panos_saxo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Παιδια ενας φιλος αντιμετωπιζει το εξης προβλημα. οταν ανοιγει σελιδες οπως youtube , e-shop παιχνιδια στο facebook και γενικα οτι περιεχει κινουμενη εικονα η βιντεακι ξαφνικα σταματαει να λειτουργει και βγαζει ενα μυνημα οτι το sockwave plugin επαψε να λειτουργει. Και παγωνει το βιντεο στο youtube π.χ , σταματαει το παιχνιδι στο fb και γενικα η σελιδα που εχει ανοιξει δειχνει μια μαυρη φατσα εκει που ηταν η κινουμενη εικονα πριν. Εχει windows xp sp3 και αυτο το κανει με οποιο broswer και αν χρησιμοποιησει. (i.e , mozilla , google chrome) Εψαξα πριν κανω το ποστ , δοκιμασα νεες εκδοσεις shokwave pluggin και adobe flash player , απεγκατεστησα το google chrome και το mozilla και τα ξανα εγκατεστησα αλλα τιποτα. Δεν θελω να μπω στη διαδικασια να του κανω format πιστευω καποια λυση θα υπαρχει που να δουλευει ... συγκεκριμενα εκανα οτι ακριβως λεει εδω Link αλλα και παλι τιποτα.
panos_saxo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 κανεις ρε παιδια ??? του εκανα φορματ και αν ειναι δυνατον παλι το ιδιο κανει...καμια λυση?
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δοκίμασες να ενεργοποιήσεις ή απενεργοποιήσεις το hardware acceleration για το flash;
panos_saxo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 και αυτο το εκανα και σχεδον τα παντα εκανα. εβγαλα ολα τα flash players , ολους τους browsers , εκανα fix στην registry μετα τα εβαλα αλι απο την αρχη και τιποτα. Εδω εκανα φορματ και παλι δεν εφτιαξε. ρωτησα ακομα και τον τεχνικο που ειναι απο τους καλυτερους και μου ειπε οτι δεν εχει ξανακουσει κατι τετοιο...
dominorton Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Απ'ότι έχω διαβάσει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το πρόβλημά μου, δεν πρέπει να είμαι και ο μόνος που έχω θέμα με διαρκές κρασάρισμα σε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους browsers που έχω χρησιμοποιήσει. Bγαίνει ένα σχετικό μήνυμα για Schockwave κυρίως, αλλά παρ'όλες τις απεγκαταστάσεις-εγκαταστάσεις που έχω κάνει επανειλημμένα, τίποτα δε λέει να φτιάξει. Τι μπορεί να συμβαίνει?
panos_saxo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 φιλε μου εχω κανει ενα παρομοιο ποστγιατι εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και κανεις δε ξερει κατι. χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος , προκειτε για καποιον καινουριο ιο. ρωτησα τεχνικο , του ειπα το προβλημα , του ειπα πως εκανα φορματ και παρολα αυτα δεν εφτιαξε και μου ειπε πως μαλλον προκειτε για καποιον ιο που δεν ανιχνευετε απο τα antivirus (οχι ακομα τουλαχιστον) και που προφανως καθεται στην registry , motherboard , bios....ψαχνει τροπο να το διορθωσει , αν βρω κατι θα σου πω.
TheELF Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Να περάσετε καμιά ποιο παλιά έκδοση του shockwave δοκιμάσατε;
alexzzz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 φιλε μου εχω κανει ενα παρομοιο ποστγιατι εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και κανεις δε ξερει κατι. Συγχώνευσα τα 2 θέματα σας παιδιά γιατί το πρόβλημα φαίνεται να είναι το ίδιο και λύση να μην έχει βρεθεί. Να μαζέψουμε λοιπόν όλες τις ιδέες μας εδώ για να βρούμε τι φταίει
panos_saxo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Να περάσετε καμιά ποιο παλιά έκδοση του shockwave δοκιμάσατε; φιλε μου εδω εκανα φορματ και δεν εγινε τιποτα. η εφαρμογη του shockwave περναει αυτοματα με την εγκατασταση του mozilla η του chrome. δοκιμασα τα παντα , εβγαλα ολα τα flash players και το sockwave αλλα τιποτα. το πιο παραξενο ειναι οτι εκανα μεχρι και φορματ και δεν διορθωθηκε το προβλημα , δε μπορω να καταλαβω τι παιζει.
antonl Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δοκίμασε καμιά άλλη έκδοση για τους drivers της κάρτας γραφικών σου.
bluesattack Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 φιλε μου εχω κανει ενα παρομοιο ποστγιατι εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και κανεις δε ξερει κατι. χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος , προκειτε για καποιον καινουριο ιο. ρωτησα τεχνικο , του ειπα το προβλημα , του ειπα πως εκανα φορματ και παρολα αυτα δεν εφτιαξε και μου ειπε πως μαλλον προκειτε για καποιον ιο που δεν ανιχνευετε απο τα antivirus (οχι ακομα τουλαχιστον) και που προφανως καθεται στην registry , motherboard , bios....ψαχνει τροπο να το διορθωσει , αν βρω κατι θα σου πω. Δεν θελω να το παιξω πονηρος , αλλα φοβαμαι μηπως παει να το παιξει αυτος για σε υπερχρεωσει. btw και εγω εχω αυτο το προβλημα ,αλλα ακομα δεν εχω κανει κατι για να κοιταξω (αμφιβαλλω ομως αν ειναι τα παραπανω )
TheELF Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 φιλε μου εδω εκανα φορματ και δεν εγινε τιποτα. η εφαρμογη του shockwave περναει αυτοματα με την εγκατασταση του mozilla η του chrome. δοκιμασα τα παντα , εβγαλα ολα τα flash players και το sockwave αλλα τιποτα. το πιο παραξενο ειναι οτι εκανα μεχρι και φορματ και δεν διορθωθηκε το προβλημα , δε μπορω να καταλαβω τι παιζει. Αυτό λέω και εγώ,μην βάζεις αυτήν την έκδοση που περνάει αυτόματα αλλά πάνε στην σελίδα και κατέβασε μια ποιο παλιά έκδοση.
mrpink Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 http://www.filehippo.com/download_flashplayer_firefox/ Δεξιά έχει παλιές εκδόσεις, δοκίμασε καμία απ'αυτές
panos_saxo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 καλως , θα δοκιμασω και με αλλες εκδοσεις οταν βρω χρονο και βλεπουμε
dominorton Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δε γίνεται τίποτα απ'ότι φαίνεται με καμία από τις παλαιότερες εκδόσεις. Απεγκατέστησα και εγκατέστησα πολλές και το πρόβλημα συνεχίζεται. Πως μπορεί να είναι πρόβλημα κάρτας γραφικών από τη στιγμή που εμφανίζεται σε πολύ κόσμο σε διάφορα pc;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα