Προς το περιεχόμενο

Οδηγιες για το Ghost 2003

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ 'αρχήν εύγε και απο με,για το tutorial αυτό.Θα ήθελα τώρα να κάνω μια ερώτηση γιατί μάλλον κάτι δεν το πολυκατάλαβα...

Λοιπόν εχουμε και λέμε: Εχώ το σκληρό μου,ένας 40αρης χωρισμένος στα 3,στο πρώτο Partition τα win 98 στο δευτερο partition τα Δίλιτρα (οπότε υπάρχει bootloader) και το τρίτο κενο για αποθήκη...Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν πέρνωντας image το 2ο Partition (αυτό με τα Δίλιτρα),όταν θα έρθει η ώρα (που θα έρθει)να το ξαναφορτώσω,ο BootLoader των Δίλιτρων τι γίνεται θα υπάρχει,θα διαγραφεί,θα τον φτιάξει το image...γιατί απο ότι έχω καταλάβει οταν φορτώνεις το Image δεν καταλαβαίνει αν εσύ έχεις bootloader,bootαρει κατ'ευθείαν το cd οπότε τι γινεται?

Και κάτι αλλο,το image που θέλω να πάρω θέλω να το γράψω σε cd και η συσκευή μου είναι ένα Teac 40x,γυρνώντας λοιπoν σε Dos Mode θα γράψει το αρχείο απο μόνο του σε cd ή θα πρέπει να το γράψω εγώ μετά μέσω Nero καθώς επίσης πως θα μπορέσω το cd μου να το βλέπει το dos?

Και κατι τελευταίο,ξέρει κανείς κανέναν αλλον bootloader εκτός αυτόν απο τα Δίλιτρα να τον έχω για ώρα ανάγκης?

Αυτά και ελπίζω να μην κούρασα κανέναν!!! :D :D

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κατ 'αρχήν εύγε και απο με' date='για το tutorial αυτό.Θα ήθελα τώρα να κάνω μια ερώτηση γιατί μάλλον κάτι δεν το πολυκατάλαβα...

Λοιπόν εχουμε και λέμε: Εχώ το σκληρό μου,ένας 40αρης χωρισμένος στα 3,στο πρώτο Partition τα win 98 στο δευτερο partition τα Δίλιτρα (οπότε υπάρχει bootloader) και το τρίτο κενο για αποθήκη...Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν πέρνωντας image το 2ο Partition (αυτό με τα Δίλιτρα),όταν θα έρθει η ώρα (που θα έρθει)να το ξαναφορτώσω,ο BootLoader των Δίλιτρων τι γίνεται θα υπάρχει,θα διαγραφεί,θα τον φτιάξει το image...γιατί απο ότι έχω καταλάβει οταν φορτώνεις το Image δεν καταλαβαίνει αν εσύ έχεις bootloader,bootαρει κατ'ευθείαν το cd οπότε τι γινεται?

Και κάτι αλλο,το image που θέλω να πάρω θέλω να το γράψω σε cd και η συσκευή μου είναι ένα Teac 40x,γυρνώντας λοιπoν σε Dos Mode θα γράψει το αρχείο απο μόνο του σε cd ή θα πρέπει να το γράψω εγώ μετά μέσω Nero καθώς επίσης πως θα μπορέσω το cd μου να το βλέπει το dos?

Και κατι τελευταίο,ξέρει κανείς κανέναν αλλον bootloader εκτός αυτόν απο τα Δίλιτρα να τον έχω για ώρα ανάγκης?

Αυτά και ελπίζω να μην κούρασα κανέναν!!! :D :D[/quote']

Αυτα για τα...διλιτρα δεν τα πολυκαταλαβα και καλυτερα να μην απαντησω.Αυτο που ξερω ειναι οτι στην επαναφορα σε ρωταει που να βαλει το image που εχεις παρει.Σε πιο δισκο ή partition.Δεν ξερω αν σε καλυπτει..

Το image μπορει να το γραψεις απ ευθειας σε cd, dvd σε dos περιβαλον και να μπουταρεις μετα με αυτο γαι επαναφορα. :D :D :D

Δημοσ.
Κατ 'αρχήν εύγε και απο με' date='για το tutorial αυτό.Θα ήθελα τώρα να κάνω μια ερώτηση γιατί μάλλον κάτι δεν το πολυκατάλαβα...

Αυτά και ελπίζω να μην κούρασα κανέναν!!! :D :D[/quote']

Αν κατάλαβα καλά το ερώτημα σου είναι αν όταν βάλεις τα 2000 από το ghost θα υπάρχει το menu για να επιλέξεις μεταξύ των 98 και των 2000. Κατάλαβα καλά :?:

Δημοσ.

Να ρωτησω κι εγω κατι....Αυξομειωσα σημερα τον ελευθερο χωρο στα partition του λειτουργικου και του partition με το ghost.Λετε να εχω κανενα προβλημα σε τυχον επεναφορα? Δεν θυμαμαι κατι αναλογο παλαιοτερα. :?: :?: :?:

Δημοσ.

Για το πρόβλημα του kaiser, Αν είναι έτσι (υποθέσεις κάνουμε) από τη στιγμή που το ghost γίνεται στον δίσκο d: δεν υπάρχει πρόβλημα αφού τα αρχεία για το μενού είναι στον c:

Για το πρόβλημα του Γιάννης_(Platano), δεν έχω ιδέα. Μια δοκιμή θα δείξει... :shock:

Δημοσ.

Αλλο ενα σημερινο θαυμα του ghost.Στη δουλεια με win xp pro gr εχουμε αγορασει και ενα προγραμμα για μισθοδοσια εκτακτου προσωπικου που δουλευει μεσα απο τα xp.

Σημερα ειχε μουλαρωσει και το διπλοκλικαρισμα στο εικονιδιο του μας εβγαζε σε μια οθονη τυπου dos και ελεγε κατι για grkeyb ....Δεν δουλευε με τιποτα.Απο την εταιρεια του προγραμματος μας ειπαν οτι φταινετα xp και οχι το προγραμμα και γαι να ερθουν ηθελαν 100 ευρω.

Εγραψα σε cd τα περιεχομενα του φακελου του προγραμματος επανεφερα το pc με ημερομηνια 26/6/04 εκανα αντιγραφη οτι ειχα στο cd αντικαθιστωντας τα υπαρχοντα (ειχαν γινει αλλαγες ενδιαμεσα) και ολα καλαααααααα!!!!!!!!!!!!Αθανατο ghost!!!!!! :D :D :D

Δημοσ.

re paidia mia erotisi kai ego sto daskalo gianni:

mporo na kano clono ton disko moy se ena disko eksoteriko???

sigkekrimena exo enan usb external disko pou leitoyrgei mia xara...

thelo na kano clono ton disko moy se ayton...gia na ton epanafero opote thelo...

otan anoigo to programma vlepo kanonika ton eksoteriko disko...

toy leo na kanei ton klono ekei...

kano oles tis rithmiseis kanonika...

kanei epanekinisei kai kolaei ekei...an den sviso ton eksoteriko skliro...tipota...den mpainei sta win !!!

exo win xp!

kano kati lathos???paravlepo kati???as voithisei kapoios!

Δημοσ.

Παίδες ευχαριστώ πολύ,με καλύψατε πλήρως με τις απαντήσεις σας...

Γιάννη_(Platano):Τα Δίλιτρα είναι όντως Win 2000 :D,όσον αφορα το ερώτημα με την εγγραφη του Image αρχείου σε cd,no prob δούλεψε φίνα μάλιστα κάνει και spanning μόλις γεμίσει το πρώτο σου ζητάει το επόμενο κ.ο.κ.

TeoNOKIA:Είχες δίκιο δεν το είχα σκεφτεί,αφού τα αρχεία του Boot loader είναι στο πρώτο partition δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί στην επαναφορά ρωτάει που να κάνει εγκατάσταση,αρα σκέφτομαι οτι αν πάρεις image και το πρωτο Partition,εκει που ειναι τα εν λόγω αρχεία τότε επανέρχονται και αυτά και ούτε γάτα ούτε ζημιά με το boot loader...

Thanks Anyway!

Ciao!!!

Δημοσ.
re paidia mia erotisi kai ego sto daskalo gianni:

mporo na kano clono ton disko moy se ena disko eksoteriko???

sigkekrimena exo enan usb external disko pou leitoyrgei mia xara...

thelo na kano clono ton disko moy se ayton...gia na ton epanafero opote thelo...

otan anoigo to programma vlepo kanonika ton eksoteriko disko...

toy leo na kanei ton klono ekei...

kano oles tis rithmiseis kanonika...

kanei epanekinisei kai kolaei ekei...an den sviso ton eksoteriko skliro...tipota...den mpainei sta win !!!

exo win xp!

kano kati lathos???paravlepo kati???as voithisei kapoios!

Δυστυχως ο "δασκαλος" φαινεται δεν αρκει να απαντησει.Κανενας καθηγητης μηπως ρε παιδια???? :?: :?: :?:

Δημοσ.

Επειδή είναι πάρα πολλές οι 9 σελίδες, θα ρωτήσω κάτι αμέσως που μπορεί να αναφέρθηκε αλλά δεν ξέρω... Έκανα ένα image σε file xxx.gho σε φάκελο e:\ghost image\. Στον e:\ όμως έχει ακόμα ένα αρχείο, το virtpart.dat.

1) Ξέρει κανείς αν το μόνο που έχω να κάνω είναι να γράψω σε ένα DVD το image? Mετά είναι όλα ΟΚ??? Έχω ελέγξει και είναι ΟΚ το image...

2) To virtpart.dat χρειάζεται???

3) Από DOS πως γίνεται η δουλειά αν το DOS αναγνωρίζει το διασκάκι (ή αυτό δεν γίνεται;;;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...