Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό είναι ένα θέμα..δεν βλέπω να έχει άλλες θύρες...

Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα συνδεσω με τον υπολογιστή μέσα??

Δημοσ.

Αν ο απωκοδικοποιητής έχει scart που θα έχει σίγουρα τότε αντάπτορας από scart σε composite (Αυτό με τρία rca, κίτρινο, κόκκινο, άσπρο) και μετά καλώδιο ήχου από τα δύο rca (κόκκινο, άσπρο) σε καρφί στέρεο και συνδέεται με οποιοδήποτε ηχοσύστημα μέσω εισόδου mic ή με ηχεία υπολογιστή. Ακούγεται λίγο περίπλοκο αλλά δουλεύει και το έχω εφαρμόσει στη δικιά μου οθόνη.

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ πολύ αλλά από ότι μόλις είδα ο συγκεκριμένος αποκωδικοποιητής έχει μόνο scart έξοδο και RF IN, RF LOOP THROYGH και USB..οπότε μάλλον τσάμπα χάρηκα... :fear:

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδή είμαι λίγο ασχετίλας βοηθήστε όποιος ξέρει.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής:

Δεν έχω τηλεόραση.

Έχω αυτή την οθόνη υπολογιστή http://www.e-shop.gr/product?id=PER.169605

Και έχω και ένα λάπτοπ.

Τι επιλογές έχω για να βλέπω τηλεόραση (με ήχο κ ψηφιακά κανάλια) στην οθόνη αυτή, είτε με το λάπτοπ κλειστό, είτε ανοιχτό.

Προτείνετε μου δηλαδή αν μπορειτε είτε μια λύση είτε με αποκωδικοποιητή είτε κάρτα τηλεόρασης.

Δημοσ.

Μιας και έχει μόνο vga η οθόνη θα πρέπει να κάνεις την δουλειά σου μέσα από το laptop,ψάξε δηλαδή στο ιντερνετ (skroutz) για usb tv mpeg4 στην (κατηγορία Κάρτες Τηλεόρασης και Video) και θα βρεις αυτό που θέλεις,δυστυχώς θα πρέπει να έχεις ανοιχτό και το laptop,υπόψιν ότι ενδέχεται να θερμαίνονται αυτά τα usb και να παύουν να παίζουν μετά από κάποια χρήση,οπότε θα έλεγα να ψαχτείς λίγο.

• Like 1
Δημοσ.

ακολούθησα τη συμβουλή σου και το γράφω εδώ μήπως βοηθηθεί και κάποιος άλλος στο μέλλον.

Πήρα το CRYPTO REDI PC100 W002180 - Κάρτα TV - USB με 20 ευρω και λειτουργει μια χαρα, επιασε κοντα 40 καναλια.

Μονο μειονέκτημα που φαινεται να εχει ειναι η ελλειψη τηλεκοντρολ (το ηξερα πριν το παρω αυτο)

Δημοσ.

Remote στο pc βάζεις και μετά υπάρχουν ένα σορό και το προγραμματίζεις, επίσης άμα εxεις smartphone κανεις το smartphone Remote μέσο Wifi η Bluetooh το έχω κάνει και δουλεύει kαλα γιατί δεν είναι infrared να σημαδεύεις

Δημοσ.

κανένα δεν λέει άμα παίζει mpeg4 τουλάχιστον εγώ δεν το βρήκα ίσως να είναι αργά και να το έχασα.

ούτε λέει άμα παιζει με κάποιο 3rd party πρόγραμμα όπως DVBViewer

Γενικά πριν πάρεις κάτι τέτοιο με ελλιπή περιγραφή θέλει να στειλεις email στον τυπο που τα πουλαει

Δημοσ.

Το αν αν ένα USB DVB-T tuner παίζει HD, MPEG-2, ΜPEG-4 κανάλια εξαρτάται αποκλειστικά από το πρόγραμμα με το οποίο το δουλεύουμε καθώς όλη η αποκωδικοποίηση γίνεται με software.

Ακομα και το ποιό φθηνό USB DVB-T tuner μπορει με τους καταλληλους codecs να παιξει τα πάντα...

Εγώ π.χ.έχω αυτό: http://www.ebay.com/itm/In-k-Digital-TV-Stick-FM-DAB-USB-2-0-DVB-T-RTL2832U-FC0013B-Support-SDR-/130896622820?pt=US_Video_Capture_TV_Tuner_Cards&hash=item1e7a0bf4e4#ht_5524wt_1006 με FM & DAB Radio και παίζει τα πάντα τέλεια σε DVBViewer & Windows Media Center με αυτή την κεραία εσωτερικού χώρου: http://www.oneforall.de/product/index/id/44/title/sv-9365/cat_id/2/type/antennen/sub_id/5/sub_title/...

Oλοι ανεξαιρέτως οι δέκτες αυτού του τύπου στην Ελλάδα δεν "πιάνουν" εύκολα σήμα με την καιραιούλα της συσκευασίας αλλά χρειάζονται μια καλυτερη κεραία εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου...

Δες και εδώ για χρήσιμες σχετικές πληροφορίες:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/56890-USB-DVB-T-MPEG4-δέκτης

• Like 1
Δημοσ.

E το ξέρω πως το decoding του mpeg4 γίνετε από τα codecs που έχει το πρόγραμμα που βλέπεις TV αλλα που ξέρω εγώ πως ένα από αυτά είναι Συμβατό ?

Kαι εγώ έχω μια Avermedia κάρτα PCI για TV-Tuner αλλα τουλαχιστων αυτή ήταν συμβατή με DVBViewer και παιζει τα πάντα τώρα αυτά του EBAY ?

Σωσται το TV-Tuner θέλει εξωτερική κεραία και συχνά θέλει και ενισχυτή γιατί σαν compact συσκευή που είναι έχει μονο τα βασικά hardware μέσα. Δεν είναι ολόκληρη TV που θα τις βάλεις χύμα το καλώδιο και θα παίξει γιατί συνήθως έχουν κάποιο μικρό ενισχυτή μέσα η αλλα hardware που διορθώνουν το σήμα.

Δημοσ.

Tο ότι παίζουν σε κάποιο πρόγραμμα η όχι πως το ξέρεις?  αφού δεν λένε chipset η tuner του χρησιμοποιούν για να το ψάξεις σε κάποια compatibility list.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξέρω γιατί τα έχω και τα τρία!
Ολα του ebay έρχονται με κάποια έκδοση του BlazeVideo HDTV Player...

Αλλα προγράμματα για DVB-T MPEG4 decoding:

Speed TV player ελαφρύ και γρήγορο...

ProgDVB με χρήση Windows BDA Drivers και κάποιο Codec Pack π.χ: Κ-Lite Codec Pack... 

Επεξ/σία από zacharis1955

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...