antonl Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μετά από λίγο research, έχω την εντύπωση πως το συγκεκριμένο logo "RW" σημαίνει πως είναι σύμφωνα με τα specs της DVD+RW Alliance. Νομίζω πως το logo του DVD είναι ίδιο μ αυτό πάνω αριστερά στο site.
disqualified Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μετά από λίγο research, έχω την εντύπωση πως το συγκεκριμένο logo "RW" σημαίνει πως είναι σύμφωνα με τα specs της DVD-RW Alliance. Νομίζω πως το logo του DVD είναι ίδιο μ αυτό πάνω αριστερά στο site. Μαλλον εχεις δικιο και αν παρατηρησουμε δεν υπαρχει το κανονικο logo του dvd Που υπαρχει στα δισκακια που δεν εχουν το logo RW. Επισυναπτω και το παρακατω που βρηκα ως απαντηση ενος χρηστη σε ιδια απορια RW logo is the official logo for the DVD+R/+RW alliance. They don't have the right to use the official DVD logo (DVD & a disc in perspective under these 3 letters).
PCharon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 50 dvd+R/RW μαρκας taiyo yuden στα 10 ευρω που εκεινη την στιγμη μου φανηκε τρελη προσφορα και δεν το εψαξα καθολου. Επανεγγράψιμα δισκάκια σε 50άδες δεν υπάρχουν. Είναι ακριβά και τα πουλάνε σε "jewel case" κι όχι σε "cake". Απορώ που έγινε και τόση κουβέντα.
JERONIMO888 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Αυτά τα δισκάκια είναι μιας χρήσης και όποιος τα πούλησε σαν επανεγράψιμα, ή δεν ήξερε ή το έκανε εις γνώση του. Το logo για τα επανεγράψιμα DVD-RW και DVD+RW είναι αυτό. Μετά από λίγο research, έχω την εντύπωση πως το συγκεκριμένο logo "RW" σημαίνει πως είναι σύμφωνα με τα specs της DVD+RW Alliance. Νομίζω πως το logo του DVD είναι ίδιο μ αυτό πάνω αριστερά στο site. Εχετε δικιο, τελικα βρηκαμε τη συμβαινει Γιατι ομως σε μερικα +R υπαρχει και το RW logo και σε αλλα οχι, βρηκα και αλλα τωρα της verbatim και της TDK που μερικα εχουν και μερικα οχι
washcloud Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ε μάλλον απλά δεν το βάλανε (σε όσες περιπτώσεις δεν το βάλανε).
disqualified Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Γιατι ομως σε μερικα +R υπαρχει και το RW logo και σε αλλα οχι, βρηκα και αλλα τωρα της verbatim και της TDK που μερικα εχουν και μερικα οχι Νομιζω κανενα +R δισκακι δεν εχει το logo του DVD ολα εχουν το RW, σε αντιθεση με τα -R που εχουν το κανονικο DVD logo. Τα +R ειναι διαφοροποιημενα απο το αρχικο format του DVD και στην αρχη τουλαχιστον ηταν μη εγκεκριμένο
moldovan20 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Έχω και εγώ ακριβώς τα ίδια ,να σου πω την αλήθεια με έβαλες και τα έψαξα και τελικά και σε μένα το ίδιο γράφουν Πάντως είναι τα καλύτερα που έχω χρησιμοποιήσει και αυτά και τα αντίστοιχα cd's τα οποία έχω ακόμα στο αμάξι πεταμένα από εδώ και από εκεί χύμα και δε καταλαβαίνουν τίποτα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα