kostas_dr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Το ίδιο και εγώ. Προσωπικά δεν έχω αγοράσει και θα το έκανα, αν οι τιμές ήταν πιο φυσιολογικές. Ειλικρινά δεν τους καταλαβαίνω. Απο που νομίζουν ότι θα βρούμε λεφτά να αγοράζουμε τα καλούδια τους με τέτοιο καπέλο;
Luciddream Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 προφανώς και αυτά δεν γίνονται τόσο για να χτυπήσουν εμάς (τους καταναλωτές). οι τιμές χτυπάνε πιο πολύ σε εταιρίες και απο εκεί περιμένουν να τα βγάλουν. δυστυχώς παίρνει και μάς η μπάλα. και για να δώσω ένα παράδειγμα φίλος μου άνοιξε νετ καφε πριν κανα μήνα και όταν το στήναμε σκεφτόμασταν τι να κάναμε με δίσκους. ε τι να κάναμε? δεν υπήρχε και κάτι άλλο να κάνουμε. η άλλη λύση ηταν να περιμένει μέχρι το 2013+ μπάς και πέσουν... δώσαμε 2100 ευρώ για δίσκους...(16 νομίζω) και απο όσο έχει γράψει αυτος ο τύπος στην Seagate που δεν ξέρω και το όνομα του, απο την μέρα που έγιναν οι πλυμμήρες έχουν κάνει κράτηση εταιρίες για δίσκους που είναι για παραγωγή μέχρι και 2 χρόνια απο σήμερα, σε αυτές τις τιμές που ειναι τώρα... μιλάμε για τρελά μεγέθη και ποσά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 το techpowerup μάλλον δεν το γράφει σωστά, η αύξηση 30-40% θα είναι στις τιμές που επικρατούσαν πριν τις πλημμύρες, άρα δεν πρόκειται να δούμε στο τέλος του 2012 τιμές ίδιες με τις περσινές προ πλημμύρων...
Boltaz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Το δημοσιευμα και κατα συνεπεια το topic ειναι fake (δειτε το γραφημα) ... Απορω γιατι ασχολειστε ...
Luciddream Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Το δημοσιευμα και κατα συνεπεια το topic ειναι fake (δειτε το γραφημα) ... Απορω γιατι ασχολειστε ... για να ρωτάς...
Boltaz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 για να ρωτάς... Μεγαλε δημιουργητε θεμα χωρις λογο και ψαρωνετε τους χρηστες που διαβαζουν το topic χωρις να υπαρχει λογος ...(για εσας μπορει να υπαρχει λογος)
Luciddream Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 ισα ισα αν διαβάσεις τις τελευταίες 3-4 σελίδες που μάλλον δεν διάβασες θα έβλεπες οτι ενημερώνουμε τους χρήστες οτι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο..
tolis_01 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Κακά τα ψέματα, ίσως θα ήταν καλό να κλείσει η είδηση, κάποιοι πχ διαβάζουν μόνο το home page του insomnia με τις ειδήσεις (δεν είναι λογικό να απαιτείς ο αναγνώστης να διαβάζει υποψιασμένος για πιθανή αλλαγή στην είδηση, αλλαγή 180 μοιρών μάλιστα) και υπό αυτή την έννοια διαβάζουν όντως ψευδή είδηση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 καλά ότι πέφτουν σιγά σιγά οι τιμές ισχύει, απλά πλέον ξέρουμε ότι φέτος δεν πρόκειται να πιάσουν τις τιμές που είχαν προ πλημμυρών αλλά θα είναι 30-40% αναβασμένες σε σχέση με αυτές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα