Προς το περιεχόμενο

Samsung Omnia II i8000 με Android Froyo 2.2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά παίζει τέλεια το android καμία φορά τρώει κανά κόλλημα αλλά οκ όλα λειτουργούν skype,fb,market ενημερώσεις μια χαρά ααααααααααα και εμένα η μπαταρία μου κράτησε δύο μέρες και παραπάνω με απλή χρήση τηλέφωνο, μύνημα, fb, καιρός πολύ καλό και πιστεύω ότι άμα βγάλουν και καμία πιο καινούρια έκδοση θα πετάει. Το τηλέφωνο πήρε αξία πραγματικά που με το λειτουργικό των windows ήταν σαν μπακατέλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτά από εμένα όποιος θέλει μου λέει κάτι.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετα απο καιρο επιτελους εφυγα απο τα κολληματα της ροζ οθονης, αυτη τη στιγμη βρισκομαι στο 3ο βημα update...θα δουμε σε λιγο αν περασει γιατι ηδη ειναι πολυ ωρα κολλημενο

Όπως είδατε παιδιά είχα πάνω κάτω το ίδιο θέμα με εσάς.

Την ξαναδοκίμασα από την αρχή τη διαδικασία και όλα καλά στο τέλος.

Την τρίτη μου πέτυχε οπότε....

οταν λες διαδικασια φανταζομαι το τελευταιο βημα το update εκανες 3 φορες ... ;

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα

Δημοσ.

Τελικα λυθηκε το προβλημα...προσπαθησα να διαβασω τι λεει στα μικρα γραμματακια την ωρα της εγκαταστασης και ειδα οτι η 2gb καρτα που ειχα ελεγε πως δεν εχει χωρο (Μετα απο φορματ) ... πηρα μια 8αρα και ολα καλα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά ... το πέρασα και εγώ.... χρησιμοποιώντας micro sd card 8gb ....αλλά γιατί μου έχει διαθέσιμα μόνο 2.76 gb?

Επεξ/σία από nomikab
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά,ξέρει κανείς αν με αυτά τα αρχεία μπορεί να γίνει το ίδιο και στο omnia 2 pro (b7610)?Είναι περίπου ίδιες συσκευές.Είδα και στο youtube κάτι σχετικό αλλά είναι στα Γερμανικά και δεν έβγαλα άκρη.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω εντυπώσεις από όσους το κάνανε, γιατί θέλω κι εγώ να βάλω Anndroid επειδή έχω βαρεθεί τα φτωχά WM6.5...

1. Όταν κάνουμε την παραπάνω διαδικασία, τα WM χάνονται τελείως, ή bootάρει σε Windows και μετά τρέχεις το Android από εκεί?

2. Από ταχύτητα, κολλήματα, εφαρμογές και προγράμματα πως πάει? Τρέχουν όλα (3G, Wifi, GPS, Bluetooth, Camera, Radio) κτλ?

3. Εφαρμογες Android παίζουν κανονικά? π.χ. Skype, Viber, καμία εφαρμογή 3G->hotspot, shazam κτλ?

Γενικά αξίζει να το κάνω? Περιμένω νέα σας....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.....

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω εντυπώσεις από όσους το κάνανε, γιατί θέλω κι εγώ να βάλω Anndroid επειδή έχω βαρεθεί τα φτωχά WM6.5...

1. Όταν κάνουμε την παραπάνω διαδικασία, τα WM χάνονται τελείως, ή bootάρει σε Windows και μετά τρέχεις το Android από εκεί?

Όχι, δεν μπορείς να βγάλεις τελείως το WM, αυτό ξεκινάει και μέσα απο αυτό στην ουσία ξεκινάς το Android.

2. Από ταχύτητα, κολλήματα, εφαρμογές και προγράμματα πως πάει? Τρέχουν όλα (3G, Wifi, GPS, Bluetooth, Camera, Radio) κτλ?

Όταν το έκανα εγώ μια χαρά έτρεχαν όλα, δεν θυμάμαι αμα υπήρχε κάποιο θέμα με την ποιότητα της εικόνας στην κάμερα αλλά γενικά δεν θυμάμαι να είχα κάποιο πρόβλημα σε αυτά.

3. Εφαρμογες Android παίζουν κανονικά? π.χ. Skype, Viber, καμία εφαρμογή 3G->hotspot, shazam κτλ?

Γενικά αξίζει να το κάνω? Περιμένω νέα σας....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.....

Λογικά θα είναι οκ οι εφαρμογές αλλά δεν τις δοκίμασα τις παραπάνω... Βέβαια άμα κάποιο 3G-Hotspot δεν δουλεύει δοκιμάζεις άλλο, δεν πιστεύω να κολλήσεις εκεί...

Να σου πώ την αλήθεια όμως το έσβησα μετά απο μια βδομάδα :( :( :( :cry: Λόγο του οτι σε περιβάλλόν WM η μπαταρία κράταγε κοντά βδομάδα ενώ εκεί μια μέρα άντε μια και κάτι με το ζόρι... Άσε που ζεστενόταν πολύ κάποιες στιγμές... Θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις όμως μπας και έχουν ξεπεραστεί αυτά τα προβλήματα, δεν χάνεις κάτι, τσακ μπάμ γίνεται η δουλειά.

Τούμπανο ήταν με android :( Μόνο τα κουμπιά έφτοιαχνες λίγο και ήταν πένα... :( :(

Άμα έστρωσε το θέμα με την κατανάλωση και αντέχει μέρες πές το εδώ μια μπας και πάμε και εμείς για δεύτερη δοκιμή :P

Καλή τύχη :P

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας και απο μενα παιδια...... εβαλα σημερα το CyanogenMod Beta 2 στο omnia μου. ολα καλα και ωραια μεχρι τη στιγμη που στην καθε επανεκκινηση επιστρεφει τα windows 6.5..... μπορειτε να με βοηθησετε στο να διορθωσω το προβλημα αυτο και να ανοιγει με android καθε φορα που το κλεινω?????????

Δημοσ.

γεια σας και απο μενα παιδια...... εβαλα σημερα το CyanogenMod Beta 2 στο omnia μου. ολα καλα και ωραια μεχρι τη στιγμη που στην καθε επανεκκινηση επιστρεφει τα windows 6.5..... μπορειτε να με βοηθησετε στο να διορθωσω το προβλημα αυτο και να ανοιγει με android καθε φορα που το κλεινω?????????

Δεν γίνεται κάτι τέτοιο,τουλάχιστον ακόμα.Υπάρχουν προγράμματα κλπ που είναι για αυτό το λόγο αλλά και πάλι μέσα απ'τα windows τρέχεις το android.

Δημοσ.

Δεν γίνεται κάτι τέτοιο,τουλάχιστον ακόμα.Υπάρχουν προγράμματα κλπ που είναι για αυτό το λόγο αλλά και πάλι μέσα απ'τα windows τρέχεις το androidΣε 

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άμεση απάντηση.... Να'σαι καλά.

Κάτι τελευταίο... Ποια είναι τα βήματα που ακολουθώ για να μπω από το windows mobile στο android εύκολα, μιας και είμαι πρωτάρης στην εγκατάσταση OS τηλεφώνων. Ευχαριστώ και πάλι!!!!!!! :-)  

Δημοσ.

Στην "Αποθήκη σου" ή στην κάρτα μνήμης υπάρχει ένα HARET.EXE, τρέξε το και θα φορτώσει το Android.

Άμα θες να επιλέγεις ΛΣ στην εκκίνηση κοίταξε μια το Gen.Y DualBOOT αλλά και αυτό στην ουσία μπουτάρει με winmo και μετά αλλάζει.... Ότι σε βολεύει....

Μπαταρία αμα είναι πες μας αμα σου κρατάει....

Δημοσ.

Στην "Αποθήκη σου" ή στην κάρτα μνήμης υπάρχει ένα HARET.EXE, τρέξε το και θα φορτώσει το Android.

Άμα θες να επιλέγεις ΛΣ στην εκκίνηση κοίταξε μια το Gen.Y DualBOOT αλλά και αυτό στην ουσία μπουτάρει με winmo και μετά αλλάζει.... Ότι σε βολεύει....

Μπαταρία αμα είναι πες μας αμα σου κρατάει....

Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο για την απάντηση..... Με την πρώτη ευκαιρία θα σου στείλω για την μπαταρία...... :-)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έχω κάνει την διαδικασία πάνω απο 4 φορές, μέχρι και το Update 2 πάνε όλα καλά!
Το Update3 σταματάει να προχωράει στα μικρά γραμματάκια για ώρες και κατι λέει οτι δεν είναι σωστό κάποιο μονοπάτι.
Μετά απο αυτό αν ξαναπατησω haret μένει για ώρες σε μία εικόνα που λέει Omnia2 loading Android.
Για τα διάφορα πειράματα που έχω δοκιμάσει ξανακάνω όλη τη διαδικασία απο την αρχή....με αποτέλεσμα να μην αντέχω άλλο.
Ξέρετε τι θυσιάζω αν μείνω στο update 2;
Ξέρετε πως μπορώ να ξεπεράσω το πρόβλημα που σας περιγράφω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...