nilosgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας, θελω να βαλω watermark σε ενα βιντεο, δοκιμαζω το virtualdub αλλα με "υποχρεωνει" να κανω compress το βιντεο, ομως εγω δε θελω να χασω σε ποιοτητα. Οποιο lossless codec δοκιμασα τετραπλασιαζει το μεγεθος του αρχειου... Εγω απλα θελω να βαλω watermark χωρις να πειραξω την ποιοτητα και το μεγεθος να ειναι περιπου ιδιο. Εχετε καμια ιδεα...;
TheELF Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Πως θα κλειδώσεις πόρτα όταν δεν υπάρχει πόρτα; Πρέπει αναγκαστικά να γίνει recompress αφού θέλεις να αλλάξεις την ίδια την εικόνα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δεις τα χαρακτηριστικά του αρχικού βίντεου και να βάλεις της ίδιες ρυθμίσεις στο compression.
nilosgr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Αυτο ειχα σκεφτει κι εγω αλλα δεν υσχιει... Σκεψου οτι εχω το Χ video το οποιο ειναι σε .avi (lossy 90%), αν κανω decopmress και επεξεργασια θα εχω το Xd το οποιο ειναι ΚΑΙ αυτο με την ιδια ποιοτητα, αν το κανω παλι compress δεν θα επιστρεψω στο Χ, αλλα αυτο που θα βγει θα ειναι το lossy του ηδη lossy. E; Thanks παντως για την απαντηση
TheELF Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ναι δεν το είπα με την έννοια ότι δεν θα χάσεις ποιότητα(αλλά πάνω σε αυτό που είπες με τον 4πλασιασμό) απλά μόνο αυτό μπορείς να κάνεις, αναγκαστικά πας σε recompress και αναγκαστικά θα χάσεις ποιότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα