bluesattack Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μηπως ειναι προβλημα/bug των καινουργιων εκδοσεων των/του browsers ? Δεν τα θυμαμαι αυτα παλια με τον chrome.Εδω και κανα δυο εκδοσεις εχω προβλημα εγω.
dominorton Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δε νομίζω, γιατι στον υπολογιστή μου έχω αν όχι την πρώτη έκδοση του Chrome, από τις πρώτες και ποτέ δε μου το είχε ξαναπαρουσιάσει αυτό το πρόβλημα...
antonl Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δοκίμασε καμιά άλλη έκδοση για τους drivers της κάρτας γραφικών σου. ;
mrpink Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δε γίνεται τίποτα απ'ότι φαίνεται με καμία από τις παλαιότερες εκδόσεις. Απεγκατέστησα και εγκατέστησα πολλές και το πρόβλημα συνεχίζεται. Αν τις δοκίμασες με Chrome, εννοείται ότι πρέπει να απενεργοποιήσεις πρώτα το δικό του flash (gcswf32.dll) απ'το about:plugins
bill987 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα! Εδώ και 2 ημέρες αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Βρέθηκε λύση????
Gtr34 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μερικά πράγματα που θα πρότεινα Αναβάθμιση οδηγών κάρτας γραφικών Χρήση νεότερης η παλιότερης έκδοσης flash player Καθαρισμό της προηγούμενης έκδοσης με το flash player uninstaller , και φακέλων που έχουν δημιουργηθεί στα program files , appdata , restart το pc Κλείσιμο hardware accelaration , σε ένα βίντεο στο youtube δεξί κλικ ξετικαρουμε την επιλογή Δημιουργία καθαρού προφίλ στον browser και δοκιμαστική χρήση χωρίς προσθετά Χρήση adblock Σκαναρισμα με antivirus / antimalware 1
bill987 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μερικά πράγματα που θα πρότεινα Αναβάθμιση οδηγών κάρτας γραφικών Χρήση νεότερης η παλιότερης έκδοσης flash player Καθαρισμό της προηγούμενης έκδοσης με το flash player uninstaller , και φακέλων που έχουν δημιουργηθεί στα program files , appdata , restart το pc Κλείσιμο hardware accelaration , σε ένα βίντεο στο youtube δεξί κλικ ξετικαρουμε την επιλογή Δημιουργία καθαρού προφίλ στον browser και δοκιμαστική χρήση χωρίς προσθετά Χρήση adblock Σκαναρισμα με antivirus / antimalware Λοιπόν, έκανα τα εξής: 1.Αναβάθμιση οδηγών κάρτας γραφικών 2. flash player uninstaller, επανεκκίνηση και εγκατάσταση ξανά. 3. Σκανάρισμα με καλό αντιβαιρους, δεν έβγαλε τίποτα... και έχει 2 ώρες χωρίς να βγάλει τίποτα!! Φτου φτου μην το ματιάσω!!!
panos_saxo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 παιδια αν κ εχει περασει πολυς καιρος απο οταν εκανα το ποστ , εγω οταν ειχα το προβλημα ειχα δοκιμασει ανεπιτυχως ολα οσα λεγονται εδω. τελικα η λυση για μενα ηταν κατι που δεν πηγαινε με τιποτα το μυαλο μου και μαλλον ηταν ασχετο απλα ετυχε να δημιουργει και αυτο το προβλημα. το πισι για καποιο λογο παρολο που ηταν 6 πυρηνο εχει μονιμος χρηση cpu 100%. το παρατηρησα εντελως τυχαια αφου δεν ειχε καποιο συμπτωμα για να το καταλαβω , δεν κολουσε ποτε,Αυτο οφειλοταν στο οτι δεν ειχε καθαριστει ποτε μα ποτε η ψυχτρα του επεξεργαστη και ειχε μαζεψει τα παντα μεσα της. οποτε με το που την καθαρισα σταματησε και το προβλημα ως δια μαγειας.
bill987 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν, έκανα τα εξής: 1.Αναβάθμιση οδηγών κάρτας γραφικών 2. flash player uninstaller, επανεκκίνηση και εγκατάσταση ξανά. 3. Σκανάρισμα με καλό αντιβαιρους, δεν έβγαλε τίποτα... και έχει 2 ώρες χωρίς να βγάλει τίποτα!! Φτου φτου μην το ματιάσω!!! Επανήλθε πάλι το πρόβλημα ...... Θα τον ανοίξω να το καθαρίσω και αν δεν πάλι, πάω σε φορμάτ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα