Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy tab 5.0 wifi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωλείτε το παραπάνω με 30% έκπτωση κοινώς απο 256 ευρω στα 180 που αυτη την στιγμή αν μπείτε στο σκρούτζ ειναι η φθηνότερη τιμη σε όλη την ελλαδα απο επίσημο μαγαζί και μάλιστα απο αλυσίδα καταστημάτων που υπάρχει σε κάθε μεγάλη πόλη. Επίσης ανήκει στην κατηγορία προιόντων που έχεις το δικαίωμα να το ζητήσεις να στο φέρουν και στο σπίτι με δωρεάν κούριερ δικό τους χωρίς μεταφορικά.

προυπόθεση για την αγορά με την δικαιούμενη έκπτωση ειναι να εισάγεται ενα κωδικό εκπτωτικού κουπονιού που σας ζητάει.

κανονικά αυτός σου δίνεται πλέον με κάθε αγορά αντικειμένου απο τον ίδιο τον κοτσόβωλο αλλα για να μην αναγκαστείτε να κάνετε άλλη αγορά μόλις κάνετε εγγραφή για login στο σαιτ θα σας έρθει το γνωστό confirmation email για την εγγραφή και εκεί επειδή κάνετε εγγραφή σας δίνεται δωρεαν ένας κωδικός για μία αγορά οπότε είσαστε έτοιμη για αγορά με την συγκεκριμένη τιμή άμμεσα.

Αν εχετε ηδη εγγραφή τότε δημιουργήστε ενα καινούργιο email κάντε μία καινούργια εγγραφή και είσαστε έτοιμοι.

Η συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων με την παραπάνω προσφορά ειναι η εξής:

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10100250

Εχει αρκετές συσκευές οπότε πιστεύω θα ειναι για αρκετά άτομα μία καλή επιλογή αγοράς.

στο σκρούτζ η αμέσως επόμενη καλύτερη προσφορά ειναι 199 ευρω και επιπλέον μεταφορικά κόστος αν το θέλετε σπίτι σας.

Δημοσ.

ετσι νομίζα και εγώ πάρε τηλέφωνο αν θές όπως έκανα και εγω, η τιμή με το εκπτωτικό κουπόνι ειναι 180 και όχι 259.

αυτη η τιμή (259) ειναι για αγορά μέσω ίντερνετ χωρίς το κουπόνι.

για του λόγου το αληθές αν βάλεις τον αριθμό του κοπουνιού για να κάνεις την αγορά στην διαδικασία αγοράς και χωρίς να πάρεις τηλέφωνο θα σου βγάλει στο τέλος την τιμή 180 ευρώ :-)

• Moderators
Δημοσ.

H πραγματικη εκπτωση βεβαια δεν ειναι 30%, μην τρεχετε για την ευκαιρια τη μεγαλη! Σου πεταει ο (πχ) Κωτσος μια αρχικη τιμη τσιμπημενη και μετα σου κανει εκπτωση για να στο φερει στην προ εκπτωσεων τιμη. Υπαρχει με λιανικη 199€ σε καταστημα και δεν θυμαμαι ποσο το ειχε βαλει το MM πριν κανενα μηνα. Οποτε μιλαμε για ενα 9% στην ουσια, αν καποιος το ηθελε να το παρει οκ, αλλιως αν σκεφτουμε οτι οι τιμες ειναι πτωτικες, δεν αποτελει "επενδυση", καθε αλλο.

Δημοσ.

matrixxx νομίζω ότι στο λινκ που έδωσες είναι +9ε τα μεταφορικά, καθώς η τιμή των 199 ισχύει μόνο για παραγγελία από ίντερνετ, ενώ ο κοτσο στέλνει δωρεάν. Άρα η διαφορά πάει σχεδόν 30 ευρώ. δε νομίζω ότι είναι αμελητέα

• Moderators
Δημοσ.

Προσωπικα electronet εχω πολυ κοντα μου, δεν ηξερα καν αν στελνει αντικαταβολη κλπ. Οποτε για πολλους το 199 ειναι 199 (παραγγελια μεσω ιντερνετ λεει, δεν αναφερει μονο για παραδοση στο χωρο σου, στο pdf λεει και για παραλαβη απο καταστημα "1. Δωρεάν παραλαβή από τα συμβεβλημένα καταστήματά μας "). Μαλιστα ειδα τωρα οτι υπαρχει πανω απο 1 μηνα αυτη (199) η τιμη στο "Κωτσοβολος-electroworld group" (προ εκπτωσεων, τι σας ελεγα πριν; :P ) κατι που κανει ακομα "λιγοτερο προσφορα" το 181 και αποδεικνυεται οτι πραγματι το "30%" ειναι 9%....

Θυμηθειτε τελος οτι το τηλεφωνο galaxy S ειχε για 1 μηνα 249 και ετρεχαν ολοι να προλαβουν την "υπερευκαιρια", μεχρι που επεσε στα 199... ;)

Δημοσ.

Δεν μπορω να σε καταλαβω φιλε μου τα πραγματα ειναι απλα 181 ευρω το παιρνεις και ειναι η φθηνοτερη τιμη σε ολη την ελλαδα οπως και να το κανουμε αν σαρεσει το παιρνεις αν οχι δεν το παιρνεις τωρα τα 30 και τα 9 δεν υπαρχει καποιος λογος να το συζηταμε, πρεπει παντου να βλεπουμε κατι μια ιντριγκα και απο πισω κρυβονται οι τεκτονες και οι illuminati.

:)

Αν εσυ το βρισκεις κατω απο 181 ευρω που8ενα ελλαδα απλα γραψε μας το εδω και ολα καλα.

και τελος αλλο electroworld αλλο κωτσοβολος, ανηκουν στην ιδια εταιρια ομως εχουν αλλες προσφορες αλλες τιμες στο 80 τις εκατο των προιοντων τους.

πως λεμε berska, pull and bear, zara, strativarius, ολα ανηκουν στην zara α.ε ομως εχουν αλλη τιμολογιακη πωλιτικη!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

• Moderators
Δημοσ.

Φυσικα και δεν περιμενω να με καταλαβουν ολοι, αλλιως θα ημασταν παραδεισος και οχι Ελλαδα :rolleyes:

Κανενα αλλο σχολιο για οσα ειπες, δεν εχουν καμια επαφη με ο,τι ειπα.

Δημοσ.

Δεν μπορω να σε καταλαβω φιλε μου τα πραγματα ειναι απλα 181 ευρω το παιρνεις και ειναι η φθηνοτερη τιμη σε ολη την ελλαδα οπως και να το κανουμε αν σαρεσει το παιρνεις αν οχι δεν το παιρνεις τωρα τα 30 και τα 9 δεν υπαρχει καποιος λογος να το συζηταμε, πρεπει παντου να βλεπουμε κατι μια ιντριγκα και απο πισω κρυβονται οι τεκτονες και οι illuminati.

:)

Αν εσυ το βρισκεις κατω απο 181 ευρω που8ενα ελλαδα απλα γραψε μας το εδω και ολα καλα.

και τελος αλλο electroworld αλλο κωτσοβολος, ανηκουν στην ιδια εταιρια ομως εχουν αλλες προσφορες αλλες τιμες στο 80 τις εκατο των προιοντων τους.

πως λεμε berska, pull and bear, zara, strativarius, ολα ανηκουν στην zara α.ε ομως εχουν αλλη τιμολογιακη πωλιτικη!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

μαν το ότι είναι η καλύτερη τιμή στην Ελλάδα δεν σημαίνει ότι είναι κ προσφορά. Γιατί με αυτό το σκεπτικό πάρα πολλά προιόντα στο σκρουτζ είναι σε προσφορά αφού είναι 10% φτηνότερα από τον 2ο στο σκρουτζ.

Επίσης όταν για παράδειγμα το mediamarkt έχει ένα προιόν στα 300Ε (με μέσο όρο στο σκρουτζ 240 και φτηνότερο 200Ε) κ το βάζει προσφορά στα 199Ε τότε δεν είναι προσφορά. Απλα στο λέει προσφορά για να πιάσει κανέναν που δεν έχει σκρουτζ. Σίγουρα είναι καλή τιμή (η καλύτερη στην Ελλάδα) αλλά προσφορά δεν είναι.

Δεν υπάρχει λόγος για νεύρα (μεταξύ μας) :mrgreen:

Δημοσ.

όταν έχει rrp 249 ευρώ και το φτηνότερο κατάστημα το δίνει 199 ευρώ + μεταφορικά.

τότε τα 181 ευρώ με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά είναι προσφορά. Το ότι κάποιος μπορεί να μένει δίπλα στην electronet και να πάει να το πάρει με τα πόδια δε μου λέει κάτι εμένα. Μπορεί γι'αυτόν να μην είναι προσφορά, αν και δε θα έλεγα μικρή τη διαφορά των 18 ευρώ. Για κάποιον όμως που το χρειάζεται ή έστω το έχει μπανίσει καιρό και περιμένει να πέσει η τιμή του για να το πάρει και δε μένει δίπλα στην Electronet, όπως η πλειοψηφία από μας, σίγουρα είναι προσφορά τα 181 (με δωρεάν μεταφορικά). Κι αν δεν το θεωρεί κάποιος προσφορά, ας μην γράφει καθόλου στο τόπικ, να πάει στον πάτο..

• Moderators
Δημοσ.

H πραγματικη εκπτωση βεβαια δεν ειναι 30%, μην τρεχετε για την ευκαιρια τη μεγαλη! Σου πεταει ο (πχ) Κωτσος μια αρχικη τιμη τσιμπημενη και μετα σου κανει εκπτωση για να στο φερει στην προ εκπτωσεων τιμη. Υπαρχει με λιανικη 199€ σε καταστημα και δεν θυμαμαι ποσο το ειχε βαλει το MM πριν κανενα μηνα. Οποτε μιλαμε για ενα 9% στην ουσια, αν καποιος το ηθελε να το παρει οκ, αλλιως αν σκεφτουμε οτι οι τιμες ειναι πτωτικες, δεν αποτελει "επενδυση", καθε αλλο.

... Για κάποιον όμως που το χρειάζεται ή έστω το έχει μπανίσει καιρό και περιμένει να πέσει η τιμή του για να το πάρει και δε μένει δίπλα στην Electronet, όπως η πλειοψηφία από μας, σίγουρα είναι προσφορά τα 181 (με δωρεάν μεταφορικά). Κι αν δεν το θεωρεί κάποιος προσφορά, ας μην γράφει καθόλου στο τόπικ, να πάει στον πάτο..

Δεν νομιζω να προσθετει κατι στην κουβεντα το ποστ σου. Ερχεσαι μια βδομαδα μετα να πεις το ιδιο που εχω πει μερες πριν (εβαλα μεγαλυτερη γραμματοσειρα για να το δουν οσοι δεν). Επισης με παρερμηνευεις. Ποτε ειπα οτι δεν ειναι προσφορα το 181; Ειπα οτι η αρχικη 259 ειναι παραμυθι οπως το συνηθιζουν διαφορα Ελληνικα μαγαζια (να τα χαιρεστε αφου δεν εχετε προβλημα με τις πρακτικες τους). 199€ (εχω βαλει λινκ στο ποστ #7 για τους απιστους) το ειχε το ιδιο μαγαζι πριν τις εκπτωσεις, αν νομιζετε οτι το παιρνετε με 30% εκπτωση μπραβο ειστε μαγκες. Αυτο ειπα απο την αρχη και αρχισατε καποιοι τις "υπερασπισεις". Ελεος.

Το τι θα πει ο καθενας τελος ειναι δικαιωμα του και μαθηματακια και προτροπες για το τι θα γραφει καποιος ειναι τουλαχιστον απαραδεκτα.

Δημοσ.

το ακουσα και αυτο.....το να ειναι η καλυτερη τιμη στην ελλαδα δεν σημαινει οτι ειναι και προσφορα..!

ε να το αλλαξουμε τοτε αντι προσφορες την κατηγορια να το πουμε ετσι για να περναει η ωρα!

το αν το μαγαζι το εχει 259 ευρω και βαζει το δηθεν κατα την γνωμη σου 30 της εκατο και το παει 181 ευρω με αφηνει αδιαφορο αν εγω το παιρνω φθηνοτερα απο οποιοδηποτε αλλο, ιδιος μιας και αναφεραμε το σκρουτζ που τα eshop στην πλειοψηφια τους πουλανε εκτος ελλαδας συσκευες χωρις επισημο service. το συγκεκριμενο προιον παραδειγμα αν πα8ει κατι και το πας στην samsung θα σου πουν δεν απο το serial number και την αποδειξη οτι ειναι συσκευη εξωτερικου και δεν ειναι συμβεβλημενη με το επισημο σερβις της samsung hellas. κανενας κωτσοβολος πλαισιο γερμανος και τα λοιπα δεν πουλανε απο ολα αυτα τα παραμαγαζα πιο ακριβα με διαφορα χωρις να εχουν καποιο οφελος. και το σερβις και το after sales ειναι η διαφορα στην τιμη. και ξαναλεω οχι ολα τα μαγαζακια του σκρουτζ αλλα τα περισσοτερα. ιδιος δυο συγκεκριμενα που ειναι στα κινητα πρωτα και πιο φθηνα εχουν εδρα κυπρο και σχεδον κανενα προιον τους δεν εχει εγγυηση.

το συγκεκριμενο λοιπον προιον που εγω αναφερω απο την συγκεκριμενη εταιρια εχει επισημο σερβις και μαλιστα για οσους δεν το ξερουν αν παθει κατι δεχονται αντι να σε στελνουν σε διαφορα μεροι που εχει ηλεκτρολογους και σερβις και να τρεχεις το δινεις σε αυτους και στο πανε και στο φερνουν με παραδοση ξανα στο σπιτι σου δωρεαν αν οντως το προβλημα ειναι στην εγγυηση. και το λεω εγω που ψαχνω και αγοραζω μεσω σκρουτζ συχνα και ειμαι εναντια στα μεγαλα μαγαζια που ληστευουν στην κυριολεξια τους καταναλωτες. εγω προσωπικα αυτο που ξερω απο πρωτο χερι ειναι οτι τα ηλεκτρικα ειδη ειναι χρηματηστιριο και καποιες εταιριες γνωριζουν απο πριν μια εβδομαδα που θα βγει καινουργιο μοντελο η θα πεσει η τιμη απο την ιδια την εταιρια και το ριχνουν πρωτες και πανω που χαιρεσαι που το πηρες ολοι υστερα απο λιγο το ριχνουν οσο το πηρες πριν. επισης σχεδον στην πλειοψειφια των φθηνων μαγαζιων του σκρουτζ στην κορυφη με τις φθηνοτερες τιμες δεν βρισκεις σχεδον ποτε διαθεσημοτιτα ειτε το χρωμα που φευγει περισσοτερο και σου λενε υπο παραγγελια και βλεπουμε η τελειωσαν τα κομματια και απο τα καινουργια θα ειναι με αλλη τιμη...!!!

ολοι γνωριζουμε τι παιζει και γιατι πολλα ατομα στο τελος βριζωντας παμε και δινουμε παραπανω λεφτα να το παρουμε απο τον γερμανο της γειτονιας μας. αν προσεβαλα καποιον που μιλησα αποτομα χ8ες ζηταω συγνωμη δεν ειχα τετοιο σκοπο ο σκοπος ειναι να δινουμε ολοι εμεις που ταιζουμε τις πολυεθνικες οσο το δυνατο λιγοτερα χρημματα και με αυτη την λογικη ειπα τι βρηκα μιας και το να θελεις το τελευταιο gadjet ειναι ενα βασανο..οικονομικο μεγαλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...