stekont Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Πρέπει να υπάρχει κάποια επιλογή που το κλείνει τελείως, ποιο ειναι το μοντέλο του router ? το μοντέλο ειναι ZXV10 H108L
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 και Low Να το κανει καλα ειναι.απλα δεν νομιζω οτι φταιει το ρουτερ.γιατι 2 ατομα το ιδιο προβλημα ακριβως.κατεβαζουν μια χαρα αλλα σε surfing σουρνονται.μηπς πιτα dslam?μηπως η wind σουρνεται?καποιος αλλος με wind να μας πει η νακανει Ping η καποιος απο τους 2 να βγαλει το zte να βαλει το παλιο του να δουμε αν και εκει ειναι το ιδιο για να αποκλεισουμε οτι φταιει η κινεζια που δεν το νομιζω να ειναι το ρουτερ.
seon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Παιδία και εγω τα ίδια προβλήματα αντιμετοπίζω ειδικα τις απογευματινές ώρες (Όπως τώρα) και έχω το κλασσικό ZTE για modem, 3 φορές πηρα στην wind ολο και καλα θα το κοιτάξουν και μαλακίες...το μόνο πράγμα που μου είπαν και όντως βοήθησε ειναι να κατεβάσω το MTU κατα 10, ουσιαστικα ήταν 1400 και το εκανα 1390 μπόρω να πω οτι είδα μια βελτίωση αλλα οχι κάτι το δραματικά διαφορετικό...
stekont Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Παιδία και εγω τα ίδια προβλήματα αντιμετοπίζω ειδικα τις απογευματινές ώρες (Όπως τώρα) και έχω το κλασσικό ZTE για modem, 3 φορές πηρα στην wind ολο και καλα θα το κοιτάξουν και μαλακίες...το μόνο πράγμα που μου είπαν και όντως βοήθησε ειναι να κατεβάσω το MTU κατα 10, ουσιαστικα ήταν 1400 και το εκανα 1390 μπόρω να πω οτι είδα μια βελτίωση αλλα οχι κάτι το δραματικά διαφορετικό... και εγώ τους πηρα τηλεφωνο 3 φορες.. μου ειπαν να αλλαξω κατι μαλακιες DNS αλλα δεν εγινε τιποτα... μου ειπαν θα το αναφερουν σαν βλαβη και τα .... κουνιουνται...
SPANK Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μάλιστα οποτε προφανώς γενικό θέμα που εχει η wind τελικά
greekparot Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Εγω με dns google & opendns είμαι μια χαρα στο surfing (wind). Sent from my iPhone using Insomnia
ouzoubourou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 βασικα ουτε εγω εχω θεμα εχω αλλαξει προσφατα σε wind απο ον πριν καμια βδομαδα για την ακριβεια αλλα εχω κρατησει το πιρελλι σαν ρουτερ το κινεζικο δεν το χω καν δοκιμασει.....μενω νικαια κ απο στατιστικα ειμαι αρκετα καλυτερος αποτι με ον.....
athns Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 το μοντέλο ειναι ZXV10 H108L Ασύρματα συνδέεσαι?Αν ναι θα σου πρότεινα να αλλάξεις router γιατί σε εμένα το συγκεκριμένο υπέφερε όταν το είχα wireless.Αργούσε και συχνά με πέταγε έξω.
stekont Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ασύρματα συνδέεσαι?Αν ναι θα σου πρότεινα να αλλάξεις router γιατί σε εμένα το συγκεκριμένο υπέφερε όταν το είχα wireless.Αργούσε και συχνά με πέταγε έξω. να αγοράσω δλδ καινουργιο ρε φίλε? ελεος.. οχι,να μ το διορθωσουν οι αχρηστοι αλλιως πάω σε αλλη εταιρια
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 βασικα ουτε εγω εχω θεμα εχω αλλαξει προσφατα σε wind απο ον πριν καμια βδομαδα για την ακριβεια αλλα εχω κρατησει το πιρελλι σαν ρουτερ το κινεζικο δεν το χω καν δοκιμασει.....μενω νικαια κ απο στατιστικα ειμαι αρκετα καλυτερος αποτι με ον..... φιλε νικαια που ακριβως; :Ρ εγω ειμαι κυπρου και λαοδικειας παιδες η αληθεια ειναι οτι το απογευμα σερνεται απιστευτα,εχει βαλει ο κολλητος μου wind εδω και 2 χρονια περιπου και εχει αλλαξει ρουτερ 3 φορες.Καιγονται!!3 φορες εχει ερθει τεχνικος και τις 3 φορες το ιδιο προβλημα εμφανιζαν τα ρουτερ.Εκει που ησουν κανονικα μεσα,τον πεταγε απ το ιντερνετ και δεν εκανε συγχρονισμο μετα,επρεπε να κρυωσει η συσκευη και μετα λειτουργουσε για κανα 30λεπτο.(εδω μας ειπαν οτι οποτε δεν χρειαζεστε το ιντερνετ να σβηνετε τη συσκευη) Στατιστικα ειναι περιπου στα 15Μbps αλλα σε κατεβασμα πανω απο 1.1 δεν εχω δει ποτε.Τι κ αν κατεβαζαμε απο ελληνικο server(mandriva)τιποτα. Εχουμε επικοινωνησει απειρες φορες με το τεχνικο τμημα,παντα μας λενε τα ιδια(τα οποια και τα εχουμε κανει)και παντα μετα απο λιγο το ιδιο προβλημα εμφανιζεται. ειπε το παιδι να αλλαξουν εταιρια,εκαναν αιτηση για fothnet και τον πηραν απο wind και του κανουν προσφορα το 24αρι πακετο που εχει με 19.90 το μηνα!
stekont Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 να αγοράσω δλδ καινουργιο ρε φίλε? ελεος.. οχι,να μ το διορθωσουν οι αχρηστοι αλλιως πάω σε αλλη εταιρια το παλιο της hol π έχω μπορεί να κανει δουλειά η μπα?
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Παιδία και εγω τα ίδια προβλήματα αντιμετοπίζω ειδικα τις απογευματινές ώρες (Όπως τώρα) και έχω το κλασσικό ZTE για modem, 3 φορές πηρα στην wind ολο και καλα θα το κοιτάξουν και μαλακίες...το μόνο πράγμα που μου είπαν και όντως βοήθησε ειναι να κατεβάσω το MTU κατα 10, ουσιαστικα ήταν 1400 και το εκανα 1390 μπόρω να πω οτι είδα μια βελτίωση αλλα οχι κάτι το δραματικά διαφορετικό... αμα λες οτι γινεται απογευματινες ωρες αυτοματως φαινεται οτι δεν ειναι θεμα ρουτερ/γραμμης αλλα πιτα(πιτσα)dslam η πιτα με εξωτερικο γενικα οι γραμμες.ναι αν ειναι πιτα κατι και Mtu να αλλαξεις μην περιμενεις τιποτα και εγώ τους πηρα τηλεφωνο 3 φορες.. μου ειπαν να αλλαξω κατι μαλακιες DNS αλλα δεν εγινε τιποτα... μου ειπαν θα το αναφερουν σαν βλαβη και τα .... κουνιουνται... αντι να πουν οτι οκ ειναι πιτα τι λενε για αλλαγες dns κτλ?τι θα αλλαξει??και βλαβη οκ τι βλαβη?οτι δεν φτανει το bandwidth? Μάλιστα οποτε προφανώς γενικό θέμα που εχει η wind τελικά μαλλον οπως φαινεται.δεν το παραδεχονται να γλυτωσουν ταλαιπωριες χωρις λογο. Ασύρματα συνδέεσαι?Αν ναι θα σου πρότεινα να αλλάξεις router γιατί σε εμένα το συγκεκριμένο υπέφερε όταν το είχα wireless.Αργούσε και συχνά με πέταγε έξω. μπορει θεμα ρουτερ μπορει καρτας,μπορει κλειδωματος,μπορει καναλιου.αν και zte= κινεζια οποτε.... μην περιμενει κανεις κατι καλο απο αυτο.γενικως τα περισσοτερα δωρεαν ρουτερ ειναι λιγο για κλαμματα.λιγες εξαιρεσεις. να αγοράσω δλδ καινουργιο ρε φίλε? ελεος.. οχι,να μ το διορθωσουν οι αχρηστοι αλλιως πάω σε αλλη εταιρια αν σουρνεσαι και με αλλο ρουτερ δενεχει νοημα.αν ηταν μονο το ρουτερ θα ελεγα οκ δωσε 25 ευρω παρε το vigor 2700vg απο το www.ebw.gr και οκ.αν ομως και με αλλο ρουτερ σουρνεσαι δεν εχει νοημα αλλαζεις εταιρεια αν εχεις κλεισει χρονο γιατι αλλιως πεφτει προστιμο (εκτος αν το κυνηγησεις )και πας αλλου/ φιλε νικαια που ακριβως; :Ρ εγω ειμαι κυπρου και λαοδικειας παιδες η αληθεια ειναι οτι το απογευμα σερνεται απιστευτα,εχει βαλει ο κολλητος μου wind εδω και 2 χρονια περιπου και εχει αλλαξει ρουτερ 3 φορες.Καιγονται!!3 φορες εχει ερθει τεχνικος και τις 3 φορες το ιδιο προβλημα εμφανιζαν τα ρουτερ.Εκει που ησουν κανονικα μεσα,τον πεταγε απ το ιντερνετ και δεν εκανε συγχρονισμο μετα,επρεπε να κρυωσει η συσκευη και μετα λειτουργουσε για κανα 30λεπτο.(εδω μας ειπαν οτι οποτε δεν χρειαζεστε το ιντερνετ να σβηνετε τη συσκευη) Στατιστικα ειναι περιπου στα 15Μbps αλλα σε κατεβασμα πανω απο 1.1 δεν εχω δει ποτε.Τι κ αν κατεβαζαμε απο ελληνικο server(mandriva)τιποτα. Εχουμε επικοινωνησει απειρες φορες με το τεχνικο τμημα,παντα μας λενε τα ιδια(τα οποια και τα εχουμε κανει)και παντα μετα απο λιγο το ιδιο προβλημα εμφανιζεται. ειπε το παιδι να αλλαξουν εταιρια,εκαναν αιτηση για fothnet και τον πηραν απο wind και του κανουν προσφορα το 24αρι πακετο που εχει με 19.90 το μηνα! οπως ειπα απο τα δωρεαν μην περιμενει και πολλα.και που τον πηραν για προσφορα ποιο το νοημα αμα ειναι να σουρνεται.να ελεγα οτι ηταν αλλο το προβλημα πχ ακριβη τιμη θα ελεγα οκ αλλα οταν σουρνεσαι και φταιει η εταιρεια τι προσφορα?στο δινω πιο φτηνα ωστε να μην σε νοιαζει που το απογευμα ειναι πιτα η γραμμη?δωσε τοπο στην οργη δηλαδη και καλοπιανουμε??κατεβασμα λογικα με καλωδιο παντα πρεπει να εχει 1500 Kilobytes κανονικα.δοκιμασε απο ftp με κανα download manager η κανα Filezilla.δεν νομιζω να του πουν κατι παραπανω απο το τεχνικο τμημα.καλυτερα να του πουν σερνομαστε παρα οτι θα φτιαχτει και οτι φταιει εκεινο.γιατι και τον πελατη ταλαιπωρουν και αυτοι ταλαιπωριουνται που ο πελατης περνει τηλ καθε 10 ωρες. το παλιο της hol π έχω μπορεί να κανει δουλειά η μπα?
SPANK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δεν εχω wind αλλα επειδή διάβασα και σε αλλα forum για θέματα ταχυτήτων για το youtube , εδώ μας ειπε ο φίλος και για τις σελίδες γενικότερα, ειναι απαράδεκτος και πρέπει να φτιαχτεί μετα απο τοσα παράπονα. Στο χέρι της wind και της κάθε wind ειναι να την προτείνουμε η οχι για internet οταν ρωτάει κάποιος.
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δεν εχω wind αλλα επειδή διάβασα και σε αλλα forum για θέματα ταχυτήτων για το youtube , εδώ μας ειπε ο φίλος και για τις σελίδες γενικότερα, ειναι απαράδεκτος και πρέπει να φτιαχτεί μετα απο τοσα παράπονα. Στο χέρι της wind και της κάθε wind ειναι να την προτείνουμε η οχι για internet οταν ρωτάει κάποιος. αρα η wind ειναι σε μια κατασταση ναι μεν οκ σε κατεβασματα αρκετα κοντα σε αυτο που συγχρονιζεις αλλα χαλια pings οποτε χαλια gaming,streaming,sites(λιγοτερο). καλα ναι ειναι λιγο θεμα αυτο με το bandwidth και γενικα αυτα τα προβληματα διοτι και καποιος που δεν ξερει τα παρατηρει και αποκτα κακη φημη η εταιρεια.δυσκολα κανεις καλη φημη ευκολα την χαλας.και απο στομα σε στομα κανεις την χειροτερη καταστροφη σε μια εταιρεια.πχ θα δει καποιος αυτο το τοπικ και θα πει οκ δεν βαζω wind.ας κανουν μια αναβαθμιση οσο και αν κοστισει αλλιως τα λεφτα που θα γλυτωσουν θα τα χασουν απο τους πελατες που θα φυγουν.αν δεν ηταν και τα συμβολαια ενα χρονο θα σου λεγα εγω ποσοι θα ειχαν φυγει ηδη.οκ να εχεις λιγο lag οκ αλλα να μην ανοιγουν τα sites ευκολα ακομα και ο παππους 100 χρονων που εχει το ιντερνετ για surfing θα το καταλαβει.δεν ειναι μονο προβλημα Gamers.και ο μισος κοσμος βλεπει utube αμα σουρνεται και εκει..
fsbmaniac Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δυστηχως η wind εχει προβλημα με το internet και μεγαλο ...τα ιδια και εγω βιντεο στο Youtube δεν βλεπεις...οτι θελω μονο μεσω youtube downloader ....skype..μετα απο αλλαγη ρουτερ και ρυθμισεις παλευεται πλεον . Μακαρι να ειχα τα λεφτα να παω σε οτε ...6 χρονια που ειχα μπορει να τα εσκαγα αλλα οι σελιδες και το youtube κεραυνος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα