Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πριν από λίγες μέρες έκανα format στον υπολογιστή και από τότε δε μου αναγνωρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους γενικά δεν έχω διαπιστώσει κάπου αλλού πρόβλημα παρά μόνο στα αρχεία str που ανοίγω με σημειωματάριο μου βγάζει τα γράμματα κινέζικα το ίδιο αρχείο το βάζω σε άλλο pc και δουλεύει κανονικά τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Αν εχεις Windows 7

πήγαινε πίνακα ελέγχουν -> περιοχη και γλωσσα -> Διαχειριση -> αλλαγη τοπικων ρυθμισεων συστηματος

και τη γλωσσα λεει ελληνικα ;

Δημοσ.

Αν εχεις Windows 7

πήγαινε πίνακα ελέγχουν -> περιοχη και γλωσσα -> Διαχειριση -> αλλαγη τοπικων ρυθμισεων συστηματος

και τη γλωσσα λεει ελληνικα ;

Οπ…ξέχασα να το διευκρινίσω αυτό έχω windows 7 αγγλικά έκανα αυτό που είπες ήταν αγγλικά και το άλλαξα αλλά και πάλι το ίδιο δεν έγινε τίποτα.

Δημοσ.

Οπ…ξέχασα να το διευκρινίσω αυτό έχω windows 7 αγγλικά έκανα αυτό που είπες ήταν αγγλικά και το άλλαξα αλλά και πάλι το ίδιο δεν έγινε τίποτα.

πιο προγραμμα εχεις για τις ταινιες με τους υποτιτλους ;

• Moderators
Δημοσ.

Control Panel-->Region and Language--?Administrative-->Language for Non-Unicode programs

Ειναι στα ελληνικα το συγκεκριμενο?

Δημοσ.

Control Panel-->Region and Language--?Administrative-->Language for Non-Unicode programs

Ειναι στα ελληνικα το συγκεκριμενο?

Ούτε κ αυτό ήταν στα ελληνικά το άλλαξα αλλά και πάλι το ίδιο μου βγάζει και απότι είδα τ πρόβλημα δεν το έχει μόνο με τα αρχεία .str αλλά με ότι κ αν γράψω στα ελληνικά στο σημειωματάριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...