Προς το περιεχόμενο

Samsung Omnia II i8000 με Android Froyo 2.2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια δοκιμασα να βαλω το Android στο Omnia μου. Ολα ξεκινανε καλα αλλα μενει στην ροζ οθονη που αναφερετε στο βημα 7!
Ξερετε τι μπορει να φταιει?

Μετα απο καιρο επιτελους εφυγα απο τα κολληματα της ροζ οθονης, αυτη τη στιγμη βρισκομαι στο 3ο βημα update...θα δουμε σε λιγο αν περασει γιατι ηδη ειναι πολυ ωρα κολλημενο

οταν λες διαδικασια φανταζομαι το τελευταιο βημα το update εκανες 3 φορες ... ;
εχω ακριβως το ιδιο προβλημα

Φιλε καλημερα!
τι εφταιγε και κολλουσε στην ροζ οθονη γιατι εχω το ιδιο προβλημα!

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτι δεν έκανες σωστά μάλλον. Ποιον οδηγό ακολουθείς;

Απο οτι θυμάμαι πάντως αυτό είναι θέμα με το partition, σβήσε την κάρτα και κάνε τα όλα απο την αρχή μπας και πάρει αλλα ακολουθα κατα γράμμα αυτά που γράφει ο οδηγός..

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά όλα καλά έγινε η εγκατάσταση αλλά έχω 2 προβλήματα 1)όταν απενεργοποιήσω το κινητό και μετά το ανοίξω ξαναγυρνάει στα windows και 2)δεν δουλεύουν τα πλήκτρα όπως τα windows δεν υπάρχει πλήκτρο για το πίσω ή έξοδος δηλαδή το πλήκτρο που κλείνει το κινητό αντί να με πάει πίσω μου κλειδώνει το κινητό καμία ιδέα?

Δημοσ.

1) Έτσι δουλεύει, δεν μπορείς να περάσεις android κανονικό μέσα, πρέπει να έχεις αυτό και να το ξεκινάς εσύ (ή αυτόματα γιατί νομίζω έχει μια επιλογή) κάθε φορά.

2) Το back είναι στο πλάι δίπλα στο κουμπί της κάμερας, κάπως το είχα μεταφέρει γιατί και μένα δεν με βόλευε αλλά θυμάμαι ήταν μεγάλη φασαρία... 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά αξίζει? έχω ένα όμνια 2, νόμιζα ήταν χαλασμένο αλλά τελικά δουλεύει, σας βόλεψε το android? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...