Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H μπαλα να πηγαινει μονιμα στον Γκριφιν παρακαλω. 

εχει ανεβει επιπεδο!φαινεται οτι δουλευει και στο σουτ και στις βολες!!τα καλυτερα ερχονται για τον μπλεικαρο!

Δημοσ.

και ο οτε απο οτι εχει πει δειχνει αυτα που δειχνει και το νβα τβ!εγω οτε εχω..

ναι το βλεπα το ματσακι τον κλιπερς!ο παπ@αρας ο ντελ νεγκρο ελεγε πριν τον αγωνα θα τον προσεξω σημερα τον πολ..και στο τελος που κουτσαινε δεν τον εβγαλε εξω... :mad: :mad: :mad:

θα ξεχαστηκε ο νικος ρε!

με βλεπω να χανω απο τον αλεξ..

Eκει Andy που περιμενα οτι θα χασω περιπατο το παλευω.Αλλα κατι μου λεει οτι θα χασω.Ο Τζακ εντυπωσιαζει.

Θα προσπαθησω να χωθω και εγω σε αυτο το πρωταθλημα που λετε με τον φιλο Πατρικ αλλα ισως σας στειλω pm το απογευμα για παραπανω εξηγησεις μιας και δεν ξερω αγγλικα.

Δημοσ.

δεν μπηκαμε χθες σε κανενα με τον andy γιατι δεν ειχα χρονο τελικα,

το απογευμα το φαγα με τηλ-νανι-κοριτσι-νανι-πρωινο ξυπνημα (κατ εξαιρεση) για δουλεια,

ισως μπουκαρουμε πουθενα σημερα

• Like 1
Δημοσ.

alex ασε με ρε!! :-( :-( :-( εχω παρει τον πολ και μου εχει παιξει 1.5 ματς!ευτυχως που υπαρχουν κατι ντρουμοντ και με κρατανε στο παιχνιδι..

• Like 2
Δημοσ.

ντραμοντ πολυ καλο παιχτακι, κριμα που δεν τον βαζει περισσοτερο αυτος ο βλαμενος ο προπονητης τους κ

γιατι οχι, και βασικο, ο μαξιελ σαμπως ειναι καλυτερος; μπαααα

• Like 2
Δημοσ.

τερατακι ειναι..εβλεπα χθες λιγο το ματς..και μολις μπηκε του πεταγαν συνεχεια λομπες..μα συνεχεια..

φαντασου τι θα κανε με ενα 30λεπτο συμμετοχης αυτος..και ο τομσον που πηρα πολυ καλος..αντε να παρει και κανα trade ο γκασολ να ειναι αρχοντας!

• Like 1
Δημοσ.

τομσον δεν θα ελεγα, οχι κ τοσο, περασε απο τα χερια μου περσυ ενα διαστημα, αλλα μου κανε κατι νερα προς το τελος κ

πηρε λοπου, αμα κανει trade o γκαζολακος θα γινω κ εγω αρχοντας :P με κλαρκουλη :D

• Like 1
Δημοσ.

στους ραπτορς να τον στειλουν που δεν εχουν ψηλο να ειναι αρχοντας!τομσον φετος παιζει μονος του ρε!ειδικα τωρα που τραυματιστηκε ο βαρεζαο!

Δημοσ.

α, αυτον τον τομσον λες, νομιζα οτι ελεγες τον κλεϊ ρε,

αυτος ναι ρε, σωστος εισαι, πεταει,

μια χαρα σου κατσε το injury

προλαβαινεις να χωθεις στο 1462647;

Δημοσ.

αχααχαχ, ωραιος, χωθηκα κ εγω :D

θα σε φαω σημερα, χτυπαω πρωτια :lol:

χτυπησα κ ενα με 100 παικτες εγω για μενα,

το χασα κ το χθεσινο το δικο μου, head to head επαιξα παλι κ

παρολο που εκανα σκορ 210 κοντα, με φαγε ο αλλος για 5 πονταλακια,

παιζουν κατι παιχταραδες σ' αυτα που δεν πεφτουν ποτε κατω απο 200

επεσε το site, κανει maintenance :lol:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...