέση στο ρόστερ για να αλλάζεις free agents ανάλογα με τις περιστάσεις. Οπότε στην ουσία είναι 65 με 60+ το trade.

Όποιος θέλει να μου δόσει έναν 20άρη και τα δύο χειρότερα παλτά του, για να του δόσω 3 15άριδες που κάνουν 45 να μου στείλει.

• Like 2
Δημοσ.

οκ κομισιονερ, αφου εγκρινει ο κομισιονερ εγω κανω τουμπεκα, χωρις πλακα,

το εξηγησε εξαλλου, μια χαρα, εχουμε ωραιο κομισιονερ,

μας εμεινε τουλ το καλαμπουρι :P

Δημοσ.

Όποιος θέλει να μου δόσει έναν 20άρη και τα δύο χειρότερα παλτά του, για να του δόσω 3 15άριδες που κάνουν 45 να μου στείλει.

Ασε καναμε το πρωτο μερος της προτασης και πηραμε... :P

Δημοσ.

εμενα μια χαρα με συμφερει το trade ρε..ο aldridge θα τα φτυσει πιστευω γιατι παιζει μονος του ο ταιρικ δεν μου αρεσει και ο παου δεν εχει συγκεκριμενο ρολο..αντιθετα πηρα ιρβινγ που ειναι one man show και χορφορντ που θα παιρνει πολλες προσπαθεις ειδικα τωρα που τραυματιστηκε ο λου!+ οτι εχει καλο προγραμμα + οτι επρεπε να αδειασω μια θεση για να γυρισει ο πεκ!

"Expectations are growing" that the Hawks will trade Josh Smith before the February 21 deadline, a source told Yahoo! Sports.

Δημοσ.

ρε αλεξ ανοιξε ρε να σου στειλω μηνυμα:

Το μέλος alexdelpiero έχει επιλέξει να μην δέχεται άλλα μηνύματα από εσάς
:devil:

Eλα ρε,δεν ξερω τι εχω πατησει...Οτι εχω ειναι κατα λαθος.και ηθελα να σου στηλω για την πρεμιερ ληγκ.Τσιμπησα αυτον τον φορ της Αστον Βιλα πολυ καλος.Δεν θυμαμαι το ονομα του που εβαλε το πεναλτι.θα ψαξω να δω τι εγινε με τα πμ.

Δημοσ.

ετοιμαζομαστε για την φαπα απο ντουραντ σημερα!!εφυγε και ο γκει να δω ποιος θα τον δυσκολεψει..

curry αγορι κατσε εξω να γινεις εντελως καλα..δεν παιζουμε με αυτα :P

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Mε χαλασε το τρειντ.Μια χαρα σχηματακι ειχα στρωσει.Παει ο Εντ Ντειβις τωρα.Χαρα σε αυτον που εχει τον Μπαργιανι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...