poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 θα εχει νοημα να τους συγκρινουμε αν εξεταζαμε τα παντα.απο εκει και περα στην Real ζωη συγκρινεις παντα με τις αναγκες σου.ειναι σαν να σου πω το cisco ειναι το καλυτερο.και εσυ θα μου πεις στα ... που ειναι το καλυτερο αφου κανει 600 ευρω .για σενα το vigor πχ ειναι πολυ καλο για καποιον θα ακουσει 150 ευρω θα σου πει με τιποτα κτλ κτλ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 άκυρο παράδειγμα, η διαφορά στις τιμές δεν είναι τόσο μεγάλη...
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 άκυρο παράδειγμα, η διαφορά στις τιμές δεν είναι τόσο μεγάλη... Και εγω ετσι ελεγα οτι οι διαφορες στην τιμη δεν ειναι μεγαλη.μεχρι πριν ενα δυο μηνες που καταλαβα οτι ακομα και για ενα ευρω το μηνα σταματανε τις συνδεσεις και βαζουν αλλο παροχο.εστω και αν αυτο το ενα ευρω το μηνα ειναι λιγοτερο απο τον καφε που πληρωνουν εξω για καφε στο χερι.ισα που στο ρουτερ δεν θα επρεπε να τους νοιαζει που ειναι κατι που θα τους γλυτωσει απο προβληματα και κατι που θα κρατησουν χρονια και ομως βλεπεις ατομα που λενε δινω μεχρι 35 αντι να δωσουν πχ 50.μην το συγκρινεις με σενα η με μενα η κτλ.μερικα ατομα ακομα και για ενα ευρω πιο κατω θα πανε σε οποιαδηποτε εταιρεια και ας εχουν ακουστει 10 μειον.η cyta πως νομιζεις οτι ξαφνικα σε χρονο μηδεν εκανε τοσους πελατες και παει τοσος κοσμος ενω ηταν αγνωστη.ας ειναι καλα οι τιμες. πλεον και το ευρω μετρανε μεχρι και οτι τον πρωτο μηνα δεν θα δωσουν παγιο η οτι θα παρουν μαζι και δωρο μια παραμανα.και δνε μιλαω για ατομα που πραγματι δεν εχουν λεφτα αλλα και για ατομα που εχουν την Porsche απεξω.ειδικα αυτοι....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 δεν είπα ότι δεν προτιμούν βάση τιμής ή ότι δεν παίζει ρόλο, αλλά ότι η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο του παραδείγματος που έδωσες, για αυτό το θεωρώ άκυρο...
weber122 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Με wind εγώ είχα πολύ κακή εντύπωση και έχω ακούσει και άλλους για τα Σαββατοκύριακα πως σέρνεται. άσε, με wind, το gaming δεν το αγγίζεις (ειδικά Σ/Κ)
humanoid Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Και εγω ετσι ελεγα οτι οι διαφορες στην τιμη δεν ειναι μεγαλη.μεχρι πριν ενα δυο μηνες που καταλαβα οτι ακομα και για ενα ευρω το μηνα σταματανε τις συνδεσεις και βαζουν αλλο παροχο.εστω και αν αυτο το ενα ευρω το μηνα ειναι λιγοτερο απο τον καφε που πληρωνουν εξω για καφε στο χερι.ισα που στο ρουτερ δεν θα επρεπε να τους νοιαζει που ειναι κατι που θα τους γλυτωσει απο προβληματα και κατι που θα κρατησουν χρονια και ομως βλεπεις ατομα που λενε δινω μεχρι 35 αντι να δωσουν πχ 50.μην το συγκρινεις με σενα η με μενα η κτλ.μερικα ατομα ακομα και για ενα ευρω πιο κατω θα πανε σε οποιαδηποτε εταιρεια και ας εχουν ακουστει 10 μειον.η cyta πως νομιζεις οτι ξαφνικα σε χρονο μηδεν εκανε τοσους πελατες και παει τοσος κοσμος ενω ηταν αγνωστη.ας ειναι καλα οι τιμες. πλεον και το ευρω μετρανε μεχρι και οτι τον πρωτο μηνα δεν θα δωσουν παγιο η οτι θα παρουν μαζι και δωρο μια παραμανα.και δνε μιλαω για ατομα που πραγματι δεν εχουν λεφτα αλλα και για ατομα που εχουν την Porsche απεξω.ειδικα αυτοι.... Συμφωνώ αλλά δεν πιστεύω ότι είναι μόνο οι χρεώσεις που μας κρατάνε στη Wind. Υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Έχω δει και τους άλλους παρόχους πως είναι και δεν μπορώ να πω τα καλύτερα. Άρα...
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 δεν είπα ότι δεν προτιμούν βάση τιμής ή ότι δεν παίζει ρόλο, αλλά ότι η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο του παραδείγματος που έδωσες, για αυτό το θεωρώ άκυρο... απλα το εφερα σαν παραδειγμα.αλλα πλεον ολοι μετρανε και το ενα ευρω.οταν βλεπω ειδικα κατι ψαχνω ρουτερ με 20 ευρω..... Συμφωνώ αλλά δεν πιστεύω ότι είναι μόνο οι χρεώσεις που μας κρατάνε στη Wind. Υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Έχω δει και τους άλλους παρόχους πως είναι και δεν μπορώ να πω τα καλύτερα. Άρα... ναι σιγουρα η καθε εταιρεια εχει τα καλα και τα ασχημα.δεν ειναι μονο μια τιμη.ειναι το τι θελει ο καθενας ειναι η τιμη ειναι το ρουτερ που δινει δωρο ειναι οτι μπορει να σου κανει καποια εκπτωση σε λογαριασμο κινητου μπορει να ειναι καποιο Iptv κτλ κτλ.σιγουρα δεν ειναι μονο η τιμη ειδικα οταν μπορει να υπαρχει και φτηνοτερη εταιρεια η στα ιδια λεφτα η με ενα δυο ευρω διαφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα