8panos8 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα! Θέλω ένα λάπτοπ για gaming γύρω στα 600(50 πάνω 50 κάτω δεν υπάρχει θέμα). Tο ψάχνω εδώ και 3 εβδομάδες αλλά δεν μπορώ να καταλήξω κάπου. Έχω βρεί αυτό Link το οποίο με καλύπτει νομίζω αλλά τα φοβάμαι πολύ σαν μηχανήματα (αν το έχει κάποιος ας μου πεί εντυπώσεις). Για dekstop δεν το συζητάω λόγω χώρου. Όποιος δεν βαριέται ας μου προτείνει κάποιο. Ευχαριστώ.
kostas_tech Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα! Θέλω ένα λάπτοπ για gaming γύρω στα 600(50 πάνω 50 κάτω δεν υπάρχει θέμα). Tο ψάχνω εδώ και 3 εβδομάδες αλλά δεν μπορώ να καταλήξω κάπου. Έχω βρεί αυτό Link το οποίο με καλύπτει νομίζω αλλά τα φοβάμαι πολύ σαν μηχανήματα (αν το έχει κάποιος ας μου πεί εντυπώσεις). Για dekstop δεν το συζητάω λόγω χώρου. Όποιος δεν βαριέται ας μου προτείνει κάποιο. Ευχαριστώ. Καλησπέρα, είναι αρκετά καλή επιλογή το dv6-6100ev που μας δείχνεις, αλλά χάνει αρκετά στον τομέα της κάρτας γραφικών που είναι για πολύ απλό gaming, και στον επεξεργαστή που δεν είναι στα επίπεδα ενός i5 SandyBridge. Εγώ θα σου πρότεινα να πάς σε αυτόν τον dv6-6002ev που έχει κατά πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών, αλλά μικρότερο δίσκο που δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Η RAM αναβαθμίζεται πολύ εύκολα σε 6 ή 8 GB αν το έχεις ανάγκη!
GoldenEye Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα! Θέλω ένα λάπτοπ για gaming γύρω στα 600(50 πάνω 50 κάτω δεν υπάρχει θέμα). Tο ψάχνω εδώ και 3 εβδομάδες αλλά δεν μπορώ να καταλήξω κάπου. Έχω βρεί αυτό Link το οποίο με καλύπτει νομίζω αλλά τα φοβάμαι πολύ σαν μηχανήματα (αν το έχει κάποιος ας μου πεί εντυπώσεις). Για dekstop δεν το συζητάω λόγω χώρου. Όποιος δεν βαριέται ας μου προτείνει κάποιο. Ευχαριστώ. παρε καλυτερα κατι πιο αξιοπιστο απο HP http://www.getitnow.gr/prod/foritoi/notebooks/toshiba-satellite-l755-129/prod1280027pp/ ή αυτο λογω εγγυησης τιμης gpu και κατασκευης http://www.cosmodata.gr/product/65344/ και αν μπορεις να δωσεις μερικα χρηματα παραπανω χτυπα αυτο το κτηνος http://www.mgmanager.gr/asus_k5svsx48v_i726706gb500gb156nvidia_540_2gbdvdrww7hp/el/pid/5993/
kostas_tech Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 παρε καλυτερα κατι πιο αξιοπιστο απο HP http://www.getitnow.gr/prod/foritoi/notebooks/toshiba-satellite-l755-129/prod1280027pp/ ή αυτο λογω εγγυησης τιμης gpu και κατασκευης http://www.cosmodata.gr/product/65344/ και αν μπορεις να δωσεις μερικα χρηματα παραπανω χτυπα αυτο το κτηνος http://www.mgmanager.gr/asus_k5svsx48v_i726706gb500gb156nvidia_540_2gbdvdrww7hp/el/pid/5993/ Πιο αξιόπιστα μπορεί να είναι, αλλά η κάρτα γραφικών τους είναι ΠΟΛΥ κατώτερη από την 6770m που έχει ο Pavilion. Gaming με την 525m ή με την 540m? Δεν είμαι σίγουρος. Το παιδί είπε θέλει laptop για gaming και με αυτές τις κάρτες δεν πάς πουθενά σε αυτόν τον τομέα.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Πιο αξιόπιστα μπορεί να είναι, αλλά η κάρτα γραφικών τους είναι ΠΟΛΥ κατώτερη από την 6770m που έχει ο Pavilion. Gaming με την 525m ή με την 540m? Δεν είμαι σίγουρος. Το παιδί είπε θέλει laptop για gaming και με αυτές τις κάρτες δεν πάς πουθενά σε αυτόν τον τομέα. καλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα κωστα. ενταξει δεν ειναι επιπεδου 6770 αλλα σε medium προς high κατι κανουν. Εκτος κ αν το topic starter θελει να παιζει τα παντα στο full εκει ναι οι 525,540 κλπ δεν πανε.
GoldenEye Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Πιο αξιόπιστα μπορεί να είναι, αλλά η κάρτα γραφικών τους είναι ΠΟΛΥ κατώτερη από την 6770m που έχει ο Pavilion. Gaming με την 525m ή με την 540m? Δεν είμαι σίγουρος. Το παιδί είπε θέλει laptop για gaming και με αυτές τις κάρτες δεν πάς πουθενά σε αυτόν τον τομέα. ναι ειναι καλυτερη η ΑΤΙ αλλα οχι και δεν πας πουθενα με τις nvidia ελεος... σε full και ultra κανενα λαπτοπ δεν την παλευει σε φετινα παιχνιδια (καλυτερα desktop η κονσολα για τετοιες δουλειες) επισης επειδη ειναι απαιτητικο το gaming και στο λαπτοπ πληρωνεις αξιοπιστια και οχι χαρακτηριστικα γιατι αμα παθει κατι ειναι μπλεξιμο δες οτιδηποτε αλλο εκτος απο hp acer fujitsu.
8panos8 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ που απαντήσατε. kostas_tech όντως είναι κατα πολύ καλύτερη η 6770 από τις 540 και 525 απ' ότι εχω δεί και στα benchmark αλλά έχω διαβάσει τα χειρότερα για τα hp, αν ήταν toshiba ή dell δεν θα το συζήταγα (έχω στείλει και pm σε παιδιά απο το foroum που έχουν pavilion να μου πουν εντυπώσεις βέβαια). Δεν είμαι τρελός παιδιά, ξέρω ότι με αυτά τα λεφτά δεν μπορώ να παίζω τελευταίους τίτλους στο high απλά προσπαθώ να βρώ το καλύτερο σε τιμή απόδοση και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο αν πάθει κάτι. Πάντως έχω παρατηρήσει ότι στα χρήματα που ψάχνω παίζει πολύ η 525, έχει κανείς εμπειρία απο τη συγκεκριμένη να μου πεί εντυπώσεις? Κάπου είχα διαβάσει οτί έχουν καεί πολλές ειδικά σε dell. Επίσης γι' αυτό Link τι γνώμη έχετε και γενικά για την lenovo?
kostas_tech Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ που απαντήσατε. kostas_tech όντως είναι κατα πολύ καλύτερη η 6770 από τις 540 και 525 απ' ότι εχω δεί και στα benchmark αλλά έχω διαβάσει τα χειρότερα για τα hp, αν ήταν toshiba ή dell δεν θα το συζήταγα (έχω στείλει και pm σε παιδιά απο το foroum που έχουν pavilion να μου πουν εντυπώσεις βέβαια). Δεν είμαι τρελός παιδιά, ξέρω ότι με αυτά τα λεφτά δεν μπορώ να παίζω τελευταίους τίτλους στο high απλά προσπαθώ να βρώ το καλύτερο σε τιμή απόδοση και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο αν πάθει κάτι. Πάντως έχω παρατηρήσει ότι στα χρήματα που ψάχνω παίζει πολύ η 525, έχει κανείς εμπειρία απο τη συγκεκριμένη να μου πεί εντυπώσεις? Κάπου είχα διαβάσει οτί έχουν καεί πολλές ειδικά σε dell. Επίσης γι' αυτό Link τι γνώμη έχετε και γενικά για την lenovo? Αν θές να σου κρατήσει το laptop άλλη μία 2-3ετία τότε είναι μονόδρομος το HP. Παλία είχαν προβλήματα αξιοπιστίας, αλλά η HP βελτίωσε και την αξιοπιστία της, και το service της. Τώρα έχουν καλύτερη εξυπηρέτηση, καλύτερο αλουμινένιο σασί, νέο σύστημα απαγωγής θερμότητας, αρα δεν βρίσκω τον λόγο να πάς σε ένα χαμηλώτερης πιότητας Inspiron από ότι σε ένα Pavilion. Η 6770m παίζει και σημερινά παιχνίδια άνετα στα high settings, όπως MW3, F1 2011 κλπ. Αν θές περισσότερες πληροφορίες για την κατασευή ή ότι άλλο θέλεις μπορείς να μου στείλεις pm.
originalhoyas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Εμενα το Asus πολυ μου αρεσε παντως.Και επειδη το pavillion που ειχα παραγγειλει δεν ηρθε ποτε το ζαχαρωνω.Δεν ξερω ομως απο service στην Ελλαδα και συγκεκριμενα στη Θεσσαλονικη τι παιζει.
ss13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Εμενα το Asus πολυ μου αρεσε παντως.Και επειδη το pavillion που ειχα παραγγειλει δεν ηρθε ποτε το ζαχαρωνω.Δεν ξερω ομως απο service στην Ελλαδα και συγκεκριμενα στη Θεσσαλονικη τι παιζει. Στην Ιταλία είναι το service της asus , με αυτό το τηλέφωνο 00800 44142044 θα συνεννοηθείς ή mail : [email protected] πάντως έχουν καλή εξυπηρέτηση !!
originalhoyas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ζορικο αυτο με την Ιταλια.Παω για Dell τρεχοντας.
ss13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ζορικο αυτο με την Ιταλια.Παω για Dell τρεχοντας. Ναι dell ίσως η καλύτερη υποστήριξη παγκοσμίως !!
*Kezar* Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 το κακο με τα dell Που προσωπικα δεν μου αρεσε εμενα ειναι στο keyboard οταν γραφεις μπαινει μεσα.. και η οθονη που γυαλιζει παρα πολυ.. καμμια σχεση με HP στο λεω γτ πηγα και ειδα το q17r για να το παρω.. αλλα αλλαξα γνωμη και τωρα ψαχνω.
8panos8 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 το κακο με τα dell Που προσωπικα δεν μου αρεσε εμενα ειναι στο keyboard οταν γραφεις μπαινει μεσα.. και η οθονη που γυαλιζει παρα πολυ.. καμμια σχεση με HP στο λεω γτ πηγα και ειδα το q17r για να το παρω.. αλλα αλλαξα γνωμη και τωρα ψαχνω. Για το keyboard των dell έχεις δίκιο αλλά νομίζω οτi θέμα με την οθόνη που γυαλίζει έχουν και οι pavilion
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα