JERONIMO888 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Πριν καιρο αγορασα 50 dvd+R/RW μαρκας taiyo yuden στα 10 ευρω που εκεινη την στιγμη μου φανηκε τρελη προσφορα και δεν το εψαξα καθολου. Σημερα προσπαθησα να σβησω κατι βιντεο που ειχα γραψει σε ενα απο αυτα με 2 διαφορετικα προγραμματα το ImgBurn και το dvdinfopro αλλα και με τα δυο απετυχε, ετσι εψαξα λιγο την εταιρια στο google και ειδα οτι δεν παραγει RW dvd Δεν μπορω να καταλαβω τι απο ολα συμβαινει ή εκλεψαν το ονομα επειδη ειναι γνωστη εταιρια και το εβαλαν σε απλα dvd ή οταν το ειχα γραψει το ειχα κανει και finalize ή πετυχα τα τελευταια RW που εβγαλαν ή απλα ειμαι βλακας γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να πουλαγαν 50 RW για 10 ευρω... Το οπτικο μεσο που εχω ειναι lg gh22ns30 που μπορει να κανει επανεγγραφη απο οτι λεει στα χαρακτηριστικα του.
antonl Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχω ιδέα τι εννοούν με το "RW" αλλά αυτή είναι η κανονική στάμπα των DVD+R της Taiyo Yuden. Το περίεργο είναι πως στα -R είναι λίγο διαφορετική.
washcloud Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχω ερμηνεία για το τί παίχτηκε (από πού τ' αγόρασες, btw; ), και χωρίς να ξέρω πού έχουν πάει οι τιμές των rewriteable, θυμάμαι ότι πριν μισή δεκαετία πήγαιναν γύρω στα 3;4; Ευρά το κομμάτι, και κάτι μου λέει ότι απο&κλείεται να έφτασαν "πριν καιρό" να πουλιούνται στην τιμή του ενός "κανονικού" cake των 50...(όπως και αμφιβάλλω γενικά να έχουν βγει RWs σε cake αυτής της ποσότητας περιεχομένου. Θυμάμαι πάνω από 10άδα δεν έβλεπα -πριν χρόνια και πάλι- να υπάρχουν...).
JERONIMO888 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχω ερμηνεία για το τί παίχτηκε (από πού τ' αγόρασες, btw; ), και χωρίς να ξέρω πού έχουν πάει οι τιμές των rewriteable, θυμάμαι ότι πριν μισή δεκαετία πήγαιναν γύρω στα 3;4; Ευρά το κομμάτι, και κάτι μου λέει ότι απο&κλείεται να έφτασαν "πριν καιρό" να πουλιούνται στην τιμή του ενός "κανονικού" cake των 50...(όπως και αμφιβάλλω γενικά να έχουν βγει RWs σε cake αυτής της ποσότητας περιεχομένου. Θυμάμαι πάνω από 10άδα δεν έβλεπα -πριν χρόνια και πάλι- να υπάρχουν...). Επειδη κανω πολλες αγορες μεσω ιντερνετ δεν θυμαμαι απο που το ειχα παρει αν και εχω μερικα καταστηματα στο νου μου (ελληνικα καταστηματα δυστηχως) θα παρω αυριο ενα τηλεφωνο γιατι λογικα πρεπει να κρατανε τις παραγγελιες γιατι απο την σελιδα τους δεν μπορω να τις δω. Να πω την αληθεια ποτε δεν ειχα ασχοληθει με RW γιατι δεν μου χρησιμευαν απλα ετυχε και πετυχα εκεινη την "ευκαιρια"... πραγματικα αναρωτιεμαι ποιος ο λογος να κανουν κατι τετοιο αφου δεν κερδισαν τιποτα, η ποιοτητα των dvd ειναι μια χαρα εχω γραψει πολλα βιντεο ως τωρα και οπως ειπες η τιμη ειναι ενος κανονικου cake των 50
antonl Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Το θέμα είναι αν το κατάστημα που τ αγόρασες τα διαφήμιζε σαν RW ή αν απλά (και λογικά) το συμπέρανες βλέποντας την ετικέτα τους.
JERONIMO888 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Το θέμα είναι αν το κατάστημα που τ αγόρασες τα διαφήμιζε σαν RW ή αν απλά (και λογικά) το συμπέρανες βλέποντας την ετικέτα τους. το ειχε κανονικα στην κατηγορια dvd-rw, τωρα φυσικα δεν υπαρχει... κατω γραφει www.diskimpex.gr που σε βγαζει σε μια παρακμιακη "σελιδα" που και καλα ειναι ο επισημος αντιπροσωπος της TY και αν ψαξετε στο google θα βρειτε και αλλα TY που λενε RW... αυτα που εχεις εσυ γραφουν κατω αυτη την σελιδα?
sakis.kom Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Αυτά τα δισκάκια είναι μιας χρήσης και όποιος τα πούλησε σαν επανεγράψιμα, ή δεν ήξερε ή το έκανε εις γνώση του. Το logo για τα επανεγράψιμα DVD-RW και DVD+RW είναι αυτό.
jim_p Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Πανω στο δισκακι, κατω απο το "RW" γραφει "drd+r" και απεναντι επισης "dvd+r". Αν ηταν επανεγγραψιμα θα λεγανε εκει "dvd+rw", δεν θα γραφοταν σε τετοιες τρελες ταχυτητες (16x και 20x) και θα κοστιζαν τουλαχιστον δεκα φορες περισσοτερο. Απο την αλλη, 50 dvd+r taiyo yuden για 10E ειναι πολυ καλη τιμη, αλλου ισως να τα εβρισκες και 15Ε.
antonl Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 το ειχε κανονικα στην κατηγορια dvd-rw, τωρα φυσικα δεν υπαρχει... κατω γραφει www.diskimpex.gr που σε βγαζει σε μια παρακμιακη "σελιδα" που και καλα ειναι ο επισημος αντιπροσωπος της TY και αν ψαξετε στο google θα βρειτε και αλλα TY που λενε RW... αυτα που εχεις εσυ γραφουν κατω αυτη την σελιδα? Τα τελευταία 3-4 χρόνια που ασχολούμουν τ αγόραζα κατευθείαν απ την diskimpex, που είναι ο αντιπρόσωπος, οπότε τα ίδια γράφουν κι αυτά που χω εγώ. Τ αγόραζα γνωρίζοντας πως είναι DVD+R και σαν τέτοια μου τα πούλησαν. Το RW το δα σε άσχετη στιγμή αρκετά αργότερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 πράγματι δεν είναι rw αυτά, το ίδιο γράφει και σε μένα που τα αγόρασα για +R κανονικά...
derorist Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 πράγματι δεν είναι rw αυτά, το ίδιο γράφει και σε μένα που τα αγόρασα για +R κανονικά... ..επιβεβαιωνω κι εγω.
antonl Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ε, ναι αφού είπαμε πως η Taiyo Yuden δεν παράγει RW DVDs
JERONIMO888 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 To πιο σημαντικο ειναι αν οντως ειναι αυθεντικα, απο λιγο γκουγκλαρισμα βρηκα ενα free προγραμμα το DVD identifier που μου βγαζει manufacter id/media type id : YUDEN000-T03 και στην πισω μερια του δισκου αν κοιταξετε στον εσωτερικο κυκλο κοντα στην τρουπα εχει εναν κωδικο TH000034, με αυτους τους δυο κωδικους βρηκα οτι ειναι οντως αυθεντικα αλλα γενικα η παρτιδα YUDEN000-T03 δεν εχει καλες επιδοσεις σε σχεση με την τ02 απο οτι λενε σε διαφορα φορουμ. Για να ειναι αυθεντικα πρεπει στην πισω μερια ο κωδικος να αρχιζει ετσι αναλογα με ποιο εχετε TAIYOYUDEN 2x DVD-R (batch code: GBxxxxxx) TYG01 4x DVD-R (batch code: GDxxxxxx) TYG02 8x DVD-R (batch code: GGxxxxxx) TYG03 16x DVD-R (batch code: GHxxxxxx) TYG11 8x DVD-R DL (batch code: BGxxxxxx and CGxxxxxx) YUDEN000 T01 4x DVD+R (batch code: TCxxxxxx or TSxxxxxx, depending on revision (T01-000 or T01-001)) YUDEN000 T02 8x DVD+R (batch code: TGxxxxxx) YUDEN000 T03 16x DVD+R (batch code: THxxxxxx) Καταληξαμε οτι ολοι εχουμε δισκακια που γραφουν πανω RW για ανεξηγητο ακομα λογο, αυτο τωρα το εγραψε η diskimpex η ετσι τους τα εστειλαν? επισης καθε αντιπροσωπος της TY εχει δικαιωμα να βαζει την σταμπα του στα δισκακια?
spinemm Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Πριν καιρο αγορασα 50 dvd+R/RW μαρκας taiyo yuden στα 10 ευρω που εκεινη την στιγμη μου φανηκε τρελη προσφορα και δεν το εψαξα καθολου.............Δεν μπορω να καταλαβω τι απο ολα συμβαινει ή εκλεψαν το ονομα επειδη ειναι γνωστη εταιρια και το εβαλαν σε απλα dvd ή οταν το ειχα γραψει το ειχα κανει και finalize ή πετυχα τα τελευταια RW που εβγαλαν ή απλα ειμαι βλακας γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να πουλαγαν 50 RW για 1. Παντως και εγω αυτα που εχω αγορασει οχι ομως απο την diskimpex (το τσεκαρα γιατι με εβαλες στην πριζα με αυτο που ποσταρες :)) δεν εχουν επανω την σταμπα RW αλλα μονο +R. Γιατι δεν τους παιρνεις ενα τηλ (εαν εχεις καταληξει οτι ειναι απο αυτο το μαγαζι) για να τους ρωτησεις τι εχει συμβει? Επισης εαν δεν κανω λαθος αυτη η εταιρεια www.diskimpex.gr πρεπει να ειναι η επισημη εισαγωγεας για τα TAIYO, apo εκει αγοραζα και εγω, παλια, cd της ΤΑΙΥΟ (τα χρυσα εαν θυμαστε) που θεωρουνταν τα καλυτερα, αν και ηταν, αγνωστα για την εποχη αλλα και ακριβοτερα!!!
disqualified Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Αυτη η σταμπα RW σε αλλα tayio yuden δεν υπαρχει, ομως αυτο γινεται και σε verbatim που εχω για παραδειγμα αλλα την εχουν και αλλα δεν την εχουν και στις δυο περιπτωσεις προκειται για κανονικα δισκακια και οχι επανεγγραψιμα. Μηπως υπαρχει για να δηλωνει οτι μπορεις να γραψεις σε Multisession ή απλα δηλωνει Read-Write;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα