lebron15 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον, ειναι ενα προβλημα που απο οτι εχω δει το εχουν παρα πολλοι με τις καρτες της nvidia, ενας απο αυτους ειμαι και εγω, κατεβαζουμε νεοτερους οδηγους και στην εγκατασταση μας βγαζει σφαλμα ως αποτελεσμα να μην συνεχιζεται η εγκαταστααση. Ευτυχως μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα εναν τυπο που βρισκει λυση σε αυτο το προβλημα και πολλοι τον ευχαριστουν κλπ. Εγω εχω ενα ακομα προβλημα αφου δεν μπορω να κανω οτι λεει στον οδηγο του, το δοκιμασα αλλα χωρις αποτελεσμα αφου απο ενα σημειο και μετα το χανω! Ειναι κανεις που προτιθεται να βοηθησει? Θα ημουν ευγνωμων σε οποιον βοηθησει, ειναι αναγκη να εγκαταστησω νεους οδηγους γιατι δεν παιζει ενα παιχνιδι, το netkar pro και αυτοι απο εκει μου ειπαν με email οτι θελω νεους οδηγους! Ευχαριστω! Αυτος εδω ειναι ο οδηγος του τυπου που βρισκει λυση! http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=203182&view=findpost&p=1260558
TheELF Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Laptop έχεις;Και αν ναι τότε ποιο μοντέλο;Ενδέχεται να υπάρχει ποιο εύκολη λύσει από αυτήν που προτείνει ο τύπος.
lebron15 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Laptop φιλε, Lenovo G560AL! Φοραει την nVidia 310m GT
TheELF Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δοκίμασες από την σελίδα της nvidia να επιλέξεις το GeForce 300M Series (Notebooks) + το λειτουργικό σου; Έχει ξεχωριστούς οδηγούς για laptop που υποστηρίζουν και το μοντέλο σου. http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us (VERDE NOTEBOOK RELEASE 265) Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις και το αυτόματο.
lebron15 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Βεβαια, αυτο εκανα πρωτα, κατεβασα τον καταλληγο οδηγο αλλα δεν εγκαθισταται, μου βγαζει σφαλμα, πιστευω οτι ειναι αυτο που λεει αυτος στο forum της nvidia γιατι ολοι τον αποθεωνουν κλπ! Απλα δυσκολευομαι να εφαρμοσω αυτα που λεει, καπου το χανω, δεν ξερω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα