Tritton Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδή αυτοί που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα είναι αγγελούδια? Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι οι περισσότεροι στον ιδιωτικό τομέα δεν δηλώνουν τίποτα. Όλοι άνεργοι είναι...και δεν μιλάω για τα τελευταία 2 χρόνια...μην μιλήσουμε για αποδείξεις και τιμολόγια. Επίσης, στο δημόσιο βαράνε μύγες όλοι? εγώ προσωπικά ξέρω άτομα που είναι στο δημόσιο χωρίς βύσμα και ξεσκίζονται στην δουλειά. Σίγουρα όχι πολλοί αλλά αυτοί που δουλεύουν και ακούνε τόσα κάθε μέρα(όπως είπα και πριν, δεν έχει σημασία το άτομο), τί να πούνε? Είναι αναλόγως την μεριά που το κοιτάει ο κάθε ένας... Πάρε έναν ιδιωτικό υπάλληλο και βάλτον στο δημόσιο να δούμε τι θα κάνει και αυτός. Οι μισοί στην Ελλάδα είναι στο δημόσιο και τα ξύνουν και οι άλλοι μισοί τους βρίζουν και θέλουν να μπουν...Το βασικό είναι όλοι μας να είμαστε αντικειμενικοί και όχι ότι δεν συμφέρει εμάς να το παραβλέπουμε....ΠΑΙΔΕΙΑ με λίγα λόγια! Τέλος πάντων μακρυγόρησα ενώ δεν έπρεπε οπότε θα συμφωνήσω, nuff said... Υ.Γ.> Ποιό είναι το πρόβλημα αν είναι κάποιος διορισμένος στο Δημόσιο και έχει απολυτήριο λυκείου? Τί πρέπει να είσαι δηλαδή για να μπεις στο δημόσιο? Πυρηνικός επιστήμονας? Και άμα σπούδασες πυρηνικός επιστήμονας γιατί να ασχοληθείς με χαρτούρα??? Υ.Γ.> Δεν δουλεύω στο δημόσιο! Δεν ξέρω αν δουλεύεις η σε ποιό τομέα είσαι αλλά στον ιδιωτικό μια μέρα να μη δουλέψεις μπορούν να σε απολύσουν την άλλη ώρα και χωρίς αποζημίωση δεν τα ξές καλά και καλό θα είναι να μιλάς για πράγματα που γνωρίζεις..τι θα πεί αγγελούδια θές να πείς κάτι και δεν το λές; Ναί στο δημόσιο προυποθέτη χαρτί πανεπιστημίου εκτός κι αν εσύ μιλάς για οδο καθαριστές μόνο.. Να μας πεις και που δουλεύεις να έρθουμε κι εμείς να χαλαρώσουμε αν είσαι στον ιδιωτικό τομέα μιας και μας απόκλεισες το δημόσιο.. P.S Να μας πείς επίσεις και τον τρόπο να μη δηλώνουμε τίποτα στην εφορία γιατί τότε μάλλον πρέπει να είμαι απο τους χαζούς της υπόθεσης που τα δηλώνω..
chisao Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω αν δουλεύεις η σε ποιό τομέα είσαι αλλά στον ιδιωτικό μια μέρα να μη δουλέψεις μπορούν να σε απολύσουν την άλλη ώρα και χωρίς αποζημίωση δεν τα ξές καλά και καλό θα είναι να μιλάς για πράγματα που γνωρίζεις..τι θα πεί αγγελούδια θές να πείς κάτι και δεν το λές; Ναί στο δημόσιο προυποθέτη χαρτή πανεπιστημίου εκτός κι αν εσύ μιλάς για οδο καθαριστές μόνο.. Να πας πεις και που δουλεύεις να έρθουμε κι εμείς να χαλαρώσουμε.. P.S Να μας πείς και εμάς τον τρόπο να μη δηλώνουμε τίποτα τότε.. Δεν ξέρω γιατί αρπάζεσαι? Σου έκλεψα την θέση ή κάτι τέτοιο? Αν διάβασες καλά είπα ότι όπως το δει κανείς είναι. Έχεις δίκιο για τους ιδιωτικούς υπάλληλους αλλά ιδιωτικός τομέας δεν είναι μόνο ο ιδιωτικός υπάλληλος. Πάρε υδραυλικούς, μαραγκούς, αγρότες κλπ κλπ...Δες τα τιμολόγια που κόβουν και τι δηλώνουν στην εφορία και θα καταλάβεις τι λέω. Όσο για το δημόσιο υπάρχουν ΠΕ και ΔΕ, δηλαδή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Τώρα αυτά που λες δεν ξέρω που τα βρήκες...και ξαναρωτάω, γιατί να σπουδάσει κάποιος Χημικός ας πούμε και να πάει να δουλέψει στο ΙΚΑ? Στο χημείο του κράτους το καταλαβαίνω, αλλά στο ΙΚΑ? Τέλος πάντων...άλλη κουβέντα αυτή. Όσον αφορά στον τρόπο σου....διάβασε το κείμενο σου, πως προσβάλλεις κάποιον που δεν έχεις ιδέα που δουλεύει. Τέλος πάντων, καλή καρδιά φίλε μου και να ξέρεις ότι δεν είμαι απόλυτος σε τίποτα από όλα αυτά. Απλά κουβέντα κάνουμε. Καλή συνέχεια... Υ.Γ.> Ξέχασα να σου γράψω για το αν τα δηλώνεις όλα. Αν όντως τα δηλώνεις φίλε μου τότε ΜΠΡΑΒΟ σου! Δεν το λέω ειρωνικά! Αλλά όπως είπα και πιο πάνω δεν έχει σημασία το άτομο...
Tritton Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω γιατί αρπάζεσαι? Σου έκλεψα την θέση ή κάτι τέτοιο? Αν διάβασες καλά είπα ότι όπως το δει κανείς είναι. Έχεις δίκιο για τους ιδιωτικούς υπάλληλους αλλά ιδιωτικός τομέας δεν είναι μόνο ο ιδιωτικός υπάλληλος. Πάρε υδραυλικούς, μαραγκούς, αγρότες κλπ κλπ...Δες τα τιμολόγια που κόβουν και τι δηλώνουν στην εφορία και θα καταλάβεις τι λέω. Όσο για το δημόσιο υπάρχουν ΠΕ και ΔΕ, δηλαδή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Τώρα αυτά που λες δεν ξέρω που τα βρήκες...και ξαναρωτάω, γιατί να σπουδάσει κάποιος Χημικός ας πούμε και να πάει να δουλέψει στο ΙΚΑ? Στο χημείο του κράτους το καταλαβαίνω, αλλά στο ΙΚΑ? Τέλος πάντων...άλλη κουβέντα αυτή. Όσον αφορά στον τρόπο σου....διάβασε το κείμενο σου, πως προσβάλλεις κάποιον που δεν έχεις ιδέα που δουλεύει. Τέλος πάντων, καλή καρδιά φίλε μου και να ξέρεις ότι δεν είμαι απόλυτος σε τίποτα από όλα αυτά. Απλά κουβέντα κάνουμε. Καλή συνέχεια... Υ.Γ.> Ξέχασα να σου γράψω για το αν τα δηλώνεις όλα. Αν όντως τα δηλώνεις φίλε μου τότε ΜΠΡΑΒΟ σου! Δεν το λέω ειρωνικά! Αλλά όπως είπα και πιο πάνω δεν έχει σημασία το άτομο... Δεν μου απάντας όμως τη δουλειά κάνεις γιατί το κρύβεις; Δεν έχω ιδέα γιατί πολύ απλούστατα σε ρώτησα και δεν μας το λές..
chisao Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Θες να σου πω σε ένα δημόσιο φόρουμ το τι δουλειά κάνω? Να στην ικανοποιήσω την επιθυμία σου. Έχω ένα μπακάλικο σε ένα μικρό χωριό. Ικανοποιήθηκες? Δεν το λέω ειρωνικά...
Tritton Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Θες να σου πω σε ένα δημόσιο φόρουμ το τι δουλειά κάνω? Να στην ικανοποιήσω την επιθυμία σου. Έχω ένα μπακάλικο σε ένα μικρό χωριό. Ικανοποιήθηκες? Δεν το λέω ειρωνικά... Δεν σου ζήτησα να μου πείς αν έχεις μπακάλικο και καμία λεπτομέρεια παλικάρι μου.. Η ερώτηση μου ήταν αν είσαι στο ιδιωτικό τομέα η ότι άλλο θα μπορούσες να πείς έχω μια επιχείρηση δική μου και είμαι εργοδότης.. Έτσι τώρα μπορώ να κατανοήσω γιατί μιλάς κατ' αυτών τον τρόπο για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους και στρέφεσε εναντίον τους και μου λές πως κάθονται γιατί η θέση που παίρνεις είναι κάτω απο το πρίσμα του εργοδότη..απλά πράγματα.
chisao Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Βρε άνθρωπε του καλού Θεού! Ποιός στράφηκε εναντίον του ιδιωτικού υπαλλήλου? Απλά είπα ότι δεν είναι άσπρο ή μαύρο...Και ποιός εργοδότης?Δεν έχω υπαλλήλους να τους πληρώνω! Δεν είπα ότι είμαι ο Βερόπουλος!!! Ότι θέλει βλέπει ο καθένας. Απλά λέω ότι ανάλογα σε ποια πλευρά είναι ο καθένας φανατίζεται και χώνει όπως κάνεις και συ τώρα. Δηλαδή θεωρείς ότι είσαι αντικειμενικός τώρα εσύ? Ξέρεις όλες τις λεπτομέρειες του κάθενος και πετάς τέτοια? Τέλος πάντων εγώ την τελειώνω την κουβέντα εδώ! Ξαναλέω για τελευταία φορά...ΠΑΙΔΕΙΑ και πάνω από όλα καλή καρδιά!!! Άντε και καλή σου συνέχεια... Υ.Γ.> ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!!!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μην χαλατε φαια ουσια. Η Ελλαδα δεν θα βγει απτην κριση, παρα μονο αν μας χαρισουν κανα τρις ευρω για να ξεχρεωσουμε οτι χρωσταμε και να εχει να τρωει/κλεβει/μιζαρει/ρουσφεταρει και η επομενη γενια.
Tritton Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Υ.Γ.> ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!!! Δηλαδή αυτοί που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα είναι αγγελούδια? Και μ΄αυτό κλείνω να σαι καλά!
HERTHAN Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Αφου σας ειπα πως θα βγει η Ελλαδα απο την κριση γιατι μαλωνετε?
Tritton Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μην χαλατε φαια ουσια. Η Ελλαδα δεν θα βγει απτην κριση, παρα μονο αν μας χαρισουν κανα τρις ευρω για να ξεχρεωσουμε οτι χρωσταμε και να εχει να τρωει/κλεβει/μιζαρει/ρουσφεταρει και η επομενη γενια. Δεν χαρίζουν τίποτα μόνο " κούρεμα του χρέους" με ολέθριες επιπτώσεις για το λαό..μερικές απο αυτές τις βιώνουμε ήδη.ώς συνήθως οι ασθενέστερες κοινωνικές τάξεις.
chisao Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Και μ΄αυτό κλείνω να σαι καλά! Φορολογικά μίλησα...ότι θέλει βλέπει ο καθένας...
