kallair Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 24 λεπτά πριν, DimAslan είπε Εγώ πάντως που δοκίμασα χτες βράδι έναν αποκωδικοποιητή που έπαιζε κανονικά με την HDMI έξοδο σε παλιά τηλεόραση, να τον συνδέσω στο 24" μόνιτορ του υπολογιστή μου στην HDMI δεν έπαιξε. Θα το τσεκάρω πάλι σήμερα αλλά δεν ξέρω για ποιόν λόγο δεν παίζει. Το πιο πιθανο, μη συμβατη αναλυση εικονας. αλλαξε την σε καποια συμβατη κ θα σου παιξει 1
DimAslan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Στις 11/7/2019 στις 6:49 ΜΜ, kallair είπε Το πιο πιθανο, μη συμβατη αναλυση εικονας. αλλαξε την σε καποια συμβατη κ θα σου παιξει Δεν το νομίζω να είναι η ανάλυση, γιατί η τηλεόραση που το είχα ήταν HD Ready (720p) και το μόνιτορ μου είναι Full HD. Επίσης δοκίμασα το αποκωδικοποιητή με scart και πάλι δεν παίζει οπότε ίσως κάτι να έπαθε αλλά δεν είμαι σίγουρος.
hp8 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, DimAslan είπε Δεν το νομίζω να είναι η ανάλυση Για δοκίμασε να αλλάξεις στον αποκωδικοποιητή το PAL σε NTSC
boubou38_new Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Στις 13/7/2019 στις 2:20 ΜΜ, hp8 είπε Για δοκίμασε να αλλάξεις στον αποκωδικοποιητή το PAL σε NTSC Σωστός! Θέλει πειραματισμό αλλαζοντας τις ρυθμίσεις ανάλυσης του αποκωδικοποιητή (σε εμένα έπαιξε στα 720p). Εαν υπάρχει πλήκτρο V-FORMAT στο τηλεκοντρόλ του αποκωδικοποιητή αλλάζει εύκολα από εκεί. Και σε εμένα έπρεπε να αλλάξω απο PAL σε NTSC τον αποκωδικοποιητή. Φυσικά δεν υποστηρίζει ήχο η συνδεση HDMI -> DVI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα