gbras Δημοσ. 24 Μαΐου 2003 Δημοσ. 24 Μαΐου 2003 Psaxno na bro ena programma pou na kanei oti kai to hotbar alla na min einai spyware.Diladi na mporo na bazo sta email mou diafora eikonidia animated i background image.Auto omos thelo na to kano meso Outlook Xp kai oxi na balo kapoio allo programma stil Incredimail.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2003 Δημοσ. 24 Μαΐου 2003 Κατεβσε το GetSmile και θα μπορεις να βαζεις animation εικονιδια οπου θελεις οπως εγω εδω με ενα απλο copy-paste.Μπορεις να το εμπλουτισεις και με αλλα δικα σου.Για οποιαδηποτε ...δυσκολια εδω ειμαι. Copyrigt απο Wert insomniac !!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2003 Δημοσ. 24 Μαΐου 2003 Γιάννης_(Platano) said: Κατεβσε το GetSmile και θα μπορεις να βαζεις animation εικονιδια οπου θελεις οπως εγω εδω με ενα απλο copy-paste.Μπορεις να το εμπλουτισεις και με αλλα δικα σου.Για οποιαδηποτε ...δυσκολια εδω ειμαι. Copyrigt απο Wert insomniac !!!! Παρομοια προγραμματα ειναι το SmileBrush και το EmoMail Ολα μου τα βρηκε ο Wert
wert Δημοσ. 25 Μαΐου 2003 Δημοσ. 25 Μαΐου 2003 Παρών.. Ξέρετε εγώ απλός προχωρούσα μια μέρα και σκόνταψα απάνω τους ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.