Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια, έτυχε ν΄αλλάξω πρόσφατα και εταιρεία και συσκευή και στη δουλειά μου συμβαίνει κάτι που είχε καιρό να συμβεί: λαμβάνω αρκετά συχνά (μια φορά την ημέρα ας πούμε) sms καλωσορίσματος σε εταιρία κινητής της γειτονικής χώρας. Ξέρετε τι ρυθμίσεις του κινητού μου (Nokia 5130)πρέπει να αλλάξω για να μη συμβαίνει αυτό? Μου είπαν ότι τα μηνύματα αυτά με χρεώνουν αν τ΄ανοίξω, ξέρει κανείς αν είναι έτσι?

• Super Moderators
Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια, έτυχε ν΄αλλάξω πρόσφατα και εταιρεία και συσκευή και στη δουλειά μου συμβαίνει κάτι που είχε καιρό να συμβεί: λαμβάνω αρκετά συχνά (μια φορά την ημέρα ας πούμε) sms καλωσορίσματος σε εταιρία κινητής της γειτονικής χώρας. Ξέρετε τι ρυθμίσεις του κινητού μου (Nokia 5130)πρέπει να αλλάξω για να μη συμβαίνει αυτό? Μου είπαν ότι τα μηνύματα αυτά με χρεώνουν αν τ΄ανοίξω, ξέρει κανείς αν είναι έτσι?

Είσαι κάπου κοντά στη χώρα αυτη; Αν ναι απενεργοποιησε την αυτόματη επιλογή δικτύου και επέλεξε τον provider στον οποίο ανήκεις.

Αν δεν είσαι κοντά στα σύνορα τότε κάτι άλλο συμβαίνει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ε τότε κανε αυτο με τις ρυθμίσεις αλλάζοντας την αυτόματη επιλογή δικτύου. Επισης αν εχεις επιλογή για roaming, το απενεργοποιεις και αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...