mados Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις πως ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις του κόσμου μπορούν να μαζευτούν και να σημφωνήσουν σε κάτι και να πάρουν μια σημαντική απόφαση σε σύντομο χρονικό διάστημα....Κρίμα που αυτό συμβαίνει (σχεδόν)μόνο όταν θέλουν το κακό μας. Έτσι γίνεται πάντοτε φίλε σε όλες τις περιπτώσεις... Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε να μην τεθεί σε εφαρμογή αυτός ο απαράδεκτος νόμος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 και όχι να μην ψηφιστεί από το ευροκοινοβούλιο μιας και αυτό προηγείται της εφαρμογής?
mados Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 και όχι να μην ψηφιστεί από το ευροκοινοβούλιο μιας και αυτό προηγείται της εφαρμογής? Με αυτούς που έχουμε να κάνουμε το θεωρώ λίγο δύσκολο να ανατραπούν τα δεδομένα... :ph34r:
saya Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Γιατι 1 Μαρτιου; Το καλοκαιρι δεν θα ψηφιστει ο νομος;
anthony_88 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Στις μ@#@#@ες πρώτη η Ελλάδα. Αντί να κάνουν κάνα νησί Αμστερνταμ , κάνα νησί λας βέγκας και να φέρουν και το pirate bay κάθονται και ασχολούνται με μ#$#$#ες. Στους server της βουλής θα έπρεπε να είχαμε το torrentadiko Μεγαλες κουβεντες! Ειμαι μαζι σου all the way
pournaras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέχρι την !η Μαρτιού προλαβαίνουμε να κατεβάσουμε τα παντα;;; Tο θεωρεις ευκολο;
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Για την ιστορια Poland suspends ratification of ACTA
Neglextis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι επειδή δεν έχω καταλάβει αφού ψηφίστηκε το ACTA σταματάμε το κατέβασμα σε ότι δήποτε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 δεν έχει ψηφιστεί από το ευροκοινοβούλιο ακόμα, για τον Ιούνιο έχει οριστεί...
Gunix Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 ThReSh που το λέει αυτό γιατί το ψάχνω. Μπορείς να μου στήλεις το Link plz?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 ThReSh που το λέει αυτό γιατί το ψάχνω. Μπορείς να μου στήλεις το Link plz? με αναζήτηση στο google... http://www.techdirt.com/articles/20120125/11082317540/european-parliament-member-marietje-schaake-explains-how-europeans-can-stop-acta.shtml
kostask91 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μπορείτε να υπογράψετε εδώ: Just Say No to ACTA και εδώ: ACTA: The new threat to the net Επίσης εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας των Ελλήνων ευρωβουλευτών: Greece, MEPs' Informations και να υπογραψουμε τι θα γινει? στο ενα ζητανε 2.000.000 υπογραφες και στο αλλο 500.000 . τι θα πετυχουν ετσι ?
kostask91 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 2,5 εκατομμυρια στο συνολο ναι το ξερω ειμαι καλος στη προσθεση . Μετα τι γινεται?
Spyros7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Κάνε το καλό και ριξτο στο γυαλο. 2 κλικ είναι. Θα φανεί ότι 2.5 μύρια κόσμος τουλάχιστον αντιδρά στο ACTA. Οι ευρωβουλευτές είναι πολιτικοί και θέλουν ψήφους για να επανεκλεγούν. Οι υπογραφές είναι μια μορφή πίεσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα