seon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Χαίρεται, σε μερικές μερες το αναλογικα σήμα της τηλεορασης στην περιοχη μου σταματαει κ θα εκπεμπει μονο ψηφιακα οποτε εψαχνα για αποκωδικοποιητες για την τηλεοραση μου μεχρι που επεσα σε εναν αποκωδικοποιητη με εξοδο HDMI και δικο του χειριστηριο και μου ηρθε η ιδεα, γινεται να συνδεσω τον mpeg4 με HDMI στην οθονη του υπολογιστη μου και να βλεπω τηλεοραση μεσα απο αυτην απο την στιγμη που το σημα θα επεξεργαζεται στον αποκωδικοποιητη και περιεχει και το λογισμικο για την εναλλαγη καναλιων κτλ? ευχαριστω εκ των προτερων =)
ouzoubourou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Φιλε μου αυτο που ζητας το ακουω πρωτη φορα και χωρις πολυ σκεψη σου λεω πως δεν γινετε,γινετε ομως να αγορασεις μια εξωτερικη καρτα τηλεορασης κ να την συνδεσεις με την οθονη κ να την μετατρεψεις ειχα παλια μια τετοια με δικο της τηλεκοντρολ δουλευε ανεξαρτητα απο τον υπολογιστη αλλα κοστιζε λιγακι ακριβα σε σχεση με της καρτες που εξαρτιωντουσαν απο τον υπολογιστη πλεον αυτη την καρτα την εδωσα μαζι με την οθονη σε ενα φιλο καθως δουλευε μονο στην 17αρα οθονη που ειχα τοτε.....κατι αντιστοιχο με το παρακατω μονο που το τοτε αν κ η τιμη ηταν παραπλησια δεν εχει τις δυνατοτητες του συγκεκριμενου http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/TV-Radio-Cards/AverMedia-AverTV-Media-Port-61A219HP00AC.htm edit.Το παραπανω το εφερα σαν παραδειγμα δεν κανει για σενα αφου δεν εχει hdmi ουτε παιζει mpeg4
pontios16 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Αν έχει είσοδο HDMI ή dvi η οθόνη σου τότε θα δουλέψει κανονικά ο δέκτης! Αν έχεις vga και ο δέκτης δεν έχει καμιά αναλογική έξοδο τότε καλύτερα να αγοράσεις καινούργιο monitor-tv με mpeg-4 και θα έχει ταυτόχρονα 2 σε 1! Όλοι οι δέκτες έχουν controler! 1
sakis.kom Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ισχύει ότι είπε και ο φίλος pontios16. Απλά έγραψες κάποια πράγματα παραπάνω, τα οποίο μπερδεύουν όποιον διαβάσει το κείμενο σου. απο την στιγμη που το σημα θα επεξεργαζεται στον αποκωδικοποιητη και περιεχει και το λογισμικο για την εναλλαγη καναλιων κτλ?
seon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδία σορρυ που συνεχιζω κ επιμένω αλλα ο αποκωδικοποιητης απ την εξοδο HDMI το μονο που βγαζει ειναι δεδομενα για για εικονα και ήχο γιατι να μην γινέται να μην το παίξει η οθόνη? δεν θελω να συνδεσω τον υπολογιστή αλλα την οθόνη =Ρ
pontios16 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Εσυ από μόνος σου δεν ξες ή δεν καταλαβαίνεις τι λες! σου είπα πως ΑΝ έχει η οθόνη σου ψηφιακή είσοδο τότε θα συνδεθεί και θα παίξει! κανείς δεν μίλησε για τον υπολογιστή σου! ξέχνα τον υπολογιστή! Εσύ αυτό που θέλεις είναι πως άν πάρεις έναν αποκωδικοποιητή αν μπορέσεις να το συνδέσεις στην οθόνη! Πάνω σε αυτό σου έδωσα πλήρως απάντηση!!! Αλλά αφου δεν καταλαβαίνεις τότε θα σε ρωτήσω εγώ ώστε να σου βρω εγω τη λύσει, τι οθόνη έχεις? (μοντέλο)
seon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Πρώτα απο όλα δεν χρειάζεται να ανεβαίνουν οι τόνοι, δεύτερον δεν αναφερόμουνα σε εσενα αλλα στο άλλο ποστ που λεει οτι δεν γίνεται και απλα προσπάθησα να το διευκρινήσω, εξ'αρχής είχα πει οτι η οθόνη μου έχει HDMI αλλίως ποιος ο λογός να ρωτήσω καν για HDMI και οχι για VGA?
pontios16 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Οκ, συγνώμη αν φάνηκε να ανεβένει ο τόνος τις φωνής, πάντως δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου! και πάλι συγνώμη! Πάντως δεν το τύπωσες σωστά ώστε να το καταλάβουμε και εμείς σωστά! και δεν είπες πουθενά ότι έχεις HDMI είσοδο,άρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις έναν δέκτη και να τον συνδέσεις!
stm00192 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Οκ, συγνώμη αν φάνηκε να ανεβένει ο τόνος τις φωνής, πάντως δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου! και πάλι συγνώμη! Πάντως δεν το τύπωσες σωστά ώστε να το καταλάβουμε και εμείς σωστά! και δεν είπες πουθενά ότι έχεις HDMI είσοδο,άρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις έναν δέκτη και να τον συνδέσεις! Τι εγινε μικρε μαθαμε και το HDMI? 1
cabdik Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδία σορρυ που συνεχιζω κ επιμένω αλλα ο αποκωδικοποιητης απ την εξοδο HDMI το μονο που βγαζει ειναι δεδομενα για για εικονα και ήχο γιατι να μην γινέται να μην το παίξει η οθόνη? δεν θελω να συνδεσω τον υπολογιστή αλλα την οθόνη =Ρ εικονα θα παιξει..., αλλά..., ηχεια εχει το μονιτορ? ηχο απο που θα ακους?
pontios16 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Τι εγινε μικρε μαθαμε και το HDMI? Τα πάντα όλα!
seon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 εικονα θα παιξει..., αλλά..., ηχεια εχει το μονιτορ? ηχο απο που θα ακους? Γενικά αναφέρω το τι "μεταφέρει" το HDMI, εγω θα συνδέσω το ηχοσύστημα μου απευθείας με τον αποκωδικοποιητή αφου εχει audio out
NHNA Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 hiii!!!! λίγο αργοπορημένα, αλλά ήθελα να ρωτήσω κάτι παρόμοιο.. θέλω να συνδέσω τον αποκωδικοποιητή μου με την οθόνη του υπολογιστή ή με με τον υπολογιστή αν γίνετε.. δεν έχω κάρτα τηλεόρασης μέσα, αλλά όταν ο πατέρας μου είχε πάρει το laptop του, του είχαν δώσει ένα στικάκι για τηλεόραση το crypto ReDi PC 100... Η οθόνη που την κοίταξα δεν έχει HDMI θύρα.. η μόνη ελεύθερη που έχει είναι DVI-D.. κάτι μου λέει ότι δεν γίνετε, αλλά ήθελα να ρωτήσω μπας και υπάρχει κάποιος τρόπος με αυτά που έχω+ κάποιο καλώδιο ή κάτι άλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα