Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε ευχαριστω για τη βοηθεια. Εχω παραγγειλει κατι και οταν φτασει και το δοκιμασω θα ενημερωσω.

Τελικα αποφασισα να χρησιμοποιησω ενα αλλο αποκωδικοποιητη που βγαζει μονο σκαρτ οποτε παρειγγειλα αυτο 

http://www.ebay.com/itm/1-8M-Meter-Scart-TO-Male-VGA-SVGA-15-PIN-HD-Cable-High-Density-D-connector-/281575789794?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item418f3994e2

αλλα παρειγγειλα και αυτο  http://www.ebay.com/itm/Optical-Mini-3-5mm-Female-Jack-To-Digital-Toslink-Male-Audio-Adapter-Converter-/131370073551?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item1e96443dcf

επειδη για ηχο ο αποκωδικοποιητης δεινει οπτικαλ εξοδο και εγω εχω ηχειακια με καρφακι. 

Το ποσο ειναι μικρο οποτε θα κανω την δοκιμη και οτι γινει.

θα κανουν κανενα διμηνο να ερθουν οποτε καλο καλοκαιρι...σε ολους

• 1 μήνα μετά...
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

εχω μια οθόνη υπολογιστή με ενσωματωμένο ηχειο  με 2  είσόδους  DVI-D και VGA,  και αγόρασα ενα απλό καλώδιο  DVI to HDMI και το σύνδεσα στον αποκωδικοποιητή  MPEG -4  συνδεσα και ενα καλώδιο ήχου στην οθόνη και στον αποκωδικοποιητή ...αλλά δεν εχω εικόνα...φωνή εχω.. οπότε κάτι δεν έκανα σωστά....τη βοήθειά σας

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω καινούριο monitor για το γραφείο και θα ήθελα να το χρησιμοποιώ και σαν τηλεοραση.Αν το monitor που θα αγοράσω έχει βύσμα dvi μπορώ με ένα  καλώδιο dvi to hdmi να το συνδέσω με έναν απλό αποκωδικοποιητή mpeg4 όπως αυτόν https://www.skroutz.gr/s/16165804/MAX-T2018HD.html ? Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θα έπρεπε να προσέξω ? Για το θέμα ηχείων θα φροντίσω να έχει ήδη το monitor 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, gianniskou είπε

Σκεφτομαι να αγορασω καινούριο monitor για το γραφείο και θα ήθελα να το χρησιμοποιώ και σαν τηλεοραση.Αν το monitor που θα αγοράσω έχει βύσμα dvi μπορώ με ένα  καλώδιο dvi to hdmi να το συνδέσω με έναν απλό αποκωδικοποιητή mpeg4 όπως αυτόν https://www.skroutz.gr/s/16165804/MAX-T2018HD.html ? Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θα έπρεπε να προσέξω ? Για το θέμα ηχείων θα φροντίσω να έχει ήδη το monitor 

Υπάρχουν έτοιμα monitor tv Τι τις θες τις πατέντες 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, hp8 είπε

Υπάρχουν έτοιμα monitor tv Τι τις θες τις πατέντες 

Όχι στο μέγεθος που ψάχνω (27") ... Και σιγά την φοβερή πατέντα,έναν αποκωδικοποιητή προσθέτεις και ένα dvi to hdmi cable ...το θέμα είναι θα δουλέψει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

- Ριψοκίνδυνο εγχείρημα, γιατί άλλες φορές ένας συγκεκριμένος επίγειος δέκτης μπορεί να συνδεθεί με την πρώτη και άλλες να είναι αδύνατο να συνδεθεί με μια σειρά από οθόνες ενώ μπορεί με όλες τις παλιές τηλεοράσεις. (αν συνδεθεί με το απλό καλώδιο που γράφω μετά-ή κάποιο απλούστερο που μεταφέρει μόνο εικόνα) Άρα ο μόνος που μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά είναι κάποιος που τον χρησιμοποιεί. Μιλάω αποκλειστικά για τη μεταφορά εικόνας, ήχο έχεις.

- Υπάρχει περιοδικά και όχι πάντα στην ελληνική αγορά ένα απλό καλώδιο: Στο ένα άκρο του έχει ένα βύσμα HDMI και στο άλλο 2 ανεξάρτητα καλώδια. Το ένα που μεταφέρει την εικόνα (DVI) και το άλλο τον ήχο.

Επεξ/σία από filipN
Δημοσ.

27άρα και 1366x768 μόνο για οθόνη υπολογιστή δεν κάνει! Ενώ υπάρχουν και άλλα προβλήματα που έχουν αναφερθεί και εδώ και σε πολλά εξειδικευμένα forum.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, hp8 είπε

Είναι όλες παλιά μοντέλα και έχουν ανάλυση  1366x768 .. Εν έτη 2019 δεν δίνεις 150€ για HD Ready 

@filipN οπότε είναι λίγο θέμα τύχης αν θα πετύχω αποκωδικοποιητή που θα καταφέρει να συνδεθεί με το monitor..Υπάρχει κάποια διαφορά αν τα συνδέσω κατευθείαν με καλώδιο hdmi?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ πάντως που δοκίμασα χτες βράδι έναν αποκωδικοποιητή που έπαιζε κανονικά με την HDMI έξοδο σε παλιά τηλεόραση, να τον συνδέσω στο 24" μόνιτορ του υπολογιστή μου στην HDMI δεν έπαιξε.

Θα το τσεκάρω πάλι σήμερα αλλά δεν ξέρω για ποιόν λόγο δεν παίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...