Προς το περιεχόμενο

ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pf/c ειναι το τσεκαρα.

Λοιπον οκ καναμε τις ομαδες μας αλλά τώρα τί γινεται; πως παιζεται το game? κανουμε καθε μερα αλλαγές; Επιλέγουμε για βασικους αυτους που παιζουν ας πουμε σημερα και την τριτη αλλους; Τους τραυματιες τους παμε bench? βαθμολογουνται παραπανω οι βασικοι, αυτοι στο bench παιρνουν σκορ; Πως βγαινει η συνολικη βαθμολογια εναντιον 1 αντιπαλου;

Δημοσ.

Λοιπον οπως το καταλαβα. Βαζεις καθε μερα παικτες να παιζουν. Φυσικα στην 10δα αυτους που παιζουν. Κανουν ενα ranking και απο εκει και περα μαζευεις το ranking ολων των παικτων της εβδομαδας και το συγκρινεις με του αντιπαλου που παιζεις. Αν εχεις μεγαλυτερο παιρνεις το παιχνιδι.

Δημοσ.

Ρε τσομπανηδες?Ειχε χθες ματς?

Μου δειχνει οτι παιξαμε ματς και εγω ειχα μονο 5 παικτες που επαιξαν χθες ενω ειχα αλλους 2 στον παγκο να καθονται να τον παιζουν :mrgreen:

ΕΕΕΕΕ ΑΡΚΟΥΔΕΙΔΕΣ

Αποτι ειδα καθε μερα η ομαδα μας παιζει με την ομαδα καποιου αλλου (δεν ξερω πως βγαινει στο προγραμμα)

Οι bench players βαθμολογουνται αλλα ΔΕΝ μετραει (απλα για να ξερεις τι εκαναν) οποτε οποιος ξεχασει παικτες στον παγκο ενω στην 10αδα εχει παικτες που δεν παιζουν εκεινη την μερα, τον ηπιε

Ωπα κατσε

Τωρα που το ξαναβλεπω ειναι ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ?

Δηλαδη εγω θα παιζω με τον patrick ολες της μερες της εβδομαδας και ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ θα βγαζει ποιος κερδισε?

Δηλαδη θα κανει ο καθενας της αλλαγες του καθε μερα, θα βγαινει σκορ ημερας αλλα νικητης στο matchup θα βγαινει στο τελο0ς της βδομαδας?

edit στο edit ω edit

Nταξει, το επιασα, εγω απο σημερα μεχρι ΚΑΙ 5/2 παιζω κοντρα στον Blue Panther. Οι αλλαγες στο ροστερ ειναι ημερησιες, αλλα το αποτελεσμα θα βγει 5/2 (σωστο, δεν μπορει να εχει αποτελεσμα καθε μερα αφου μπορει να επαιζαν 10 δικοι μου και 5 του Blue, ενω μεσα σε 1 βδομαδα "απλωνει" το ροστερ)

Δημοσ.

Λοιπόν καταρχήν παίχτηκε μαλακία με το πρόγραμμα.Δεν ξέρω γιατί αλλά έχουν ρεπό 2 ομάδες σε κάθε αγωνιστική.Παίζει να έκανα και εγώ μαλακία με το πρόγραμμα γιατί οι δύο που μπήκαν τελευταίοι είχαν ρεπό σε όλες τις αγωνιστικές.Και έκατσα έβαλα χειροκίνητα ένα ρεπό σε όλους.Γιαυτό και το πρόγραμμα είναι τελείως σκατά.Το πιο σκατά από όλα όμως είναι πως δύο ομάδες θα κάνουν ένα ρεπό παραπάνω(Θα βάλουμε τις τελευταίες να το κάνουν στις 2 τελευταίες αγωνιστικές).Υπάρχει λύση.Να ξαναφτιάξω λίγκα καινούρια.Να σας ξαναστείλω invite και να ανταποκριθείτε γρήγορα με το ίδιο ρόστερ όπως το διαλλέξαμε.Εγώ θα κάτσω να ξαναφτιάξω τις ομάδες αφού εγώ την έκανα τη μαλακία.Απλά θα πατήσετε να μπείτε όλοι σε καινούρια λίγκα.

Φτιάχνω καινούρια λίγκα και ξαναστέλνω invites.Όσο πιο γρήγορα μπείτε να κάνετε ομάδες τόσο πιο γρήγορα θα τις φτιάξω κιόλας.Μέχρι τις 8 το βράδυ που είπαμε να ξεκινήσουμε θα τις έχω φτιάξει.Χίλια συγνώμη.Δεν έκανα reset το πρόγραμμα όταν από 8 ομάδες τις έκανα 10 για να μπουν και οι δύο τελευταίοι.

