GnS_Trooper Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για το συγκεκριμενο ποστ αλλα θα ηθελα μια αμεση λυση στο προβλημα μου... Εχω ενα σαμπγουφερ σχετικα παλιο αλλα δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα ποτε.Εδω και καποιες εβδομαδες παιζει μονο το ενα ηχειο..δεν ξερω γιατι.Εχω συνδεσει και αλλα ηχεια αλλα ουτε εκεινα παιζουν.Δεν ξερω πως ονομαζετε η θυρα αλλα ειναι audio output απο οτι αναγραφει 2.1 ειναι και συνδει δυο καλωδια κοκκινο μαυρο και αλλο ενα αντιστοιχα κοκκινο μαυρο.(εχει και κλιπακια για να κλεινει το καλωδιο) Το ενα απο τα δυο δεν λειτουργρει αν βαλω τα αλλα ηχεια στο αλλο παιζουν κανονικα και το προβλημα ειναι σε μια απο τις δυο υποδοχες.Αυτη την στιγμη που γραφω το ποστ εχω ανοιξει το sub αλλα δεν βλεπω καμενη αντισταση κλπ..ειναι TURBOX M-600 απο πλαισιο λογικα και αν το παω εκει θα μου παρουν ποσα λεφτα λογικα...Οποιος γνωριζει το οτιδηποτε ας με βοηθησει ευχαριστω.
Navu Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για το συγκεκριμενο ποστ αλλα θα ηθελα μια αμεση λυση στο προβλημα μου... Εχω ενα σαμπγουφερ σχετικα παλιο αλλα δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα ποτε.Εδω και καποιες εβδομαδες παιζει μονο το ενα ηχειο..δεν ξερω γιατι.Εχω συνδεσει και αλλα ηχεια αλλα ουτε εκεινα παιζουν.Δεν ξερω πως ονομαζετε η θυρα αλλα ειναι audio output απο οτι αναγραφει 2.1 ειναι και συνδει δυο καλωδια κοκκινο μαυρο και αλλο ενα αντιστοιχα κοκκινο μαυρο.(εχει και κλιπακια για να κλεινει το καλωδιο) Το ενα απο τα δυο δεν λειτουργρει αν βαλω τα αλλα ηχεια στο αλλο παιζουν κανονικα και το προβλημα ειναι σε μια απο τις δυο υποδοχες.Αυτη την στιγμη που γραφω το ποστ εχω ανοιξει το sub αλλα δεν βλεπω καμενη αντισταση κλπ..ειναι TURBOX M-600 απο πλαισιο λογικα και αν το παω εκει θα μου παρουν ποσα λεφτα λογικα...Οποιος γνωριζει το οτιδηποτε ας με βοηθησει ευχαριστω. Προφανώς το ένα εκ των δύο στερεοφωνικών καναλιών έχει πάθει κάποια βλάβη/έχει καεί, επομένως δεν αναπαράγει και ήχο. Εκτός αν έχει παιχτεί καμία φάση με μετακόμιση/μετακίνηση/πτώση και έχει σπάσει κάποιος από τους ακροδέκτες του ενισχυτή, οπότε δεν κάνει σωστή/καθόλου επαφή... Τώρα, περί επισκευών και ιστορίες για αγρίους τι να σου πω... Turbo-X, τρέχα γύρευε! Ενδέχεται η επισκευή να κοστίσει περισσότερο από το ίδιο το σετ. Μπορείς να ρωτήσεις στο Πλαίσιο τι μπορεί να γίνει αλλά δεν ξέρω αν αξίζει καν τον κόπο και/ή τις βενζίνες...
GnS_Trooper Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ξερεις εαν μπορω να το διαπιστωσω μονος μου το προβλημα? Λειτουργρει το ηχειο αλλα ακουγοντε κατι (χρατς-χρουτς)....παντως ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα