Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα στους pavillion οχι απλα γυαλιζει.Καθρεφτιζεσαι κανονικα.

Όλες οι glossy οθόνες έχουν reflections! Αν δεν θέλετε glossy display να πάρετε κανένα επαγγελματικό η κανένα ProBook!

Δημοσ.

Όλες οι glossy οθόνες έχουν reflections! Αν δεν θέλετε glossy display να πάρετε κανένα επαγγελματικό η κανένα ProBook!

Σωστος και αποστομωτικος.Ασε λοιπον την οθονη.Κατα τα αλλα ποιον dell θα προτεινες max 730 ευρω.

Δημοσ.

Σωστος και αποστομωτικος.Ασε λοιπον την οθονη.Κατα τα αλλα ποιον dell θα προτεινες max 730 ευρω.

εγω προτεινω αυτον..

Link

και 17αρα οθονη και καλουτσικη καρτα γραφικων..

αυτον ητανε να παρω..αλλα δεν μου αρεσε το Keyboard Οπως εμπαινε μεσα..

κοιταξε κανενα καινουργιο dv6 dv7 δεν ειδα να σου πω την αληθεια για να συγκρινω οθονες ..

αλλα με την εμπειρια μου του dv5 2μιση χρονια τωρα αυτο το προβλημα με το να γυαλιζει δεν το ειχα τοσο οσο με το που κοιταξα το dell τωρα ενταξει λεπτομεριες ειναι αυτες..

Δημοσ.

Θα προτιμουσα 15αρα.Νομιζω οτι οσο ανεβαζεις ιντσες χανεις σε φορητοτητα.

ενταξει δεν ειναι και μισο μετρο διαφορα..

μικρη η διαφορα..αλλα ποιο ανετο το 17αρι..εγω πιστευω οτι αξιζει.

Δημοσ.

ενταξει δεν ειναι και μισο μετρο διαφορα..

μικρη η διαφορα..αλλα ποιο ανετο το 17αρι..εγω πιστευω οτι αξιζει.

+ 1 με το 17 αρι παρατείνεις την επίσκεψη στον οφθαλμίατρο !! :rolleyes:

Δημοσ.

τσιφουτιδες τι τους χαλαγε και ενας 7200 σκληρος να ειναι κομπλε το πακετο..πφφφ

Τουλαχιστον εκαναν περικοπη στο δισκο που πανευκολα μπορεις να τον αλλαξεις και οχι στον επεξεργαστη ;)

Νομιζω παντως οτι για τη τιμη του ειναι καλο το λαπτοπ αν και η καρτα δεν ειναι και τοσο δυνατη.

Δημοσ.

Τουλαχιστον εκαναν περικοπη στο δισκο που πανευκολα μπορεις να τον αλλαξεις και οχι στον επεξεργαστη ;)

Νομιζω παντως οτι για τη τιμη του ειναι καλο το λαπτοπ αν και η καρτα δεν ειναι και τοσο δυνατη.

Αν το θες για παιχνιδι,απο την 540 και ανω να κοιτας!Η 6770 ειναι μακραν καλυτερη απο τη 540 κ οσο για την 525 βγαλτην τελειως απ'τις επιλογες σου!

Δημοσ.

Αν το θες για παιχνιδι,απο την 540 και ανω να κοιτας!Η 6770 ειναι μακραν καλυτερη απο τη 540 κ οσο για την 525 βγαλτην τελειως απ'τις επιλογες σου!

Δεν ψαχνω εγω για λαπτοπ, εγω εχω ενα με 6970 ^_^ Εχεις δικιο ομως οσον αφορα την 525 σχετικα με την 6770. Η διαφορα ειναι μεγαλη αλλά ο originalhoyas που ψαχνει για λαπτοπ ειπε οτι θελει dell. Προσωπικα θα επαιρνα το hp...μαζι με μια καλη βαση για ψυξη γιατι παντου διαβαζω οτι τα hp ανεβαζουν μεγαλυτερες θερμοκρασιες απο εφηβο που βλεπει τσοντα.

Δημοσ.

Δεν ψαχνω εγω για λαπτοπ, εγω εχω ενα με 6970 ^_^ Εχεις δικιο ομως οσον αφορα την 525 σχετικα με την 6770. Η διαφορα ειναι μεγαλη αλλά ο originalhoyas που ψαχνει για λαπτοπ ειπε οτι θελει dell. Προσωπικα θα επαιρνα το hp...μαζι με μια καλη βαση για ψυξη γιατι παντου διαβαζω οτι τα hp ανεβαζουν μεγαλυτερες θερμοκρασιες απο εφηβο που βλεπει τσοντα.

Tι στο δι@ολο σκεφτομουνα και εκανα quote σε σενα! :shock:

Σορι φιλε μου!

Γενικα ενα λαπτοπ κοιτας 3 πραγματα καρτα γραφικων,θερμοκρασιες και οθονη!

Στο θεμα θερμοκρασιας,θελει αρκετο ψαξιμο κυρίως οταν προκειται για gaming+pavilion!

Δημοσ.

Tι στο δι@ολο σκεφτομουνα και εκανα quote σε σενα! :shock:

Σορι φιλε μου!

Γενικα ενα λαπτοπ κοιτας 3 πραγματα καρτα γραφικων,θερμοκρασιες και οθονη!

Στο θεμα θερμοκρασιας,θελει αρκετο ψαξιμο κυρίως οταν προκειται για gaming+pavilion!

οποιος θελει laptop για games μοιραια θα εχει και θερμοκρασιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...