poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 υπαρχουν και αλλες εταιρειες περα απο οτε που παιζουν μια χαρα.μην πας στα ακρα.δεν κανει μια παμε οτε.απο αλλες εταιρειες δεν θα ακουσεις να σουρνονται οι σελιδες.μερικοι λενε λιγο για cyta. εταιρειες εχει ,cyta,hol,forthnet.on telecoms. αν και η hol πρεπει να εχει κατι θεματακια.
ice25 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Και εγώ με wind τα ίδια προβλήματα...ιδικά τις Κυριακές απο Σεπτέμβριο είμαι με hol και δεν εχω θέματα προς το παρόν
Hopi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δυστηχως η wind εχει προβλημα με το internet και μεγαλο ...τα ιδια και εγω βιντεο στο Youtube δεν βλεπεις...οτι θελω μονο μεσω youtube downloader ....skype..μετα απο αλλαγη ρουτερ και ρυθμισεις παλευεται πλεον . Μακαρι να ειχα τα λεφτα να παω σε οτε ...6 χρονια που ειχα μπορει να τα εσκαγα αλλα οι σελιδες και το youtube κεραυνος! Προσωπικά πάντως που έκανα την ανάστροφη διαδικασία είμαι ικανοποιημένος. Βασικά η γραμμή μου κέρδισε μπορώ να πω έστω και λίγο σε ταχύτητα με τη Wind ενώ γλύτωσα και τις αποσυνδέσεις. Γενικά πάντως το θέμα είναι πολυδιάστατο όποτε και παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο.
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 καλα το θεμα αποσυνδεσεις ειναι αλλο θεμα με το θεμα χαμηλη ταχυτητα σε browsing.
fsbmaniac Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ετυχε φιλε ...πολλες φορες ο οτε σε εχει σε παλιο ραζιμ στο κατανεμητη ...Πας εσυ σε αλλοπ αροχο αλλαζουν ραζιμ και λες μετα...πωωωωω!!! Φοβερη η wind ... Τυχερα ειναι αυτα .Κατα βαση εφοσον εχουμε ενα καλο δικτυο απο τον κατανεμητη μεχρι την πολυκατοικια μας ο Οτε ειναι με διαφορα ο καλυτερος στο qos .
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ετυχε φιλε ...πολλες φορες ο οτε σε εχει σε παλιο ραζιμ στο κατανεμητη ...Πας εσυ σε αλλοπ αροχο αλλαζουν ραζιμ και λες μετα...πωωωωω!!! Φοβερη η wind ... Τυχερα ειναι αυτα .Κατα βαση εφοσον εχουμε ενα καλο δικτυο απο τον κατανεμητη μεχρι την πολυκατοικια μας ο Οτε ειναι με διαφορα ο καλυτερος στο qos . με την πιο ακριβη τιμη.αν ειναι για να εχω ενα καλυτερο Ping γιατι σε ταχυτητες ενα και το ιδιο να δινω παραπανω λεφτα καλυτερα να βαλω fast path.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 μαζί με το καλύτερο ping συνεπάγονται κι άλλα πράγματα που πάνε πακέτο και προφανώς το καλό ping δεν χρησιμεύει μόνο στο gaming...
theomalegan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Το καλό ping δηλώνει συνήθως και "δυνατή γραμμή αν και μπορεί να επιρεάσει αρνητικά την ταχύτητα. Με wind εγώ είχα πολύ κακή εντύπωση και έχω ακούσει και άλλους για τα Σαββατοκύριακα πως σέρνεται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 το καλό ping ανεξαρτήτως μέρας/ώρας κυρίως δηλώνει επαρκές bandwidth του ISP με εξωτερικό...
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 μαζί με το καλύτερο ping συνεπάγονται κι άλλα πράγματα που πάνε πακέτο και προφανώς το καλό ping δεν χρησιμεύει μόνο στο gaming... Το καλό ping δηλώνει συνήθως και "δυνατή γραμμή αν και μπορεί να επιρεάσει αρνητικά την ταχύτητα. Με wind εγώ είχα πολύ κακή εντύπωση και έχω ακούσει και άλλους για τα Σαββατοκύριακα πως σέρνεται. το καλό ping ανεξαρτήτως μέρας/ώρας κυρίως δηλώνει επαρκές bandwidth του ISP με εξωτερικό... δεν θα διαφωνισω αν και το ping μπορει να ειναι και πιτα ενος dslam σε σχεση με το υπολοιπο δικτυο.βεβαια εκει παμε σε αλλη περιπτωση.και ναι το Ping δεν ειναι μονο για τα games αλλα κατα κυριο λογο εκει ειναι το πρωτο πραγμα που επηρεαζει και αυτοι ειναι οι πρωτοι χρηστες που παραπονιουνται πριν γινουν παραπονα σε επομενο σταδιο για skype,streaming κτλ.τωρα για τα sites κτλ το 1 second να εμφανιστει η σελιδα δεν νομιζω οτι επηρεαζει τοσο.οπως ειπαμε ειναι παλι αναλογως τον χρηστη και για τι δουλεια χρησιμοποιει το adsl.σιγουρα οταν πιτταρει το bandwidth με εξω θα δεις πρωτα το Ping και μετα οτι η γραμμη σου δεν τερματιζει κτλ κτλ.για αυτο υπομονη μεχρι το 2040 να γυρισουμε σε οπτικες να παιζουμε με τα ωραια Pings που εχουν τα μισθωμενα τωρα.full priority Κτλ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 πόσες φορές έχει δει πίτα dslam τα τελευταία 3-4 χρόνια σε μεγάλες πόλεις? καλά δεν είναι μόνο 1 sec διαφορά, για surfαρε με Αμερικάνικο ή "χειρότερο" site που βρίσκεται ακόμα πιο μακρυά, τα πάντα ανταποκρίνονται πιο αργά και όσο πιο βαρύ είναι το site τόσο καθυστερεί να εμφανιστεί πλήρως...
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 πόσες φορές έχει δει πίτα dslam τα τελευταία 3-4 χρόνια σε μεγάλες πόλεις? καλά δεν είναι μόνο 1 sec διαφορά, για surfαρε με Αμερικάνικο ή "χειρότερο" site που βρίσκεται ακόμα πιο μακρυά, τα πάντα ανταποκρίνονται πιο αργά και όσο πιο βαρύ είναι το site τόσο καθυστερεί να εμφανιστεί πλήρως... σε μεγαλες πολεις πλεον οχι τοσο συχνα .οχι οτι δεν γινονται που βλεπεις απο το πρωτο hop καθυστερηση αλλα ναι πλεον ειναι γενικως καλυτερα τα πραγματα με σχεση παλια.και 3 seconds διαφορα να ειναι αν καποιος δεν τον ενδιαφερει δεν ειναι προβλημα.βεβαια πολυ σωστα ειπες ειναι αναλογως τις αναγκες του καθενος.πχ ο αλλος που ειναι 70 χρονων και δεν ξερει καν τι σημαινει νετ δεν θα καταλαβει τιποτα.καποιος που ανοιγει 100 σελιδες μαζι και κατεβαζει και παιζει και Online κτλ ναι θα δει την διαφορα κατευθειαν(κατι ατομα σαν και σενα:PPPP). απλα πολλες φορες σε καποια sites δεν ειναι μονο το Ping αλλα ειναι οτι μπορει να εχουν βαλει 100 addons μεχρι και περιπτωσεις που το site του εξωτερικου σουρνεται.εδω πχ και ελληνικα sites βλεπεις που σουρνονται πολλες.δεν μιλαω πιο παλια κατι site της asus που απο την κινα κατεβαζες καλυτερα απο οτι απο ευρωπη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 ναι αλλά δεν κρίνουμε με βάση τις ανάγκες ενός 70 χρόνου, τα πάντα παίζουν ρόλο, δεν μπορεί στα 10 πράγματα τα 7 να είναι χάλια και τα 3 που μένουν να είναι ok και να λέμε πως είναι μια χαρά...
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 ναι αλλά δεν κρίνουμε με βάση τις ανάγκες ενός 70 χρόνου, τα πάντα παίζουν ρόλο, δεν μπορεί στα 10 πράγματα τα 7 να είναι χάλια και τα 3 που μένουν να είναι ok και να λέμε πως είναι μια χαρά... εννοειται και παλι.απλα επειδη σε ολες τις εταιρειες θα βρεις κατι μειον πρεπει να δεις τι ειναι αυτο που δεν σε πειραζει.πχ για σενα μπορει να ειναι το Ping για καποιος μπορει να τον πειραζει που δεν εχει annex m για καποιον αλλον ειναι το θεμα χρηματων για αλλον κατι αλλο και παει λεγοντας.να τα βρεις ολα σε adsl δεν γινεται.μονο σε μισθωμενη μετα .δεν παει με βαση τις αναγκες του 70 αλλα με βαση τις προσωπικες αναγκες του καθενος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 δεν ψάχνουμε τον τέλειο, απλά τους κρίνουμε όλους χωρίς να μηδενίζουμε τα αρνητικά τους επειδή δεν μας επηρεάζουν/απασχολούν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα