Προς το περιεχόμενο

Samsung Omnia II i8000 με Android Froyo 2.2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Είμαι ένας κάτοχος του προαναφερθέντος κινητού, και καθώς βαρέθηκα τα Windows Mobile, είπα να ψάξω αν γίνεται να μπει κάποια Android έκδοση πάνω του.

Τελικά, υπάρχει και μπήκα στη διαδικασία να εγκαταστήσω το Froyo 2.2

Τις οδηγίες τις έχω πάρει από το παρακάτω site, που αναφέρεται στο Project Υλοποίησης

Εγκατάσταση Beta 2:

Πριν από όλα, θα πρέπει να ελέγξετε ότι η SD κάρτα είναι άδεια και ότι η εσωτερική μνήμη των 8Gb έχει αρκετό χώρο διαθέσιμο(προσωπικά τα είχα και τα δύο άδεια πριν ξεκινήσω)

1.Πρώτα, καλού κακού, παίρνουμε backup τα data από το κινητό. Για τις επαφές σας, προτείνω να τις κάνετε import σε ένα νέο λογαριασμό google, ώστε μετά να τις ξανακάνετε import στο android.

2.Κατεβάστε την Android Beta 2 από εδώ. Ο κωδικός είναι proyectobyte

3.Συνδέστε το κινητό σας στον υπολογιστή

4.Ξεζιπάρετε και αντιγράψτε στην εσωτερική μνήμη 8GB τα περιεχόμενα του zip που κατεβάσατε στο βήμα 2.

5.Αποσυνδέστε το κινητό από τον υπολογιστή

6. Τρέξτε από το κινητό σας το "androidinstall.exe" από το φάκελο o2beta. Θα ξεκινήσει τη διαδικασία εγκατάστασης, κλείνοντας τα Windows Mobile, και τρέχοντας σε command line την εγκατάσταση. Θα εμφανιστεί μια εικόνα σαν αυτή.

Η διαδικασία θα διαρκέσει αρκετή ώρα και αν δεν εμφανιστούν προβλήματα, θα επανεκκινήσει το κινητό και θα μπει σε Windows Mobile.

7. Τρέξτε από το κινητό σας, το "haret.exe" που βρίσκεται επίσης στην εσωτερική 8Gb μνήμη. Θα εμφανιστεί για λίγο το command line έπειτα μια ροζ οθόνη που θα διαρκέσει για μερικά λεπτά. Όταν σβήσει η ροζ οθόνη, θα εμφανιστεί το logo του android και θα ξεκινήσει το σύστημα. Εδώ μπορείτε είτε να περάσετε το gmail λογαριασμό σας, είτε να το αφήσετε για αργότερα. Ό,τι και να κάνετε, θα χρειαστεί να κάνετε reboot για να ξαναμπείτε στα Windows Mobile.

Εγκατάσταση των Beta 2 Updates:

1.Μπαίνουμε στην εσωτερική 8 Gb μνήμη του κινητού, μετονομάζουμε το "frb2update1.tar.gz" σε "frb2update.tar.gz" και τρέχουμε το "haret.exe". Με το που μπούμε στο android OS, ξανακάνουμε reboot.

2.Μπαίνουμε ξανά στην εσωτερική 8 Gb μνήμη του κινητού, (θα δείτε ότι το "frb2update.tar.gz" δεν υπάρχει, κάτι που υποδηλώνει ότι η ενημέρωση ολοκληρώθηκε) και τώρα, μετονομάζουμε το "frb2update2.tar.gz" σε "frb2update.tar.gz" και τρέχουμε το "haret.exe", ως τελευταίο βήμα της εγκατάστασης της Beta 2.

Εγκατάσταση Beta 3:

1. Κατεβάζουμε την beta 3 από εδώ.

2. Ξεζιπάρουμε, συνδέουμε το κινητό στον υπολογιστή και αντιγράφουμε τα πάντα από το zip στην εσωτερική 8Gb μνήμη, αντικαθιστώντας όσα αρχεία υπάρχουν ήδη.

3. Αποσυνδέουμε το κινητό από τον υπολογιστή.

4. Από το φάκελο "o2update" της εσωτερικής μνήμης του κινητού, τρέχουμε το androidupdate.exe. Η διαδικασία θα διαρκέσει αρκετά, δημιουργώντας swap partition.

5. Με το τέλος αυτής της διαδικασίας, το beta android froyo 2.2.2 στο Omnia II i8000 είναι έτοιμο.

Enjoy

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πολύ καλή δουλειά. Για πες μας εντυπώσεις. Λειτουργούν όλα?Είναι γρήγορο ή κολλάει?

Και πως κάνουμε απεγκατάσταση?

Δημοσ.

Καλημέρα,

έκανα και τις αναβαθμίσεις που βγήκαν για το beta 3 και πλέον, μπορώ να πω, πως είναι εκπληκτικό το αποτέλεσμα. Φανταστική δουλειά.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Απεγκατάσταση γίνεται σε δύο βήματα

1)σβήνεις τα πάντα από την εσωτερική 8GB μνήμη και

2)κουμπώνεις την sd κάρτα σε έναν υπολογιστή και με ένα οποιοδήποτε free εργαλείο (π.χ. MiniTool Partition Wizard ) σβήνεις τα partitions που δημιουργήθηκαν και φορμάρεις την κάρτα.

Δημοσ.

Λέω να το δοκιμάσω. Αρχίζω backup και προχωράω. Αν μάλιστα πετύχει και όλα οκ, δεν το αλλάζω με τίποτα το omniaki

Δημοσ.

Μου έμεινε το Beta3. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Άρα για να μπω android τρέχω το haret κάθε φορά σωστά; Από τα windows έτσι; Επειδή το είχα λίγο φορτωμένο το κινητό, αν έκανα ένα hard reset και μετά εγκατάσταση το android, λες να πήγαινε πιο γρήγορα ή δεν έχει λες σχέση.

Αλήθεια επειδή έχω και ένα OMNIA 1 υπάρχει κάτι αντίστοιχο?

Δημοσ.

Μου έβγαλε λάθος στο beta 3 update

The location 4194 is outside the device dev/block/mmcblk0

The closest we can manage is 2927MB to 3811Mb

Is this acceptable to you?Υ/Ν?

Και εδώ δεν μπορώ να επιλέξω με τα κουμπιά του Omnia το Υ. Οπότε πάω να βγάλω μπαταρία μιας και το έχω τόση ώρα έτσι.

Πόση είναι η SD σου? 4gb η δικιά μου. Δεν φτάνει?

Δημοσ.

Καλημέρα.

εγώ έχω 2GB sd κάρτα, την οποία έκανα format πριν ξεκινήσω.

Για να ξεκινήσεις σε android πρέπει να τρέχεις το haret.exe από τα WinMo. Κάπου διάβασα ότι υπάρχει τρόπος για dual boot, αλλά δεν το έψαξα περισσότερο.

Επειδή κι εγώ το πέτυχα με τη δεύτερη φορά, θα σου πρότεινα να ξαναφορμάρεις την sd σου και να το ξαναπροσπαθήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα καλά τελικά. Με την δεύτερη και εγώ. Τι μπορούμε να σβήσουμε από την 8άρα εσωτερική μνήμη?

Επεξ/σία από parker
Δημοσ.

Καλημέρα.

Περιμένω εντυπώσεις..

Πριν την εγκατάσταση τα είχα σβήσει όλα.

Μετά την εγκατάσταση δεν έχω σβήσει τίποτα.

Δημοσ.

Λοιπόν. Πράγματι με την πρώτη εγκατάσταση όλα άψογα. Γρήγορο και με πολύ καλή αίσθηση. Στο ιντερνετ λίγο αργό. Όπως με WinMo νομίζω. Το ADW στην αρχή γρήγορο στη συνέχεια με κολλήματα.Όπως και όλο το κινητό μόλις εγκατέστησα gokeyboard kai 2-3 άλλες εφαρμογές.Εσύ τι λές φίλε tsipouro?

Δημοσ.

Καλημέρα.

εγώ έχω 2GB sd κάρτα, την οποία έκανα format πριν ξεκινήσω.

Για να ξεκινήσεις σε android πρέπει να τρέχεις το haret.exe από τα WinMo. Κάπου διάβασα ότι υπάρχει τρόπος για dual boot, αλλά δεν το έψαξα περισσότερο.

Επειδή κι εγώ το πέτυχα με τη δεύτερη φορά, θα σου πρότεινα να ξαναφορμάρεις την sd σου και να το ξαναπροσπαθήσεις.

Android Windows Boot λεγεται,αλλα ουσιαστικα μεσο του haret μπενεις παλι!Απλα αποφευγεις ολη την διαδικασια για να μπεις στο φακελο του android και να πατησεις το haret!

Δημοσ.

Τελικά ρε παιδιά δεν απαντήσατε στην ερώτηση μου θα δουλεύει στο 1 ?

Αλήθεια επειδή έχω και ένα OMNIA 1 υπάρχει κάτι αντίστοιχο?

Τι να σου πω ρε φίλε. Όπως βλέπεις το ρώτησα και εγώ

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Νομίζω σε OMNIA 1 δεν θα παίξει, καθώς το hardware (σύμφωνα με όσα διάβασα) είναι διαφορετικό.

Κανονικά παιχνίδια παίζει. (π.χ. Angry birds). Για 3D δεν ξέρω.. δε δοκίμασα.

Εμένα μου τρώει πολλή μπαταρία.. Ανά 1 μέρα, θέλω φόρτιση, ενώ με WinMo μου έπαιρνε γύρω στις τρεις μέρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...