Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως ειναι δυνατον να του προτεινεις να μη βαλει RAΜ (η οποια ειναι φανερο οτι ζηταει το συστημα) τη στιγμη που το link που παραθετεις προτεινει το ready boost δηλαδη RAM μεσω USB (μεσω Λαμιας δλδ) :eek:

Φυσικα και θα βαλεις αλλο 1GB RAM εκτος πια και αν δεν μπορεις να διαθεσεις 15€

Link

Μπορούν να τρέξουν τα win 7 με ένα όμως , γιατί να βάλει άλλη ram ; :rolleyes:

Δημοσ.

Μπορούν να τρέξουν τα win 7 με ένα όμως , γιατί να βάλει άλλη ram ; :rolleyes:

Για ποιο λογο οι μονοι υπολογιστες που υπαρχει περιπτωση να βγουν σημερα με 1GB RAM ειναι καποιο netbook;;; Γιατι ειναι για να ανοιξεις κανενα tab αντε και msn. Δεν ειναι δυνατον να λειτουργησεις υπολογιστη με Multitasking με τοσο λιγη μνημη οταν ενας browser ειναι ικανος να σου πιασει τουλαχιστον 300ΜΒ απο μονος του. Το 1GB ειναι η ελαχιστη μνημη που χρειαζονται τα 7 για να τρεξουν και οχι η μνημη που χρειαζονται για να τρεξουν ικανοποιητικα. Δεν ειναι ευχαριστο να δουλευει ολη την ωρα ο σκληρος σε ενα τοσο παλιο μηχανημα για να κανει εγγραφες στο αρχειο σελιδοποιησης. Δεν εχω τιποτα μαζι σου φυσικα μη με παρεξηγησεις αλλα δε μπορω να καταλαβω για ποιο λογο αποτρεπεις τη μικροτερη σε κοστος αναβαθμιση που μπορει να κανει καποιος οταν ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι ο υπολογιστης τη χρειαζεται. Εσυ στο PC σου ποση RAM εχεις;

Δημοσ.

μια ραμ ακομα πιστευω δεν θα ειναι και τοσο κακο.. ετσι δεν ειναι παιδια? το χειροτερο που μπορει να μου κανει ειναι να μην αλλαξει τιποτα... οπως ειπε και ο φιλος τα 15 ευρω ειναι μηδαμινο ποσον.. απο το να δωσω για ssd που προτεινουν καποιοι καλυτερα να προσθεσω μια ραμ ακομα και οτι γινει.. ο υπολογιστης μπορει να ειναι παλιος.. αλλα 5 χρονια τωρα που τον εχω με εχει εντυπωσιασει.. δεν κανει και πολλα.. παραδειγμα παιχνιδια δεν μπορει να παιχει.. αλλα δεν τα χρειαζομαι κι ολας... γενικα βγηκε πολυ καλος...

Δημοσ.

Για ποιο λογο οι μονοι υπολογιστες που υπαρχει περιπτωση να βγουν σημερα με 1GB RAM ειναι καποιο netbook;;; Γιατι ειναι για να ανοιξεις κανενα tab αντε και msn. Δεν ειναι δυνατον να λειτουργησεις υπολογιστη με Multitasking με τοσο λιγη μνημη οταν ενας browser ειναι ικανος να σου πιασει τουλαχιστον 300ΜΒ απο μονος του. Το 1GB ειναι η ελαχιστη μνημη που χρειαζονται τα 7 για να τρεξουν και οχι η μνημη που χρειαζονται για να τρεξουν ικανοποιητικα. Δεν ειναι ευχαριστο να δουλευει ολη την ωρα ο σκληρος σε ενα τοσο παλιο μηχανημα για να κανει εγγραφες στο αρχειο σελιδοποιησης. Δεν εχω τιποτα μαζι σου φυσικα μη με παρεξηγησεις αλλα δε μπορω να καταλαβω για ποιο λογο αποτρεπεις τη μικροτερη σε κοστος αναβαθμιση που μπορει να κανει καποιος οταν ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι ο υπολογιστης τη χρειαζεται. Εσυ στο PC σου ποση RAM εχεις;

Ναι δίκιο έχεις , για πολλές εργασίες θα κολλάει με τα win 7 , καλύτερα να πάει να βάλει άλλο 1 gb

ram , ( δε παρεξηγώ κανέναν ) , εγώ με 1 gb ram σε παλιό φορητό έτρεχε τα win 7 καλά αλλά

ζεσταινόταν ελαφρώς , του πέρασα τα xp pro και τώρα πάει κανόνι !! :rolleyes:

μια ραμ ακομα πιστευω δεν θα ειναι και τοσο κακο.. ετσι δεν ειναι παιδια? το χειροτερο που μπορει να μου κανει ειναι να μην αλλαξει τιποτα... οπως ειπε και ο φιλος τα 15 ευρω ειναι μηδαμινο ποσον.. απο το να δωσω για ssd που προτεινουν καποιοι καλυτερα να προσθεσω μια ραμ ακομα και οτι γινει.. ο υπολογιστης μπορει να ειναι παλιος.. αλλα 5 χρονια τωρα που τον εχω με εχει εντυπωσιασει.. δεν κανει και πολλα.. παραδειγμα παιχνιδια δεν μπορει να παιχει.. αλλα δεν τα χρειαζομαι κι ολας... γενικα βγηκε πολυ καλος...

Μια τέτοια χρειάζεσαι !! :rolleyes:

http://www.e-gate.gr/notebooks-netbooks-pna-and-gps/notebook-netbook-hardware/notebook-netbook-rams/kingston-1024mb-667mhz-ddr2-sodimm-kvr667d2s5-1g.html

Δημοσ.

ευχαριστω αλλα αυτη ειναι 1 γιγα.. εγω χρειαζομαι 2... τι γινεται? το συστημα δεχεται 2 μονες? τι να κανω? ρωταω επειδη δεν γνωριζω και πολλα επι του θεματος..

Δημοσ.

ευχαριστω αλλα αυτη ειναι 1 γιγα.. εγω χρειαζομαι 2... τι γινεται? το συστημα δεχεται 2 μονες? τι να κανω? ρωταω επειδη δεν γνωριζω και πολλα επι του θεματος..

Εδώ λέει

Maximum Memory: 2GB <br style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(102, 102, 102); background-color: rgb(236, 236, 236); ">Currently Installed Memory: 1GB<br style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right:

Memory Slots: 2<br style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(102, 102, 102); background-color: rgb(236, 236, 236); ">Available Memory Slots: 1

έχει δυο slot τα οποία παίρνουν από ένα gigabyte ram , έχεις τώρα 1 gb και θα βάλεις άλλο ένα επάνω

να γίνουν 2 !! :rolleyes:

Δημοσ.

περασα την καρτα μνημης οπως λεγαμε. τα αποτελεσματα προς το παρον ειναι πολυ θετικα.. θα απαντησω με νεοτερα σε λιγες μερες παλι και μετα απο λιγο πιο σκληρη χρηση. ευχαριστω για την βοηθεια

Δημοσ.

γεια.. εχω ενα ιδιο και εγω . του εχω βαλει 2g ram. αξιζει να του αλλαξω το cpu να βαλω κατι ποιο γρηγορο. τι θα μου προτεινατε??? :huh: :huh:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...