bluesattack Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 2. Πιστωτικο εχουν το νομιμο δικαιωμα να δωσουν τα καταστηματα μονο σε DOA. γιατι εκει υποτιθεται οτι το ηθελες σιγουρα το προιον, απλα δεν δουλεψε και ειναι υποχρεωμενοι να παρεχουν εναλλακτικη πωληση. Μπορει να κανει καποιος παραθεση του σχετικου νομου ? Σιγουρα το πιστωτικο δεν ειναι αλλη μια ελληνικη πατεντα ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 1. αυτο που περιγραφεις ειναι το money back guarantee κατα το οποιο ο αγοραστεις δεν εχει μεινει ικανοποιημενος, οχι επειδη ηταν ελαττωματικο ενα προιον. Οποτε το καταστημα εχει καθε νομιμο δικαιωμα να το επαναπωλησει σαν καινουργιο, οποτε θα πρεπει να εχει την συσκευασια ατοφια. ΑΝ εχει σκιστει και καταστραφει η συσκευασια, δεν μπορει να το κανει αυτο, οποτε μπορει να αρνηθει ΝΟΜΙΜΑ να δεχτει το money back guarantee, και ΝΑΙ η συσκευασια θεωρειται παρελκομενο, οποτε πρεπει να παρεχεται με το προιον οπως και το manual. άλλο το να καταστραφεί/σκιστεί κι άλλο το να έχει απλά ανοιχτεί χωρίς να έχουν συμβεί αυτά τα 2... Πιστωτικο εχουν το νομιμο δικαιωμα να δωσουν τα καταστηματα μονο σε DOA. γιατι εκει υποτιθεται οτι το ηθελες σιγουρα το προιον, απλα δεν δουλεψε και ειναι υποχρεωμενοι να παρεχουν εναλλακτικη πωληση. αν θυμάμαι καλά εφόσον δεν υπάρχει το ίδιο προϊόν προς αντικατάσταση, σου κόβουν πιστωτικό το οποίο ΑΝ θέλεις δέχεσαι, αλλιώς παίρνεις τα λεφτά σου πίσω... και το πιστωτικό πάντα στην τιμή που αναγράφει η απόδειξη, όχι ότι βολεύει το κατάστημα ή τον καταναλωτή... πράγμα το οποίο δεν βλέπουμε να τηρείται όταν η τιμή έχει πάρει τον κατήφορο, ενώ τηρείται όταν έχει ανέβει...
poulinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 εμενα παντως δε μου δημιουργησαν κανενα προβλημα στην περιπτωση μου. Επαναλαμβανω στην περιπτωση μου σε eshop οποτε παω κατι για εγγυηση το κοιτανε στα ματια δεκα ωρες λες και κανουν ελεγχο με Robot.λες και αμα δει την καρτα πχ θα δει τι εχει καει η αν την εκαψα κτλ με γυμνο ματι.και β. και οταν επιστρεψεις κατι το δεχονται αλλα μονο τον Product manager δεν φωναζουν.anyway off topic ετσι και αλλιως.δεν ειναι οτι δεν δεχονται αλλα πριζουν λιγο με σχεσηαλλα καταστηματα .
panos0100 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 παιδια η πολιτικη πια ειναι οταν επιστρεφεται κατι γιατι χαλασε λογικα θα σου δωσουνε καινουριο μοντελο οτιδηποτε και να ειναι αυτο ή το ειδιο αν υπαρχει δυστιχως ομως δεν γινεται αυτο πρωσπαθουνε να σε ξεγελασουνε να παρεις κατι χειροτερο και να μην σ αρεσει σας φερνω ενα παραδειγμα πηγα σε σουπερ μαρκετ περνω ενα ανταλακτικο σπρεϊ αυτο ητανε σπασμενο ο μηχανησμος το παω πισω ολοκλιρη διαδικασια δεν μου εδωσαν το ειδιο γιατι λεει δεν υπαρχει και θα αργησει να ερθει λεω κι εγω θα περιμενω οποτε φερεται μου λεει οχι τωρα πρεπει να παρετε κατι γιατι η αποδειξη ειναι μεχρι 3 μερες κατι τετοια ελεγε ακρη δεν βγαλαμε πηρα μια σοκοφρετα και κατι αρωματικα για το μπανιο και τελειωσε χαζομαρα δεν σκεφτηκα κατι αλλο γιατι θυμοσα η γνωμη μου ειναι μην σας ξεγελανε, χαλασε κατι? το ειδιο μοντελο σφραγισμενο ή καλυτερο με παρομοιες δυνατοτητες ή και καλυτερες αυτα
xreokopia Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Στο Πλαισιο παντως και να σου χαλασει κατι που πηρες την ιδια μερα δε θα σου δωσουνε καινουργιο... θα σε στειλουνε στο σερβις και καλα κρασια.
panos0100 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 παιδια ακουστε και κατι αλλο ετυχε σε φιλο να εχει εγγυηση για τον υπολογιστη του 3 χρονια τον πηγε απο το καταστημα που το πηρε (πλαισιο) τον καθαρισαν τον υπολογιστη του εβαλαν και παστα στον επεξεργαστη και τον πηρανε 18Ε ενω ητανε σε εγγυηση γιατι επρεπε να πληρωθει ο τεχνικος ητανε εχτρα γι αυτο παιρνει λοιπον τον υπολογιστη και ακουστε τι εγινε το μπροστινο πανελ που ητανε καμμενο δεν διωρθοθηκε ο δισκος δεν δουλευε γιατι ξεχασανε να βαλουνε το καλωδιο σατα 2 και ο ανεμιστηρα για το κουτι καηκε και δεν δουλευε πως σας φενεται αυτο? ωραιες εγγυησεις εεε? ελληνικες και αυθεντικες πανω απο ολα
kostaks3 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 παιδια ακουστε και κατι αλλο ετυχε σε φιλο να εχει εγγυηση για τον υπολογιστη του 3 χρονια τον πηγε απο το καταστημα που το πηρε (πλαισιο) τον καθαρισαν τον υπολογιστη του εβαλαν και παστα στον επεξεργαστη και τον πηρανε 18Ε ενω ητανε σε εγγυηση γιατι επρεπε να πληρωθει ο τεχνικος ητανε εχτρα γι αυτο παιρνει λοιπον τον υπολογιστη και ακουστε τι εγινε το μπροστινο πανελ που ητανε καμμενο δεν διωρθοθηκε ο δισκος δεν δουλευε γιατι ξεχασανε να βαλουνε το καλωδιο σατα 2 και ο ανεμιστηρα για το κουτι καηκε και δεν δουλευε πως σας φενεται αυτο? ωραιες εγγυησεις εεε? ελληνικες και αυθεντικες πανω απο ολα πολυ λιγα πληρωσε ο φιλος σου.Στο πλαισιο ειχε χαλασει το τροφοδοτικο (ετσι ειπαν,δεν ηξερα τοτε και εγω απο τετοια να το ελεγχα στο σπιτι),βαζουν αλλο,και ζηταν 30 ευρω για τους τεχνικους.Απο αυτο τους σιχαθηκα και λεω αν ξαναπαω πλαισιο τρυπα μου...
Thanos1972 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Και παω στοιχημα οτι το τροφοδτικο που σου εβαλαν κοστιζε λιγοτερο απο τα 30 που εδωσες εσυ για τους τεχνικους.Το εχει παθει παλια φιλαρακι μου.
panos0100 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 πως λειτουργουν αυτοι τοτε το φιλαρακι μου το ειχε 2 χρονια το μηχαννημα ειχε εγγυηση αλλο εναν δλδ επειδη ειχε πρωβλημμα με επανεκινησεις του κανανανε ενα ξεσκονισμα του βαλανε και λιγη παστα και τον πηρανε 18Ε πολλα δεν ειναι? τελος παντων θελει προσοχη αυτοι για θυμματα ψαχνουνε και ανθρωπους που δεν εχουνε γνωση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 αναλόγως πόσο καλό ξεσκόνισμα ήταν, αν τα έβγαλαν όλα και τα ξανάβαλαν αν είχε τι μπίχλα του υπολογιστή του κολλητού μου, τότε λίγα του πήραν
toniloco3 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια εγω που πηρα ενα κινητο κ θελω να το επιστρεψω στο get it now εχωντας μονο ανοιξει την ζελατινα της συσκευασιας (το κινητο δν εχει κανει ουτε μια εκκινηση) μ λενε οτι δεν το δεχονται πισω γτ ανοιχτηκε κ οτι επειδη δν εχουν φυσικο καταστημα δν μπορουν να το ξαναπουλησουν σαν εκθεσιακο τι γινεται με δουλευουν μηπως πρεπει να πεσει λιγο πρηξιμο κ κανα καντηλι??
The_Judas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 παιδια ακουστε και κατι αλλο ετυχε σε φιλο να εχει εγγυηση για τον υπολογιστη του 3 χρονια τον πηγε απο το καταστημα που το πηρε (πλαισιο) τον καθαρισαν τον υπολογιστη του εβαλαν και παστα στον επεξεργαστη και τον πηρανε 18Ε ενω ητανε σε εγγυηση γιατι επρεπε να πληρωθει ο τεχνικος ητανε εχτρα γι αυτο παιρνει λοιπον τον υπολογιστη και ακουστε τι εγινε το μπροστινο πανελ που ητανε καμμενο δεν διωρθοθηκε ο δισκος δεν δουλευε γιατι ξεχασανε να βαλουνε το καλωδιο σατα 2 και ο ανεμιστηρα για το κουτι καηκε και δεν δουλευε πως σας φενεται αυτο? ωραιες εγγυησεις εεε? ελληνικες και αυθεντικες πανω απο ολα Τα εργατικά είναι μέσα στην εγγύηση μόνο για τον 1ο χρόνο. Τα επόμενα 2 περιλαμβάνουν μόνο το harware. Γενικά στα μεγάλα πολυκαταστήματα μην περιμένεις φοβερό σέρβις. Οι τεχνικοί κάθε μέρα πραγματικά <<ξεπετάνε>> στα γρήγορα όσους υπολογιστές προλάβουν. Τα 18 ευρώ που σου πήραν μια χαρά είναι. ρε παιδια εγω που πηρα ενα κινητο κ θελω να το επιστρεψω στο get it now εχωντας μονο ανοιξει την ζελατινα της συσκευασιας (το κινητο δν εχει κανει ουτε μια εκκινηση) μ λενε οτι δεν το δεχονται πισω γτ ανοιχτηκε κ οτι επειδη δν εχουν φυσικο καταστημα δν μπορουν να το ξαναπουλησουν σαν εκθεσιακο τι γινεται με δουλευουν μηπως πρεπει να πεσει λιγο πρηξιμο κ κανα καντηλι?? Ενημέρωσε τους ότι θα κάνεις καταγγελία στην γενική γραμματεία καταναλωτή. Αν δεν υποχωρήσουν προχώρα σε καταγγελία. http://www.efpolis.gr/ Αρχικά όμως επικοινώνησε με το 1520 για να δεις βέβαια αν έχεις ελπίδες για να δικαιωθείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα