Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδια εχω ενα προβλημα με το ιντερνετ. εκει που ολλα καλα μπαινει κανονικα σε μια στιγμη δεν μπορω να μπω πουθενα διχνει οτι φορτιζει και δεν μπαινει .το ιντερνετ δεν εχει παισει το εχο τσεκαρι. το laptop συνδεω και λειτουρει κανονικα. ξανα βαζω το καλοδιο στο pc παλι δεν μπαινει.εαν κανεις επανεκινισι το pc μπαινει παλι κανονικα μεχρι που να το ξανακανει.οταν το κανει αυτο δεν βγαζει κανενα κοκινο χ η τριγονο κατο στο εικονιδιο διλαδι οτι δεν εχει ιντερνετ. τι να σινβενει???

Δημοσ.

Accessories > Run > msconfig και πάτα Enter. Καρτέλα "Services" και βρες αν υπάρχει το "##Id_String1.6844F930_1628_4223_B5CC_5BB094B79762##" της Apple Computer, Inc. και απενεργοποίησε το. Σε εμένα αυτό έφταιγε, μπορεί να φταίει και σε εσένα(δεν είναι σίγουρο).

Δημοσ.

για σας παιδια εχω ενα προβλημα με το ιντερνετ. εκει που ολλα καλα μπαινει κανονικα σε μια στιγμη δεν μπορω να μπω πουθενα διχνει οτι φορτιζει και δεν μπαινει .το ιντερνετ δεν εχει παισει το εχο τσεκαρι. το laptop συνδεω και λειτουρει κανονικα. ξανα βαζω το καλοδιο στο pc παλι δεν μπαινει.εαν κανεις επανεκινισι το pc μπαινει παλι κανονικα μεχρι που να το ξανακανει.οταν το κανει αυτο δεν βγαζει κανενα κοκινο χ η τριγονο κατο στο εικονιδιο διλαδι οτι δεν εχει ιντερνετ. τι να σινβενει???

Πες μια το μοντελο της καρτας σου, και αν εχεις παρατηρησει συγκεκριμενες περιπτωσεις που το κανει, πχ οταν στελνεις ενα μεγαλο συννημένο σε email..

Δημοσ.

παιδια το κανει οταν σερφαρω στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ εαν δεν κανς και πολλα δεν προκιτε να το κανει.η μητρικη ειναι M5A88V-EVO τησ ASUS .τους DRIVER ναι το δοκιμασα περασα τους τελευτεους και παλι το εκανε. επισεισ πρωσεξα οτι το ΤΟΡΡΕΝτ δεν σταματισε να κατεβαζει οταν εγινε.

φιλε Dibasic που τα βρισκω αυτα |???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...