triggerman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Πρωτον : Δεν βαυκαλίζομαι για τιποτα.Εσυ με ρωτησες με ειρωνικο τροπο και εγω απλα σου απαντησα με αντιστοιχο.Τωρα εαν εσυ το βλεπεις ετσι ειναι δικο σου προβλημα και ΚΟΜΠΛΕΞ. Δευτερον : Το αν και τι αξιζω εγω ασε να το κρινουν αλλοι. Η πορεια του καθενος δειχνει ποιος ειναι και τι αξιζει.Αλιμονο αν περιμενα απο εναν ασχετο σαν κι σενα να με κρινει. Τριτον : Το θεμα εχει ληξει οπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ.Αν θες να τρολλαρεις ανοιξε ενα δικο σου topic και αραδιασε ολες τις αμπελοφιλοσοφιες σου και τρομερες και φοβερες γνωσεις που προφανως δεν εχεις γιατι πολυ απλα σ' αρεσει να τις επιδεικνυεις χωρις να σου ζητειται κατι τετοιο. Υ.Γ. Η ακυροτητα των οσων λες και το επιπεδο της νοημοσυνης σου αντικατοπτριζεται στις απαντησεις που εδωσες σε ενα απλο ερωτημα που εκανα το οποιο πηρες και μεγαλοποιησες χωρις να υπαρχει κανενας ιδιαιτερο λογος.Α και το προγραμμα που ζητησα ηταν για να πειραματιστω-παιξω.Δεν αποτελει εργασια την οποια εχει ανατεθει στο Πολυτεχνειο που τοσο μισεις!!!Καλο βραδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaXmaD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 εκανα καποιες δοκιμες στο Adobe Audition... οπως φαινεται στην εικονα αφου φορτωσεις το αρχειο θα χρησιμοποιησεις ειτε το marquee tool ειτε το lasso για να επιλεξεις μια συγκεκριμενη περιοχη στο φασμα των συχνοτητων (ουτε του abs ουτε του φασματος υψωμενου στο τετραγωνο) μπορει να σωσεις την επιλογη σου σε ξεχωριστο αρχειο η να την σβησεις απο το υπαρχων... τα αποτελεσματα ειναι οντως ενδιαφεροντα... δεν ξερω αν γινεται και στο Audacity... πιστευω οτι ειναι αυτο που ψαχνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 H αλήθεια είναι οτι με 'πείραξε' κι μενα λίγο η αντίδραση του τιμον.. Ακόμη και να μην ξέρει ή μπλα μπλα μπλα.. εσύ που σύμφωνα με τα λεγόμενα σου το κατέχεις δείξε του τον τρόπο ή τον δρόμο και μην τον αποπέρνεις.. Μου θύμισες μια πολύ κακή απομίμηση μιας πολύ κακής εκδοχής Seldon (big bang theory). Anyway.. αυτό που λέει ο max ίσως δουλέψει (και γενικά με το audition έχεις πολλές δυνατότητες) αλλά δε ξέρω αν είναι αυτό που θες να έχεις στο τελικό αποτέλεσμα. Αν το προχωρήσεις κάνε κανα post.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστω και παλι παιδια.Οταν εχω αποτελεσματα θα ποσταρω σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaXmaD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 οκ θα περιμενουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε μου δες και της adobe το audition που παίζει να κάνει αυτό που θες και σε online proccesing και όχι offline που κάνει το audacity απ'οσο ξέρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα