Προς το περιεχόμενο

Samsung Omnia II i8000 με Android Froyo 2.2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγνωμη παιδια....απλα οταν μπαινει στην διαδικασια του "o2update" κολαει στο partition number σβινει η οθονη και μενει ετσι....δοκιμασα μετα απο πολυ ωρα και πατησα το λοκ και απλα εβγαλε κατι αριθμους και μενει εκει κολιμενο χωρις να γινεται κατι.......υπαρχει λυση......

συγνωμη παιδια....απλα οταν μπαινει στην διαδικασια του "o2update" κολαει στο partition number σβινει η οθονη και μενει ετσι....δοκιμασα μετα απο πολυ ωρα και πατησα το λοκ και απλα εβγαλε κατι αριθμους και μενει εκει κολιμενο χωρις να γινεται κατι....το κανο επενεκινιση και τρεχο το haret οπου με βγαζει σε μια εντολη ANDROID ON OMNIA II LOADING..oπου και εκει παλι κολαει(περιμενο πολυ).υπαρχει λυση......

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια οταν κανω το τελευταιο βημα απο beta2 σε beta3 μου βγαζει ολο no such file directory μετα απο λιγο σβινει η οθονη και μενει εκει...το εχω αφησει και ωρα εκει αλλα δεν γινεται τιποτα...τοσο που εχει τελειωση και η μπαταρια...τι να κανω ρε παιδια....μια βοηθεια........

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.. Προσπαθώ από εχθές να βάλω το Froyo και κολλάω στο Beta3.. Καμιά βοήθεια??? Τα προβλήματα που αντιμετωπίζω, είναι αυτά που αναφέρουν και τα παιδιά πιο πάνω.. Και δεν πέρνουμε απάντηση! Κάποιος που γνωρίζει ας τοποθετηθεί παρακαλώ!

Δημοσ.

Μου έβγαλε λάθος στο beta 3 update

The location 4194 is outside the device dev/block/mmcblk0

The closest we can manage is 2927MB to 3811Mb

Is this acceptable to you?Υ/Ν?

Και εδώ δεν μπορώ να επιλέξω με τα κουμπιά του Omnia το Υ. Οπότε πάω να βγάλω μπαταρία μιας και το έχω τόση ώρα έτσι.

Πόση είναι η SD σου? 4gb η δικιά μου. Δεν φτάνει?

Όπως είδατε παιδιά είχα πάνω κάτω το ίδιο θέμα με εσάς.

Την ξαναδοκίμασα από την αρχή τη διαδικασία και όλα καλά στο τέλος.

Την τρίτη μου πέτυχε οπότε....

Πάντως το android το χρησιμοποιω αρκετά αραιά και ο λόγος είναι η μπαταρία.

Την ξεζουμίζει στο άψε σβήσε

Δημοσ.

Γιατί δεν βάζετε την CyanogenMod Beta2 που είναι νεώτερh και βάζετε ακόμα την froyo?

Για την μπαταριά αν έχεις απενεργοποιημένο wifi και data τότε κρατάει άνετα 1 μέρα με νορμαλ χρήση, αλλιώς θα πρέπει να το έχεις μόνιμα στην πρίζα... :-D

Δημοσ.

γεια σου ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις βαλει κωδικο στο ραρ γιατι δν με αφηνει να το κανο ανζιπ μου ζηταει κωδικο αν μπορεις στειλτον μια ευχαριστω :mrgreen:

Δημοσ.

γεια χαρα παιδες..σε λιγες μερες θα παραλαβω ενα ομνια 2 και ο λογος που θα το αγορασω ειναι επειδη ειδα οτι μπορει να παρει αντροιντ...

Η ερωτηση μου λοιπον ειναι η εξης: ειναι κανονικο λειτουργικο η απλα εμιουλειτορ? δλδ θα εχω αντροιντ η μαπα το καρπουζι?

Δημοσ.

Πούλα το Χ8 ένα 60άρι, βάλε και τα 70 από πάνω και πάρε ένα xperia mini. Και αν μπορείς να χώσεις ένα 20άρι ακόμη, πάρε το Live.

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια τι ακριβως χρειαζεται να κανω backup πριν ξεκινησω?

Ολη την εσωτερικη μνημη 8GB και την SD? Με ποια εφαρμογη? Η απλα copy paste στο pc?

Αν σβησω ολη την εσωτερικη τοτε οταν θελω να χρησιμοποιησω τα winmo δε θα μπορω να τρεξω οποια εφαρμογη ηταν στην εσωτερικη μνημη 8GB σωστα? Αρα μπορω και να μην τη σβησω ολη?

Βρηκα και αυτο το λινκ που λεει για one click install και απο οτι καταλαβα εχει και dual boot τι λετε?

Link

Eλληνας κιολας ο φιλος..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια μου κολλαει 2 ωρες στη ροζ οθονη....

αλλαξα και το root=/dev/mmcblk0p2 σε root=/dev/mmcblk1p2 για να αναφερεται στη μνημη κινητου

τι κανω λαθος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...