Το πως παίζεται τώρα.Πας στην ομάδα σου τσεκάρεις την ημερομηνία που θέλεις και επιλέγεις τους βασικούς σου.Κοιτάς να βάλεις όσους περισσότερους έχουν αγώνα εκείνη την μέρα.Φτιάχνεις όλες τις ημέρες με όσο το δυνατόν περισσότερους παίχτες που έχουν αγώνα μέσα βασικούς(το λέει δίπλα τι ώρα έχουν αγώνα όσοι έχουν κάθε μέρα) και περιμένεις τα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Νικο, θα μας στειλεις invite, εμεις θα κανουμε accept και

-εμεις θα φτιαξουμε τις ομαδες (ονομα, φανελα κτλ)

-εσυ θα φροντισεις οι νεες ομαδες να εχουν τα ροστερ των παλιων

Σωστο μου φαινεται, και ετσι θα ξεκινησουμε απο την αρχη (αφου ξεκιναει νεα εβδομαδα)

ΕΡΩΤΗΣΗ

Οταν λες "τσεκαρεις την ημερομηνια που θες"

Τι εννοεις?

Καθε μερα δεν θα παιζουμε?

Πχ εγω ηταν να παιξω με Blue. Καθε μερα δεν θα επρεπε να φτιαχνουμε και οι 2 το ροστερ μας και δεν θα ειχαμε 7 επιμερους αναμετρησεις μεχρι τις 5/2?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι έτσι είναι.Τσεκάρεις τις ημερομηνίες εννοώ πας και διαλλέγεις για ποιά μέρα θέλεις να φτιάξεις την βασική σου ομάδα.

Ο αγώνας μεταξύ δύο διαρκεί μία βδομάδα και στην ουσία είναι 7 επιμέρους αναμετρήσεις.

Απλά άμα φτιάξεις την ομάδα σου και την αφήσεις έτσι άλλοι παίχτες δεν θα έχουν αγώνα κάποιες μέρες και ίσως χάσεις.Γιαυτό πρέπει για κάθε μέρα να βάζεις όσο περισσότερους παίχτες έχουν αγώνα εκείνη την μέρα.

Έστειλα τα invites.Ναι εσείς θα φτιάξετε τις ομάδες.Μπαίνεται στο email και φτιάχνετε όνομα και αυτό(Βάλτε όμως plz για αρχή location το nick σας από εδώ) και εγώ θα ξαναβάλω από την αρχή τους παίχτες στις ομάδες για να ξεκινήσουμε στις 9.

Πείτε μου και τι trade θα παίξει με Chrisxx και πατρίκ για να το συμπεριλάβω και αυτό.

Επεξ/σία από nikos21aek
Δημοσ.

αντε παλι με το 8 :S

εγω 8 και με 10 και θα λειπω,

μηπως να την κανουμε ρε οι 2 που προστεθηκαν στο τελος να μεινετε 8 κ να ειναι το προγραμμα ως εχει; εγω δεν εχω προβλημα αν ενδιαφερεται κ κανας αλλος να την κανει,

δεν μπορω να πω οτι μ'αρεσει κιολας το τοσο πολυ μανατζεριλικι

δεν μπορω να μπω κιολας απο δω:

>SSL Handshake Failed 

The SSL handshake with host espns.jump-time.net failed.

Δημοσ.

Ετοιμη η ομαδα DKNI Tsombanides

Το "να αρχισουμε" δεν καταλαβα. Δεν εχουμε αρχισει?

Νομιζω οτι η μονη εκκρεμοτητα ειναι οι 3 free agents. Ε, ας παρουμε οποτε ναναι μωρε, εκει θα κολλησουμε?

Μετα ας φτιαξει ο καθενας την ομαδα του οποτε γουσταρει. Τι διαφορα εχει αν εγω διαλεξω τους βασικους μου απο τις 2 το μεσημερι και ο Blue που παιζουμε αντιπαλοι το κανει 11 το ρβαδυ?

Δλδ τι θα γινει στις 9, θα αλλαξει κατι?

παρτε εσεις απο τις 6:30 τους 3 free agents και θα μπω εγω 9 να βρω 3 δικους μου να σας σκισω :devil:

Δημοσ.

Ε ναι αρχίσαμε.Απλά από ότι ώρα θα πάρουμε τους free agents στην ουσία έχουμε συμπληρώσει ρόστερ και "ξεκινάμε".Απλά φτιάξτε όλοι την ομάδα λίγο γρήγορα για να τις συμπληρώσω εγώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται.

Όχι παιδιά.Το έκανα σαν τονω κλο μου το πρόγραμμα τώρα στην λίγκα την αρχική.Ξαναφτιάξτε μία ομάδες με το email που σας έστειλα να γίνουν από την αρχή όλα καθαρά.Τώρα για μανατζεριλίκι που λες Πατρικ κάτσε να παίξεις και θα δείς.Δεν χρειάζεται και τίποτα τρελό.

Δημοσ.

Ρε παιδιά είναι ακόμη 4 που δεν έχουν φτιάξει τις ομάδες τους.Αν δεν έχω όλες τις ομάδες δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Έχω στείλει pm σε όλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...