Backpacker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέτρα,αντιδράσεις,κουρέματα,σοκ,χαράτσια,μάχες,περικοπές,δέος ,δράμα,ψαλίδια, υποβαθμίσεις, χρεοκοπίες επιλεγμένες συντεταγμένες και εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Αυτά ακούμε κάθε μέρα..αυτά λουζόμαστε και αυτά τρώμε..κακομαγειρεμένα και άνοστα αλλά τα τρώμε και δεν κάνει κανένας τίποτα!Δεν κουνιέται φύλλο! Σύμφωνα με την κοινή λογική θα έπρεπε εδώ και καιρό να έχει πέσει η κυβέρνηση με όλα αυτά που συμβαίνουν αλλά η κοινή λογική δεν είναι και τόσο κοινή σε αυτήν την χώρα..δεν είναι εδώ και πολλά χρόνια! Όχι απλά δεν έπεσαν κυβερνήσεις..αλλά δεν άνοιξε μύτη όταν κάποιοι άφηναν να γκριζάρετε ο μισός χάρτης στο Αιγαίο και να κοκκινίζει η θάλασσα των Ίμίων απ’το αίμα και έλεγαν και ευχαριστώ από πάνω! Δεν έπεσε ούτε μία φορά ακούγοντας την λέξη σκάνδαλο (Χρηματιστήριο, Siemens, υποκλοπές Vodafone,Βατοπέδι,άπειρες μίζες από εξοπλισμούς και προμήθειες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε) Δεν έπεσε μετά από κανένα διεθνή ρεζιλίκι όπως αυτό του Ελσίνκι..της Μαδρίτης ή αυτό του Οτσαλάν. Και φυσικά όχι απλά δεν πέφτει η κυβέρνηση αλλά δεν ακούγεται κιχ όταν Πρόεδροι και ΥΠ.ΕΞ ξένων κρατών αναφέρουν μια χώρα στα βόρεια σύνορα μας με το όνομα Μακεδονία μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου!!! Οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα αν ήμασταν υγιής και ορθά σκεπτόμενος λαός θα έπρεπε να πέφτουν κάθε δεύτερο μήνα αλλά όλως περιέργως συμβαίνει το αντίθετο..επιβραβεύονται και συνεχίζουν..και θα συνεχίσουν και την επόμενη φορά..είμαι απόλυτα βέβαιος για αυτό.Φιλαράκια μου που παίζετε στοίχημα..σας έχω γκανιάν..στανταρέ δυνατό και κολονάτο να παίξετε και τα χρεωμένα στις πιστωτικές βρακιά σας!Θα ξαναβγούν οι ίδιοι!!!ΚΑΡΦΩΤΟ!!! Γιατί? Γιατί κανένας από όλους αυτούς που μιζεριάζουν και μεμψιμοιρούν κάθε μέρα στους δρόμους και στις καφετέριες δεν είναι αθώος..ΚΑΝΕΝΑΣ!!!Ο ίδιος κανένας που βγαίνει πάντα πρώτος στις δημοσκοπήσεις αλλά στις εκλογές αποκτά ξαφνικά το όνομα κάποιου μεγάλου τζακιού συνεχίζοντας να κρατάει κλειστό το κλειστότερο επάγγελμα από καταβολής της δημοκρατίας..την θέση του Πρωθυπουργού της Ελλάδος.
LRoi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μη ξεχνάτε πως τα 10,000,000 βγάζουν τους 300 όχι το αντίθετο. 10.000.000 μείον 40% αποχή, μείον λευκά, άκυρα και κάτι ψιλά σε κόμμα κυνηγών κλπ, φτάνει άνετα το 50 με 60 % σε πραγματική αποχή. Τουτέστιν παίζει και να μας κυβερνάνε οι ρουσφετολόγοι που έχουν βολέψει το 10% των ψηφοφόρων τους και τους έχει ψηφίσει ένα ποσοστό κοντά στο 30%, γιατί πρέπει να υπάρχει και μία κάβα να περιμένει τη σειρά της. Τα 10.000.000 λοιπόν που ευθύνονται για το κατάντημα της χώρας είναι το μεγαλύτερο παραμύθι της σύγχρονης Ελλάδας.
Toufas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 10.000.000 μείον 40% αποχή, μείον λευκά, άκυρα και κάτι ψιλά σε κόμμα κυνηγών κλπ, φτάνει άνετα το 50 με 60 % σε πραγματική αποχή. Τουτέστιν παίζει και να μας κυβερνάνε οι ρουσφετολόγοι που έχουν βολέψει το 10% των ψηφοφόρων τους και τους έχει ψηφίσει ένα ποσοστό κοντά στο 30%, γιατί πρέπει να υπάρχει και μία κάβα να περιμένει τη σειρά της. Τα 10.000.000 λοιπόν που ευθύνονται για το κατάντημα της χώρας είναι το μεγαλύτερο παραμύθι της σύγχρονης Ελλάδας. E ναι, απαιτω αλλαγη αλλα δεν παω να ψηφισω και βγαζω και την ουρα μου απο αυτους που φταινε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα