alexdelpiero Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 τσαμπα ματς χασαμε..του ανοιξε του αλεξ.. Δεν εχει τελειωσει τιποτα.Κατεβαζεις πολλους παικτες σημερα.ΕΓω πριν απο δυο ματς βρισκομουν περιπου 100 ποντους πισω τελευταια μερα και το γυρισα. 1
Andy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 ουτε καν ρε..δν εχω καποιον που να μου κανει την σιγουρη την 35αρα για να πω οτι εχω ελπιδες..
patrickdrd Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 παει ο ροντο κ παει ο κρις μετα κ μαζευει ολο το ... backcourt της βοστωνης, αχαχαχαχ ρε ραπαπα κρις, αμα ειχε αξια να χωθουμε, θα ειχα παρει πρωτος, live το βλεπα το ματς κ μολις ειδα ροντο out for season χωθηκα στο φαντασυ, bradley πηγα να παρω, αλλα μετα λεω που πα ρε καραμητρο κ μαζευτηκα τελος, εγω διαβασα οτι θα γινει μεταγραφη για την θεση αυτη, αφου κανενας δεν κανει ρε κρις, τι πας κ παιρνεις να πουμε, btw τον terry ξεχασες ρε, αχαχχααχαχαχαχαχ
Chrisxxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Θα δειξει, ο Μπαρμποσα έχει δυνατότητα να ανέβει αρκετα αν και εχει αρκετα προσωπικά θεματακια. Γιατι νομιζεις άδειασα χώρο δίνοντας στην ουσία 3 παιχτες για τον Lee?
patrickdrd Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 δεν πιστευω κανεναν απολυτως, μλκες ειναι ολοι ρε, γτπ, πως το λενε; μην πιστεψεις δλδ οτι επιασες κ κανα ... λαγο, αχχααχχα εδω ρε μεγαλε μανατζερ τον ιδιο τον ντοκ ρωτησαν ποιος θα παιζει pg κ ειπε που να ξερω; τι ψαχνεις να βρεις τωρα εσυ για μενα οπωσδηποτε μεταγραφη πρεπει
Chrisxxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ενταξει δεν αφησα κανεναν πολυτιμο παιχτη για να παρω αυτους τους 2. Αν δεν γινει μεταγραφή τότε θα καποιος απο τους 2 θα παιζει βασικος 1, οσο ασχημα και να τα πανε αν αυτος ειναι ο Μπαρμποσα, που δεν το νομιζω λογω προσωπικων θεματων, ένα 15αρι το εχει ανετα. Στην τελική η ομαδα μου έχει στόχο να παει καλα στα π.ο. η προκριση έχει εξασφαλιστει ηδη.
patrickdrd Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 αυτη την αγωνιστικη κλαϊν, σεντονιας κ νικος (5-8) ειναι φανατικοι οπαδοι πατρικιου εχουν παρει ηδη θεση στις κερκιδες κ περιμενουν εναγωνιως την εναρξη του ματσακιου με... την βασιλω (6-7) κραυγαζοντας "πατρικιε γερα κ μπιμ την βασιλω"
nash-gf Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Jason Thompson, Gallinari και Stoudemire ειναι trading block ειτε ως πακετο, ειτε ατομικα.
patrickdrd Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Jason Thompson, Gallinari και Stoudemire ειναι trading block ειτε ως πακετο, ειτε ατομικα. ο 1ος δεν ειναι fantasy παικτης, ειναι για free agent καρφι ο 2ος επηρεαστηκε απο chandler(; ) ο 3ος δεν προκειται να ξαναγινει ποτε παικτης των 30+ λεπτων ακουσα χθες στην μεταδοση, συμπερασμα: αστους καλυτερα ελευθερους κ τσιμπα καναν free agent αμα θες σου δινω κλαρκ ή brand για αμαρε Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2013 από patrickdrd 1
Andy Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 καλωσοριζουμε τον ιταλο επιβητορα στην ομαδα!
alexdelpiero Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Να ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι παιδια στα τρειντ...Ο Γκαλιναρι τον τελευταιο μηνα εχει 19,8 και ο Λαντρυ 16,2...ΕΙναι τεραστια διαφορα... νομιζω χωρις να θελω να γινω σπαστικος οτι πρεπει να μπουν κανονες στα τρειντ και γιατι οχι ακομα και η δυνατοτητα του βετο. 1
Andy Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 εε κανονικα εχει 1 ποντο διαφορα!δεν περιμενα να μου τον δωσει με τον λαντρυ ειναι η αληθεια αλλα μπορει να πιστευει οτι θα ανεβει ο λαντρυ!
Tilemaxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ο Τίγκ μέσα σε δύο βδομάδες έχει ανέβει απο 15.9 πόντους στους 17.2, μην κοιτάτε τα στατιστικά τόσο πολύ. 1
Andy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 btw τωρα ειδα την ομαδα του anubis που παιζω μαζι του..ομαδαρα εχει ο ατιμος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα