Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ένας φίλος θέλει να συνδέσει ένα δίσκο που έχει σε ένα laptop στο σταθερό του. Με κάτι τέτοιο θα γίνει η δουλειά του. Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι τα περισσότερα λένε πως ο δίσκος πρέπει να είναι πάνω απο 137Gb και αυτός που έχει το παιδί είναι 70Gb. Για πείτε γνώμες. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δε λένε ότι πρέπει να ναι πάνω από 137GB αλλά ότι υποστηρίζουν δίσκους πάνω απ αυτό το μέγεθος.

Δεν είμαι βέβαιος αλλά έχω την εντύπωση ότι το IDE interface στους 2.5" είναι λίγο διαφορετικό απ ό,τι στους 3.5". Περίμενε επιβεβαίωση η διάψευση από καναν άλλον γιατί δε θυμάμαι σίγουρα.

Δημοσ.

Tα 2,5 παίρνουν και ρεύμα από το ide καλώδιο δεν έχουν ξεχωριστό οπότε έχουν 4 πιν παραπάνω στην μία άκρη και είναι και ποιο μικρά ,αν και δεν αλλάζει κάτι ένα προς ένα είναι τα καλώδια 3,5-2,5,θέλεις δηλαδή και άλλο μετατροπέα.

Δημοσ.

To καλύτερο είναι μια θήκη. Κι αν για όποιον λόγο δεν είναι καλύτερο το Άμαζον, ας δει αυτήν εδώ (που παίρνει και IDE, αλλά και SATA 2.5άρηδες="λαπτοπίσιους", δίσκους).

Δημοσ.

Η θηκούλα πιστεύω και εγώ είναι πολύ καλή λύση αλλά ποιο είναι το πρόβλημα τώρα. Είχε σκληρό δίσκο πάνω στο pc ο οποίος χάλασε και επειδή με τις αυξήσεις που έχουν γίνει τώρα δεν είναι και ότι πιο εύκολο να αγοράσει καινούριο δίσκο. Έχει λοιπόν ένα laptop που δεν χρησιμοποιεί και σκέφτηκα μήπως έβαζε για αρχή τον δίσκο απο το laptop και μόλις κατεβούν οι τιμές και μπορεί να πάει να αγοράσει ένα καινούριο δίσκο.

Δημοσ.

Μπα δεν παίζει. Και κονβέρτερ να βρει (IDE 2.5 to SATA - ή to IDE 3.5), δε θα μπουτάρουν Windows από αυτόν.

Ας ψάξει να βρει κανέναν μικρό IDE (ακόμα και 10GB) από κανέναν γνωστό ή από κανένα μαγαζάκι υπολογιστών (αν έχουν κανένα στο ράφι του εργαστηρίου, παίζει και τζάμπα να του τον δώσουν).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...