Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οποιος θελει laptop για games μοιραια θα εχει και θερμοκρασιες.

Δεν ισχυει!

Εγω δεν είχα ποτέ ψηλές θερμοκρασίες σε κανένα παιχνίδι οσο απαιτητικό κ να ήταν!

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα hp ανεβαζουν μεγαλυτερες θερμοκρασιες απο εφηβο που βλεπει τσοντα.

Ούτε εγώ δεν κάνω τέτοιες παρομοιόσεις!! :devil:

Πρίν από 2-3 χρόνια μπορεί να ανέβαζαν αρκετά ψηλές θερμοκρασίες, αλλά τώρα με κάποιες αλλαγές που έκανε στο σύστημα ψύξης και το CoolSense η HP δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα στο Gaming. Η βάση τον χειμώνα μπορεί να χαρακτηριστέι και περιττή.

Δημοσ.

Ούτε εγώ δεν κάνω τέτοιες παρομοιόσεις!! :devil:

Πρίν από 2-3 χρόνια μπορεί να ανέβαζαν αρκετά ψηλές θερμοκρασίες, αλλά τώρα με κάποιες αλλαγές που έκανε στο σύστημα ψύξης και το CoolSense η HP δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα στο Gaming. Η βάση τον χειμώνα μπορεί να χαρακτηριστέι και περιττή.

Αν δεν κανω λαθος εισαι κατοχος αρα σιγουρα ξερεις κατι παραπανω απο εμενα :) Απ'οτι εχω καταλαβει το CoolSense προκαλουσε αρκετα προβληματα με την εννοια οτι οι χρηστες "μπερδευοντουσαν" με τις ρυθμισεις. Το εβαζαν πχ στη ρυθμιση για να ειναι οσο πιο χαμηλα γινεται οι θερμοκρασιες και ετσι αυτο σου εριχνε τις επιδοσεις στα παιχνιδια μετα για να πεσουν οι θερμοκρασιες. Α, θελω και blog για MotoGP επειδη δεν βλεπω F1 :rolleyes: :-D

Για να επανελθουμε στο θεμα, δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλη επιλογη απο το hp για σχετικα αξιολογο gaming. Για τη θερμοκρασια υπαρχουν τροποι να μειωθει αν αυτο κριθει απαραιτητο.

Δημοσ.

Δηλαδη θα προτεινατε τον dv6-6B14EV στα 699?Οτι θα παρω και βαση ειναι σιγουρο.

Kαι επεκταση της εγγυησης στα 3χρονια αυτο ειναι πιο απαρετητο απο τη βαση!

Δημοσ.

Καταλαβα απο αξιοπιστια σκιζει.

Μέχρι να αποδείξει ότι έβαλε μυαλό κ έκοψε τις μ@μ@κιες των προηγούμενων ετών,καλόν είναι,τουλάχιστον να έχουμε καλυμμένο τον δικό μας κ@λ@! :devil:

Δημοσ.

Εγώ πήρα αυτή την εβδομάδα τον hp dv6 6150sv. Είχα έναν άλλο hp εδώ και 3 χρόνια ο οποίος σήκωνε θερμοκρασία αρκετά αλλα με μια βάση ήταν κομπλέ. Ο καινούργιος, απλά δεν χρειάζεται καν την βάση. Το καινούργιο του αλουμινένιο σασί βοηθάει πολύ όπως και το coolsense που μπορείς να ρυθμίσεις την λειτουργία των ανεμιστήρων. Είμαι καταευχαριστημένος απο το μηχάνημα. Φοβερη οθόνη, φοβερό πληκτρολόγιο που δεν μπορεί να γεμίσει σκουπίδια όπως το παλιό και κάρτα γραφικών που μαμάει!

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος εισαι κατοχος αρα σιγουρα ξερεις κατι παραπανω απο εμενα :) Απ'οτι εχω καταλαβει το CoolSense προκαλουσε αρκετα προβληματα με την εννοια οτι οι χρηστες "μπερδευοντουσαν" με τις ρυθμισεις. Το εβαζαν πχ στη ρυθμιση για να ειναι οσο πιο χαμηλα γινεται οι θερμοκρασιες και ετσι αυτο σου εριχνε τις επιδοσεις στα παιχνιδια μετα για να πεσουν οι θερμοκρασιες. Α, θελω και blog για MotoGP επειδη δεν βλεπω F1 :rolleyes: :-D

Για να επανελθουμε στο θεμα, δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλη επιλογη απο το hp για σχετικα αξιολογο gaming. Για τη θερμοκρασια υπαρχουν τροποι να μειωθει αν αυτο κριθει απαραιτητο.

Ναι είμαι κάτοχος ενός HP Pavilion dv6-6002ev με i5-2410m και 6770m με το σύστημα CoolSense. Το ενλόγω σύστημα το έβγαλε η εταιρεία το 2011 λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν οι φορητοί της με τις θερμοκρασίες. Μαζί με αυτό το σύστημα, άλλαξαν το σύστημα ψύξης, και το σασί που το έκαναν αλουμινένιο για καλύτερη απαγωγή θερμότητας. Επίσης, τώρα ο αέρας μπαίνει στο σύστημα ψύξης από την πίσω πλευρά σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα που έπαιρναν τον αέρα από την κάτω πλευρά.

Με το CoolSense μπορείς να ρυθμίσεις τους ανεμιστήρες για το γραφείο ή για την πολυθρόνα π.χ. Υπάρχουν 3 ρυθμίσεις και τις βάζεις όπως εσύ θές.

Εγώ πήρα και μία 3ετή εγγύηση για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο :-)

Site για MotoGP? Δεν είμαι και πολύ fan :devil: B)

Δημοσ.

Ποσο παει η τριετης;

It depends από το κατάστημα...εγώ την αγόρασα 120 ευρώ από τα multirama, αλλά τώρα νομίζω την πήγαν στα 150.

Είναι προαιρετική, αν θές να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αυτήν την τριετία πρέπει να την αγοράσεις.

Δημοσ.

gaming Και θερμοκρασιες ειναι μαζι οτι και να λεμε τωρα..τι υδροψυξη να εχεις παντα θερμοκρασια θα ανεβαινει..

σαν να λες θελω αμαξι γρηγορο 500 αλογα και να μην καιει τπτ..ε δεν γινεται..

παντως οντως η hp εχει φτιαξει πηγα και ειδα κατι λαπτοπ της και πηγα συγκεκριμενα το βραδυ πριν κλεισουν τα μαγαζια ωστε να τσεκαρω θερμοκρασιες.. Dell SOny Toshiba ητανε ποιο ζεστα απο το HP...

αυτο με βαζει σε σκεψη να παρω HP (το προηγουμενο μοντελο HP ητανε που ειχα)( απλα ειπα να αλλαξω μαρκα να δω τι λενε οι αλλες.)

Δημοσ.

gaming Και θερμοκρασιες ειναι μαζι οτι και να λεμε τωρα..τι υδροψυξη να εχεις παντα θερμοκρασια θα ανεβαινει..

σαν να λες θελω αμαξι γρηγορο 500 αλογα και να μην καιει τπτ..ε δεν γινεται..

παντως οντως η hp εχει φτιαξει πηγα και ειδα κατι λαπτοπ της και πηγα συγκεκριμενα το βραδυ πριν κλεισουν τα μαγαζια ωστε να τσεκαρω θερμοκρασιες.. Dell SOny Toshiba ητανε ποιο ζεστα απο το HP...

αυτο με βαζει σε σκεψη να παρω HP (το προηγουμενο μοντελο HP ητανε που ειχα)( απλα ειπα να αλλαξω μαρκα να δω τι λενε οι αλλες.)

δεν ειναι και κριτηριο αυτο για τις θερμοκρασιες σημασια εχει να δεις μετρηση για cpu και gpu σε συνθηκες μεγαλου φορτου. χαρακτηριστικα τα περσινα και φετινα τοσιμπα με ατι καρτες και Ι5 ειναι πλαστικα (που δεν λερωνουν και δεν γεμιζουν δακτυλιες) ειναι ζεστα στην αφη δεν εχουν ουτε τις μισες εισοδους εξοδους για αερα (πχ αυτο που εχω δεν εχει στην κατω πλευρα γριλια που βλεπεις τον ανεμιστηρα) αλλα σε gaming το καλοκαιρι δεν παει πανω απο 65 ο επεξεργαστης και 70 η GPU μετα απο ενα χρονο χρησης (αντε να παει 75 αν το χω πανω στο κρεββατι). επισης επεκταση στα 4 χρονια τα τοσιμπα εχουν με 100 ευρω και με πολυ καλυτερη καλυψη. ομοιως τα dell με ακομα καλυτερη εξυπηρετηση.

Δημοσ.

δεν ειναι και κριτηριο αυτο για τις θερμοκρασιες σημασια εχει να δεις μετρηση για cpu και gpu σε συνθηκες μεγαλου φορτου. χαρακτηριστικα τα περσινα και φετινα τοσιμπα με ατι καρτες και Ι5 ειναι πλαστικα (που δεν λερωνουν και δεν γεμιζουν δακτυλιες) ειναι ζεστα στην αφη δεν εχουν ουτε τις μισες εισοδους εξοδους για αερα (πχ αυτο που εχω δεν εχει στην κατω πλευρα γριλια που βλεπεις τον ανεμιστηρα) αλλα σε gaming το καλοκαιρι δεν παει πανω απο 65 ο επεξεργαστης και 70 η GPU μετα απο ενα χρονο χρησης (αντε να παει 75 αν το χω πανω στο κρεββατι). επισης επεκταση στα 4 χρονια τα τοσιμπα εχουν με 100 ευρω και με πολυ καλυτερη καλυψη. ομοιως τα dell με ακομα καλυτερη εξυπηρετηση.

προσωπικα εμενα τα dell δεν μου αρεσει το πλαστικο τους και το Keyboard..

μου κανει πολυ φτηνιαρικο..

προσωπικη μου αποψη παντα..

Δημοσ.

προσωπικα εμενα τα dell δεν μου αρεσει το πλαστικο τους και το Keyboard..

μου κανει πολυ φτηνιαρικο..

προσωπικη μου αποψη παντα..

το θεμα ειναι να λειτουργει και να κανει την δουλεια του (εργονομια). γιατι και παλιοτερα ειχα δει κατι acer και hp με πληκτρολογια σαν mac η σαν vaio (island like) αλλα μετα απο λιγο καιρο φευγανε κουμπια χαλαγαν ξεβαφανε. σε λαπτοπ οτι πληρωνεις παιρνεις. κανεις δεν μπορει να στα δωσει ολα σε χαρακτηριστικα και με ποιοτητα (ενας λογος που η HP δεν δινει 2 χρονια εγγυηση) και service και σε καλη τιμη (το χω δει το εργο 2 φορες δυστυχως)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...