sakaplias100 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 για σας παιδια εχω ενα προβλημα με το ιντερνετ. εκει που ολλα καλα μπαινει κανονικα σε μια στιγμη δεν μπορω να μπω πουθενα διχνει οτι φορτιζει και δεν μπαινει .το ιντερνετ δεν εχει παισει το εχο τσεκαρι. το laptop συνδεω και λειτουρει κανονικα. ξανα βαζω το καλοδιο στο pc παλι δεν μπαινει.εαν κανεις επανεκινισι το pc μπαινει παλι κανονικα μεχρι που να το ξανακανει.οταν το κανει αυτο δεν βγαζει κανενα κοκινο χ η τριγονο κατο στο εικονιδιο διλαδι οτι δεν εχει ιντερνετ. τι να σινβενει???
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 δοκιμασε να ξαναπερασεις τους drivers απτην καρτα δικτυου σου
Dibasic Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Accessories > Run > msconfig και πάτα Enter. Καρτέλα "Services" και βρες αν υπάρχει το "##Id_String1.6844F930_1628_4223_B5CC_5BB094B79762##" της Apple Computer, Inc. και απενεργοποίησε το. Σε εμένα αυτό έφταιγε, μπορεί να φταίει και σε εσένα(δεν είναι σίγουρο).
Pantelwolf Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 για σας παιδια εχω ενα προβλημα με το ιντερνετ. εκει που ολλα καλα μπαινει κανονικα σε μια στιγμη δεν μπορω να μπω πουθενα διχνει οτι φορτιζει και δεν μπαινει .το ιντερνετ δεν εχει παισει το εχο τσεκαρι. το laptop συνδεω και λειτουρει κανονικα. ξανα βαζω το καλοδιο στο pc παλι δεν μπαινει.εαν κανεις επανεκινισι το pc μπαινει παλι κανονικα μεχρι που να το ξανακανει.οταν το κανει αυτο δεν βγαζει κανενα κοκινο χ η τριγονο κατο στο εικονιδιο διλαδι οτι δεν εχει ιντερνετ. τι να σινβενει??? Πες μια το μοντελο της καρτας σου, και αν εχεις παρατηρησει συγκεκριμενες περιπτωσεις που το κανει, πχ οταν στελνεις ενα μεγαλο συννημένο σε email..
sakaplias100 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 παιδια το κανει οταν σερφαρω στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ εαν δεν κανς και πολλα δεν προκιτε να το κανει.η μητρικη ειναι M5A88V-EVO τησ ASUS .τους DRIVER ναι το δοκιμασα περασα τους τελευτεους και παλι το εκανε. επισεισ πρωσεξα οτι το ΤΟΡΡΕΝτ δεν σταματισε να κατεβαζει οταν εγινε. φιλε Dibasic που τα βρισκω αυτα |???
sakaplias100 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 παιδια σαν να βρικα το προβλιμα μου το κανει σε μια σινγεκριμενι σελιδα αυτο .τι να κανω???? για να μιν γινετε??
kostaks3 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 δοκιμασε να μπαινεις με αλλο browser.Και αν δεν γινεται τιποτα τοτε μην μπαινεις στην σελιδα
Pantelwolf Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Αν θες μου απαντάς σε αυτό που σε ρώτησα γιατί μυρίζομαι ενα πρόβλημα συγκεκριμένο Και τι γουιντοζ εχεις.
sakaplias100 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 παιδια ολλα καλα μετα απο πολι ψαξιμο με εκοβε το firewall απο το router thomson το εκλισα και ολλα οκ δεν το εχει ξανακανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα